Reactie adversa

Reacţie adversă faţă de manifestarea comunităţiilor gay

SCRISOARE DESCHISĂ adresată: Parlamentului Europei, Consiliului Europei, Fundaţei Europene pentru Tineret, Fundaţiei Soros România, Preşedintelui României, Traian Băsescu, Guvernului României: primului-ministru Emil Boc, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale
Domnilor,
Cu sau fără „sprijin”, România parcurge un lung şir de crize; de la cea economico-financiară până la cea morală. De la cea politică până la cea socială. Includeţi aici şi criza de credibilitate a autorităţilor statului şi a forurilor europene!
A nu se înţelege însă că în cele ce urmează, ne vom lamenta, ori că vom cerşi cuiva ceva. Dimpotrivă, avem un lung şir de acuze! Dintre acestea, în cele ce urmează, vă supunem atenţiei doar câteva. Vă lăsăm dumneavoatră plăcerea de a identifica derivatele gravelor disfuncţionalităţi generate de torentul crizelor şi mai ales, care sunt consecinţele acestora. Examinând extrem de succint aspecte economico-sociale, din perioada 1990-2011, reţinem:
- dacă în 1989, România avea o populaţie de 23,1 milioane locuitori, în 1992 scăzuse la 22.810.035, în 2002 mai rămăseserăm 21.698.181 de locuitori. Câţi am supravieţuit de atunci, vom vedea în urma recensământului care se va desfăşura în luna octombrie a acestui an. Ferescă Dumnezeu să nu ne fi încadrat în graficul (descendent) propus, că va fi vai de noi, nu-i aşa?!
- educaţia şi învăţământul funcţionează conform celor mai teribile norme de imbecilizare; România are iarăşi analfabeţi, numărul acestora fiind evaluat astăzi la circa două milioane, iar cei instruiţi, pe banii noştri, pleacă la „export”;
- industria (autohtonă?) – ar fi o utopie să luăm în discuţie acest aspect, întrucât, la o „inventariere” sumară, reiese că peste 1.500 de întreprinderi, dintre cele mai importante, au dispărut (a se citi privatizat, furat, tăiat pe bucăţi şi vândut la fier vechi)!
- agricultura este la… pământ; dintr-un total de 9,3 mil. hectare, cca 90% este, în mod (ne)firesc, pârloagă, întrucât am devenit piaţă de desfacere;
- sănătatea este atributul „baronilor” care se pot trata în străinătate, în vreme ce plebea constituie îngrăşământ natural pentru pământul Patriei, pentru că spitalele se desfiinţează, medicii şi personalul mediu pleacă din ţară (de când am intrat în UE, peste 8.000 de medici au plecat în străinătate);
În faţa acestui tablou apocaliptic, soluția a fost găsită nu în revitalizarea economiei naţionale, ci în contractarea unor masive împrumuturi externe, adică în amanetarea viitorului naţiunii de o clasă politică iresponsabilă.
Fireşte, exemplele ar putea continua, însă vrem să vă supunem atenţiei un alt aspect care, din nefericire, în opinia celor mai mulţi dintre Dumneavoastră, face parte din normalitate(?!), Trebuie să fim toleranţi, să nu discriminăm minorităţile, de orice fel ar fi – veţi spune. Fiţi siguri că dacă printre o mie de proşti vom identifica un singur om deştept, acela nu va fi discriminat! Când însă, starea de anormalitate ori de boală va fi catalogată ca fiind o virtute, vom reacţiona şi vom cere folosirea tuturor pârghiilor, prin aplicarea normelor morale, juridice şi creştine, astfel încât fiecare biped care le încalcă să fie „redresat” pentru a putea să acceadă la statutul de fiinţă superioară – OM!
Nu vă impacientaţi, nu intenţionăm să aplicăm nimănui (gratis) o lecţie de morală, ci reclamăm faptul că o minoritate ne tulbură liniştea, ne agresează bunul-simţ, ne dă fiori prin manifestările programate fix în preajma unei mari sărbători a tuturor creştinilor, Învierea Domnul nostru Iisus Hristos.
Concret, „în perioada 12-17 aprilie 2011, la Braşov se vor desfăşura „lucrările” măreţului eveniment “Mr. Gay Europe 2010/2011”. După cum se arată într-un năucitor comunicat de presă, Organizaţia „Mr. Gay Europe” (MGE) „în frumoasa staţiune de schi Braşov, vei experimenta ospitalitatea românească la cel mai înalt nivel”. „După cum ştiai deja, Braşov este aproape de Bran, unde se află «castelul Contelui Dracula», iar din moment ce Marea Finală are loc după lăsarea întunericului, nu se ştie niciodată cine îşi va face apariţia în timpul serii…”, se mai precizează în comunicatul MGE.
Pentru „neiniţiaţi” în comunicatul MGE se mai precizează că „Mr. Gay Europe” este parte a conferinţei intitulate „Eu sunt! Tu?” – care se adresează homosexualilor din România şi care este implementată de Fundaţia Population Services International în România (PSI România). Printre fondatorii acestui program se regăsesc: Fundaţia SIDA Elton John, Fondul Global împotriva SIDA, tuberculozei şi malariei şi Fundaţia PSI România.
Şi pentru ca să nu ne plictisim, în perioada 21-27 mai 2011, Asociaţia ACCEPT, alături de IGLYO (International Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Queer Youth and Student Organization), va organiza la Bucureşti seminarul – Enlightenment 2 „Exploring formal education experiences of LGBTQ youth”. De reţinut este faptul că acest eveniment este finanţat de Consiliul Europei prin Fundaţia Europeană pentru Tineret, Fundaţia De Trut – Olanda şi Fundaţia Soros România.
Fără prea multe comentarii, vă aducem la cunoştinţă că, în opinia oricărui om normal, cei care aprobă şi susţin astfel de practici care conduc la degradarea speciei umane, comit crime la adresa umanităţii. În acest sens, vă putem prezenta numeroase argumente. Cum însă, contrar unor opinii deviate şi deviante, suntem civilizaţi, educaţi şi normali, vă supunem atenţiei doar două argumente care, sperăm că vă vor sensibiliza în a le acorda sprijin acestor nefericiţi pentru a se bucura de viaţă, în modul cel mai firesc cu putinţă:
- În cadrul unui discurs susţinut în ianuarie 2011, eminentul istoric italian Roberto De Mattei, vicepreşedinte al prestigiosului Centru Naţional de Cercetare şi catolic fervent, aprecia că „Imperiul Roman a fost pedepsit de Dumnezeu prin invaziile barbare, în parte, din cauza practicilor homosexuale, răspândite la scară largă. Colonia romană Carthagina era un rai al pederaştilor, iar acest exemplu a contaminat şi multe alte oraşe”, făcând în acest sens o paralelă între criza societăţii de astăzi şi declinul Imperiului Roman. „Cel mai rău este că astăzi, viciile sunt alimentate de mass-media şi chiar stipulate în lege ca fiind drepturi ale omului” – a conchis De Mattei.
- Homosexualii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu! Apostolul Pavel arată că, între alţii (nedrepţi, hoţi, curvari, adulteri, malahieni, idolatri), nici homosexualii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu. Homosexualitatea (sodomia, pederastia) este un păcat strigător la cer, fiind unul dintre păcatele cele mai grave, care îl exclude pe păcătosul care nu se pocăieşte, ci stăruie în păcat, de la moştenirea vieţii veşnice. Mijloacele de luptă împotriva acestui păcat sunt: căsătoria, de preferinţă la vârsta tinereţii, munca, activitatea fizică susţinută.
Nu-i aşa că vă veţi reconsidera orientările faţă de comunităţile cărora ar trebui să li se acorde sprijin financiar şi suţinere pentru a se afirma? Nu-i aşa că tinerii olimpici, studenţii eminenţi, copiii care suferă de boli incurabile sau cei născuţi cu malformaţii ar trebui să fie sponsorizaţi? Ar fi oare o greşeală dacă Uniunea Europeană ne-ar obliga să îi respectăm pe bătrânii cărora să le acordăm condiţii pentru un trai suficient şi decent? Vi se pare deplasat dacă vă spunem că dansul „pinguinilor gay” este degradant şi că ne oripilează?
În speranţa că faţă de cele semnalate nu veţi manifesta reacţii adverse astfel încât homosexualitea să devină obligatorie, vă adresăm mulţumiri pentru demersurile pe care le veţi întreprinde pentru ca toţi membrii comunităţilor gay să-şi exercite dreptul la fericire, în modul cel mai normal.
Biroul de Presă al Noii Dreapte Braşov
http://blog.nouadreapta.org/
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu