Acum ori niciodata

Vazind mizeria morala de la  micro-societate pina la marea societate in ansamblul ei, spun  cu toata raspunderea ca numai o  guvernare de dreapta poate sa stopeze macar, daca sa nu eradicheze acesta ciuma din tara. Ciuma asta   bazindu-se pe majoritatea tiganeasca ne guverneaza pe noi toti. Noi toti, oameni simpli si cinstiti, profesori, medici si ce este mai grav si pe   Biserica Ortodoxa din Romania. Am inteles, ca  dupa razboi erau obligati sub pedeapsa cu inchisoarea si moartea, sa faca  alegerea dar acum de ce propavaduiesc umilinta si supunerea fata de calaii tarii.Calaii tarii sprijiniti de dusmanii tari, din interiorul tatii mai ales si poate dinafara(cine poate sa ne vrea raul din tarile europene, cind sintem asa de batuti de soarta?). Discutiile sterile  zilnice ca  nu sint bani, ca trebuie sa  stringem cureaua pina la maxim, nu dezbat problema principala, se  fura tot si viitorul copiilor nostrii. Mi-a spus cineva ca nu se poate ca un popor intreg, sa nu inteleaga ce se intimpla.  S-a ajuns acolo incit, nu ne mai intereseaza de tara noastra, de noi, de copii nostrii. Gindul zboara ca lasi, cind vor creste copii vor merge  in tarile europene(asa cum se face si acum) si cei ramasi,  sa indure ca au fost prosti si merita pedeapsa.
Uitati-va numai tiganii ce avint si-au luat. Ei fac legea . Din maturatori de strada,  spalatori de wc-uri au ajuns  domni si doamne respectabile, datorita bandelor de  infractori, cu care jefuiesc occidentul. Toti le stiu de frica.
Nu este inca coapta para?  Ca noi indeplinim  conditia "pica para malaiata  in gura lui natafleata".
Si prof.I. Serbanescu spune ca va fi din ce in ce mai rau ca, nu mai avem economia? Dar unde este economia tarii, industria? In masinile de lux? In gentile de  8-10 mii de euro la niste pitipoance, carora le iei de pe obraz  o..... de vopsea.
Sa lasam pudibonderia ca este vorba de fiinta nationala. Hotii tari si criminalii pentru noi toti, sint bazati pe tigani si alti  dusmani ai tarii. Spun dusmani pentru ca ei se simt, in ape tulburi ca pestele in apa de munte.
Numai o guvernate de  drepta in adevaratul intreles, ne mai poate scoate  la liman.
Ce cearta la tv., acestia nu inteleg ca acum cind ei maninca c.... se fura in draci. Si ei fac referite la  democratie si la legile ei. S-a vazut la tv., cum 11 barbati s-au suit pe un vagon de marfa  intr-un tren in miscare si au  aruncat jos saci cu ingrasaminte chimice pentru agricultura. Sint impotriva hotiei, dar ne-am gindit la ce s-au expus ei, pentru a pune o farfurie de mincare pe masa la copii?  Daca banii merg la  parasutistele tarii, la genti, pantofi si  la plata SPP-istilor  pentru a pazi  missu-rile la coafor, este mai bine? Parca inclin sa manince copii o portie o ciorba in plus, sa li se umple burtica cu mincare.
Numai  daca se  imbunatateste  situatia economica a tarii si a fiecaruia dintre noi in parte, se stopeaza sau macar se diminueaza, aceste hotii. Oare  vom merge in continuare cu vorba aceea paguboasa," ce o vrea Dumnezeu", ca el ne pedepseste, nu noi prin  delasarea noastra. Ei spun ca isi asuma raspunderea !!! Si ce este cu prostia asta? Pe cine prostesc ei? Un intreg popor????

Mereu am spus CURAJ, dreptatea este de partea noastra, numai sa vrem si putem schimba situatia.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu