Fetita de 7 ani SACRIFICATA

Fetita de 7 ani SACRIFICATA zeilor pentru o recolta mai buna

autor: FrontPress 03.01.2012
India, stat populat de peste 1,2 miliarde de suflete, este o ţară a contrastelor. Pe de o parte este India ca forţă nucleară şi militară, o economie în continuă dezvoltare şi o putere de luat în seamă în ceea ce priveşte tehnologia de ultimă generaţie, trimiţând sateliţi proprii în spaţiul cosmic încă din anii ’70, iar pe de altă parte există o lume paralelă din care face parte majoritatea populaţiei, o lume săracă şi dominată de superstiţii primitive. O dovadă în acest sens stă cazul unei fetiţe de 7 ani care a fost ucisă într-un ritual religios, ficatul său fiind oferit drept ofrandă zeilor, pentru o recoltă mai bună.
Autorităţile din statul Chhattisgarh au anunţat că au arestat doi suspecţi care au recunoscut fapta săvârşită în toamna anului trecut. Ambii sunt fermieri săraci din zonă şi dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă închisoarea pe viaţă sau chiar pedeapsa cu moartea, informează Daily Mail. “Fetiţa de şapte ani a fost sacrificată de două persoane care credeau că gestul lor le va aduce o recoltă bogată”, a declarat un şef al poliţiei locale, citat de Yahoo News.
Poliţia a găsit corpul fetiţei în luna octombrie, la o săptămână după ce familia acesteia îi anunţase dispariţia. Sacrificiile umane nu sunt fenomene neobişnuit în regiunile tribale ale Indiei şi au loc cu regularitate în zonele mai sărace unde trăiesc numeroşi practicanţi ai magiei negre. În aceeaşi regiune, în anul 2010, s-a găsit corpul decapitat al unui muncitor într-un templu din vestul Bengalului. Caz a rămas nesoluţionat, însă autorităţile cred că este vorba tot despre un sacrificiu ritual. Tot anul trecut, în luna decembrie, au fost trimişi după gratii şapte persoane din statul Maharashtra pentru că au sacrificat zeilor doi copii, de 7 şi 3 ani. Sursa: FrontPress.ro
«

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu