Noi si timpul(partea a opta)

Super tare:)...un progres continuu...aparent niciodata nu e prea tarziu si graba strica treaba...acestea fiind zise(sau mai bine zis reamintite) iata-ne ajunsi la partea a opta din aceasta tema, care devine din ce in ce mai interesanta si mai filozofica(cel putin pentru mine).


Daca pana acum ma gandeam ca suntem oarecum prinsi intr-un cerc vicios datorita sistemului si tarii, neavand timp si chef pentru mai nimic, se pare ca mi-am mai schimbat putin parerea, intalnind modul de viata din Bucuresti, cat de atent esti nevoit sa iti imparti timpul(si asa intors pe toate partile) intre somn, facultate, transport, relaxare, un pic de pasiune, si mai ales pentru a simti seara, dupa ce ai ajuns in fata calculatorului, sau cand vezi apusul de soare cu castile in urechi, ori uitandu-te pe tavan inainte de a adormi, ca a mai trecut o zi in care ai muncit din greu sau in care ai reusit sa faci tot ceea ce ti-ai propus, ca ai mai parcurs un 0,000000001% din drumul pe care mergi, ca a fost ceva benefic pentru tine, care iti da motivatie, pofta de viata, precum si entuziasm sau pasiune.


Parca ne-am saturat de zilele acelea foarte numeroase, supraincarcate de lipsa de chef si in care avem impresia ca pierdem inca o data timp pretios din viata noastra pe care l-am putea folosi in multe alte circumstante precum pasiuni, hobby-uri sau pur si simplu timp pentru noi sau cei dragi din jurul nostru.


Asa ca, sa facem in fiecare zi ceva pentru noi, si ne vom simti de fiecare data noi insine, cu capul sus, moralul  ridicat, pregatiti pentru a intampina eventualele obstacole, precum si cu o mare placere de a ne trezi dimineata pentru a descoperi noi orizonturi si perspective !


4 comentarii:

  1. Pofta de viata, pofta de soare :)
    Frumos, foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  2. uitati vad de primele legi ale pamantului care este luminat de soare ... trebuie lucrat ... unde va tot fuge mintea ...

    RăspundețiȘtergere