Necazurile lui Serban Huidu

Antescriptum: http://www.mediafax.ro/social/serban-huidu-a-provocat-un-accident-grav-pe-dn-1-doua-persoane-au-murit-8872372 




Ce mai poate fi de adaugat? Situatia este destul de urata pentru Serban Huidu. Oricum ar fi deznodamantul. Dar, altceva face obiectul acestui articol. Ca deobicei, dupa astfel de evenimente, apar reactii, iar reactiile is impartite. Pe deoparte, reactiile oamenilor compatimitori, care au ganduri bune fata de cei aflati la ananghie. De celalta parte, sunt inapti mintal, cretini simpatici, care tin sa-si demonstreze prostia si ipocrizia. Fie se bucura de necazul altuia pentru ca nu-l inghit, fie fel si fel de astfel de practici...

Eu vad situatia asta, din doua puncte de vedere
- cel obiectiv: din primele cercetari, din cauza imprudentei la volan, pe fondul nerespectarii limitei de viteza si a conditiilor meteorologice nefavorabile, UN OM a provocat un accident foarte grav, in urma caruia doua persoane au decedat, iar alte 5 sunt internate in spital. In urma cercetarilor POLITIEI ROMANE, daca vinovatia conducatorului auto (n.r. Huidu Serban) va fi dovedita, acesta sa raspunda penal pentru faptele sale.
- cel subiectiv: avand in vedere situatia sanatatii sale, Serban ar fi trebuit sa stea departe de volan, mai ales in astfel de conditii. Nu este si nu va mai fi niciodata acel om de dinainte de accidentul din iarna, din Austria. Eu unul i-as fi recomandat sa se retraga si din activitatea de la radio, cat si cea de la Prima, sa-si fi vazut de recuperare, de familie si de activitatea de director de programe la Kiss FM. De acum incolo, eu vad cam negru viitorul sau in televiziune sau in radio.

Atat! Nu vorbe rautacioase, nu comentarii aberante, nu nimic. Daca vrem sa ajungem bine noi si tara noastra, ar fi cazul sa incepem sa ne si comportam ca atare. Sunt curios de acum incolo, ce si cat circ se va face pe seama evenimentului sus amintit.

3 comentarii: