Americanii culeg ce au semanat in Bosnia !

autor: FrontPress 
1994: Coloane de mujahedini defiland in Zenica, in timpul razboiului din Bosnia
Știu că pe mulți poate să-i mire recentul atac islamist al unui membru al mișcării wahabbite, cu Kalașnicovul, asupra Ambasadei SUA din Sarajevo. SUA și NATO au sprijinit, fără să analizeze și fără rezerve, ruperea Kosovo de Serbia în 1998. Americanii în ura lor față de regimul cripto – comunist al lui Miloșevici au finanțat și înarmat mișcările islamiste din Bosnia, Kosovo sau sudul Serbiei. Și situația s-a întors împotriva lor azi ca în Afghanistan, când au sprijinit militar mujahedinii împotriva sovieticilor și acum americanii sunt uciși de insurgenții talibani pe care i-au înarmat anii trecuți.
Atacatorul de vineri este un membru al mișcării wahabbite din sudul Serbiei, zona Novi Pazar, Sjenica şi Tutin, conform ministrului sârb de Interne, Ivica Dacici. Întâmplarea face ca personal să cunosc foarte bine arealul etnico-politic din regiunea Serbiei de sud și mai ales Valea Preșevo, unde am fost invitat de o organizație patriotică regalistă sârbă în ianuarie 2009. Conflictul din Valea Preševo sau Revolta din municipiile Preșevo, Bujanovac și Medvedja (1999–2001) a fost un conflict dintre guvernul federal iugoslav și o organizație rebelă de albanezi, cunoscută cu numele Armata de Eliberare din Preševo, Medveđa și Bujanovac (UÇPMB) înființată cu scopul de a anexa zona din sudul Serbiei Centrale. Planul a fost să se alăture unui viitor Kosovo independent, nu neapărat cu Albania.
Am fost personal pe locurile unde s-au dat lupte grele între patrioții cetnici sârbi și milițiile Ministerului de Interne de la Belgrad împotriva islamiștilor din Valea Preșevo. Și am cunoscut adevărul! Toată mișcarea de așa-zisă secesiune din Bosnia și Kosovo a fost de fapt o revoluție islamică fiinanțată de Iran, Libia și mai ales de către Frățiile Musulmane. Sub masca autonomismului și “democrației” au stat ascunși mujahedinii internaționalei islamiste din Afghanistan, Pakistan sau Algeria. Am discutat seara ore întregi, în locații ale patrioților sârbi din Valea Preșevo, în mănăstiri ortodoxe și la Kosovska Mitrovița, capitala sârbilor din Kosovo, cu luptători care au dus greul războaielor din 1991 încoace, în Croația, Bosnia și Kosovo. Ei nu puteau înțelege de ce SUA și țările NATO nu văd că toate conflictele din Kosovo, Bosnia și Valea Preșevo sunt începute și finanțate de către mișcarea islamistă. Acești luptători sârbi erau democrați și anti-Miloșevici și se simțeau apărătorii creștinismului european în fața invaziei islamiste din Bosnia, Kosovo sau Novi Pazar. Ei nu erau fundamentaliști ortodocși cum ar crede mediile de presă occidentale, ci regaliști democrați creștini-ortodocși, care aveau conștiința apărării frontierei civilizației lui Iisus și occidentale europene în fața Frăției Musulmane ce sprijinea terorismul islamist.
Ei îmi spuneau că nu înțeleg poziția SUA și NATO, inclusiv a României, de a sprijini aceste acțiuni islamiste împotriva Europei unite. Le-am spus patrioților sârbi că deși vin dintr-o țară membră NATO și UE nici eu nu înțeleg politica de sprijinire indirectă a fundamentalismului islamic în Europa și demonizarea Serbiei. Am înnoptat în celebra mănăstire ortodoxă de la Râul Negru și se auzeau în pădure zgomotul gloanțelor trase de kalasnicovuri. Călugării ne spuneau, nouă, echipei române formată din patru membrii din Cluj-Napoca, că se dau lupte grele în Valea Preșevo între milițiile cetnicilor sârbi și islamiștii pătrunși ilegal peste frontiera din Kosovo, în sudul Serbiei.
S-a dovedit că așa-zisa “primăvară arabă” este o instrumentare a Frățiilor Musulmane, care pun, prin alegeri libere, mâna pe putere în țări ca Libia, Tunisia, Egipt și, mai nou, în Siria. Cei care răstoarnă regimurile tiranice laice sau militare și sprijinite de Occident nu aplică democrația europeană, ci legea islamică Șharia, ca recent în Tunisia și Libia. Așa că ceea ce s-a întâmplat recent la Sarajevo cu atacul islamist asupra Ambasadei SUA este o consecință a sprijinirii facțiunilor islamice din Bosnia, Kosovo și Valea Preșevo împotriva Serbiei democratice. SUA în 1998 a semănat vânt islamist în Kosovo și Bosnia și azi culege furtuna Frăției Musulmane. De Ionuț Țene – NapocaNews
NOTA FRONTPRESS: Ca o precizare, nu atat Libia si Iranul au sustinut mujahedinii din balcani (ambele tari fiind guvernate atunci de regimuri seculare care aveau ele insele probleme interne cu islamistii), cat Arabia Saudita si chiar Turcia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu