Treceti batalioane romane Carpatii( sa tinem flacara nationalismului aprinsa)


Am apucat generatia de luptatori carora le dadeau lacrimile,  numai cind isi aminteau ca Romania a pierdut razboiul(tara invinsa a fost statutul Romaniei la  terminarea celui de-al doilea razboi mondial). Acum? Conducatorii tarii arunca cu drepturi altora,( autorilor raptului din 1940) in  stinga si in dreapta. Noi ce facem? Pa-uri si 2 pe fata doi pe dos(tovarasesti), ca sa ne aratam valoarea(mai ales ardelen.....,care au braga in loc de singe, dar care se incinge uneori la ....dar pe ascuns :))))) Cit de jos  a ajuns sentimentul patriotic, pina la disparitie.
Acesta a fost un  PA .......
http://singurafelina.blogspot.com/

2 comentarii:

  1. acum tot ce conteaza e s o duca ei bine si se lupta pentru ciolanul lor cu sentimente false de grija poporului prost care pune botul la tot ce aude la televizor adica la vocea hotilor(ca inca nu stim de mafie)din guvern!in concluzie amm pierdut razboiul cu noi insine si propria noastra tara,statul roman pentru care stramosii nostri au murit,ne este DUSMAN!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare bine ca ai inteles corect mesajul. Cele mai grele lupte ale poporului nostru au fost pentru Ardeal ! Si acum il dam pe tava dusmanilor, pentru a se mentine la putere si la furat, gasca de hoti.
    O seara frumoasa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere