LIFE CARE - Oportunitatea Bio

Salut sper sa nu deranjej dar am o oferta pentru persoanele care consuma produse bio, sper sa va fie de folos si pentru detali va astept pe 
http://ciupercaterapeutica.blogspot.com/2011/02/oportunitatea-bio.html

sau
http://prietenilifecare.blogspot.com/p/oportunitatea-bio.html

telefoanele de contact sunt pe blog.

id mes: daniel_tache88 , este si o oferta pentru persoanele care doresc un venit suplimentar.
 • Reducere de 20-25% la toate produsele Life Care
 • Produse BIO certificate, recunoscute la nivel european
 • Castiguri in bani, excursii, masini, pensii, burse
 • Livrare produse acasa in cel mult 48 de ore de la procesarea comenziiCe inseamna a fi partener sau reprezentant Life Care
Avantajele tale în echipa Life Care:
- Câstig imediat - beneficiezi de reducere de la prima comandă
 ÎNSCRIEREA ESTE GRATUITĂ
 • Primești cadou la prima comanda - catalogul și ghidul partenerului
 • Bonus-uri și campanii care îți oferă câștiguri suplimentare
 • Acces la "magazinul" tău BIO, oricând (valabil și pentru cei care se înscriu ca parteneri doar pentru consum propriu, dar cu reducere)
 • Poți comanda din confortul căminului tău
 • Primești produsele la orice adresă
 • Livrarea comenzilor tale nu te costă nimic (în anumite conditii - vezi "Prima comandă")
 • Beneficiezi de asistență din partea companiei
 • Nu este obligatorie comanda lunară, nici atingerea unui plafon de "puncte" pentru a beneficia de reduceri și bonusuri!
1. Care sunt beneficiile în a fi Reprezentant Life Care?

În primul rând beneficiaţi de produse unice, 100% BIO, care fac doar bine sănătăţii d-voastre şi frumuseţii d-voastre. În plus, odată ce v-aţi alăturat companiei veţi beneficia de reducere permanentă de 20% la produsele disponibile în catalogul Life Care. În al doilea rând puteţi dezvolta o afacere de familie, muncind când vreţi şi cu cine vreţi, o afacere care vă poate aduce un extravenit în familie. Venitul mediu în rândul partenerilor Life Care activi lunar este de 700 RON, iar cei mai profitabili câştigă peste 5.000 Euro lunar! Suma variază în funcţie de volumele generate de echipa pe care o veţi crea şi nivelul de calificare atins. 

2. Pot rămâne doar client ?
Da. Nimeni nu este obligat să facă cumpărături lunare. Beneficiați de 1 an de reduceri la orice produse existente în catalog, in urma unei comenzi, fără să aveți obligativitatea unei cumpărături lunare.

3. Este costisitor începutul (startul) în afacerea Life Care?

Nu este costisitor. E gratis!... Mai precis, \"franciza de familie Life Care\" costă 0! În general o franciză costă între 10.000E și 100.000 Euro. Afacerea Life Care este o \"franchiză de familie\" care se construiește de acasă, împreună cu familia daca vă doriți acest lucru, fără stocuri, angajați, experiență prealabilă sau școli speciale. Se plasează o primă comandă prin care vă validați ca membru și gata. Restul rămâne la alegerea și posibilitățile dumneavoastră.

4. Pentru a deveni reprezentant Life Care trebuie semnat un contract de colaborare?

Nu sunteți obligat să semnați niciun fel de contract de colaborare cu un formular de client. Se completează cu datele personale Formularul tip de înregistrare. Doar când afacerea Life Care vă generează venituri în urma dezvoltării unei rețele și doriți să ridicați banii, veți semna un contract de colaborare.

5.De ce optează oamenii pentru afacerea Life Care în defavoarea celorlalte companii MLM existente pe piață?

În primul rând produsele Life Care sunt unice – Produse BIO certificate de cele mai exigente companii germane de certificare BIO: BDIH, ECO Cert, ECO Garantie. Apoi, raportul preț-calitate este foarte bun și nu în ultimul rând Life Care apreciază colaboratorii săi performanți într-un mod foarte plăcut: excursii în străinătate anual, mașini de lux cadou, extra bonusuri de final de an cu valori de peste 5.000 Euro, etc. Aceste lucruri, combinate cu serviciile ireproșabile de Client Service și Logistice fac din Life Care o oportunitate reală pentru fiecare de a-și schimba stilul de viață într-unul îmbelșugat, sănătos și provocator.
Prooduse Krauter 
Produse logona 
Produse Life Impuls 
Produse Bio Haus  
Produse Coffee for life Ganoderma 
Produse Bio Style 
Produse Acorelle parfumuri BIO  
Produse Aqua BIO  
Produse Fitne 
Produse Vacu Fresh  
Produse Hoyer  
Produse Solingen 

2 comentarii: