Hot sa fii, noroc sa ai !!!!

Noroc chior au derbedeii de la conducerea tarii. Tocmai acum cind  trebuiau  aruncati in surturi  in chiur pentru toate magariile pe care nu le-au facut si ne-au adus in sapa de lemn, tocmai acum  a dat norocuul peste ei. Ba este vorba de  Egipt, ba a venit cutremurul cel mai de 9 grade pe scara Rihter in Japonia, ba acum este interventia Natiunilor Unite in Libia. Si uite asa  primul jacuzzist, se vede clar ca a facut c.... in jacuzzi, caci asa pampalau cu femeile , facindu-si tatal de ris,  este obedientul de serviciu,  caraghiosul nostru al tuturor. Daca nu ar fi de plins, ar fi de tot risul. Cind ma uit la el imi trece dorul de  a merge la un spectocol vesel de teatru. Totul arata clar ca este  un pericol pentru comicii nostrii si  concureaza pe viu la comici vestiti ai ecranului romanesc." Prost sa fii noroc sa ai " vorba lui Nea Niculai.
Sper sa iesim curind  din cadrul  posturilor tv. de nisa. Sa nu mai bata din guia  asazisele  moderatoare, care macina din gura pina ne inebuneste.
 Transmit sotilor si prietenilor lor toata compasiunea mea si le tin pumnii ca sa nu inebuneasca. Ca pe mine jumatate m-au inebunit. Am vrut sa fie un Pa valoros, dar uite ce a iesit. Si asta din cauza norocului porcesc,  pe care se bizuie hotii  cu parasutele lor, de la conducerea tarii. Hai sa ne vedem de ale noastre ca aici in tara suferim din cauza lor ,care acum nu-si mai incap in piele de bucurie, pentru ca  avem ce toca si la ce ne gindi si nu la burta care ghiortaie de foame si la ziua cind  vom fi dati in drum  de catre banci,carora nu le-am platit  ratele. Curaj!!!  Sint alaturi de voi. Totul depinde numai de vointa noastra, sa dam jos sleahta asta de nemernici.Fac pariu ca la anul pe vremea asta  Romania este tot ultima din Europa si Japonia isi reia  locul fruntas in economiile lumii.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa 
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu