Triburilor din Campia Panonica

 
Triburilor din Campia Panonica,le uram cu ocazia zilei de 15 martie:”Menny ideig tartja egy magyar no a szart magaban? 9 honap””

Csibi Barna l-a “spânzurat” pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc

 Pentru Csibi BarnaCat de curand…

P.S. Vad la televizor zilnic cum  parlamentarii unguri  spun cu aplomb ca niste stapini asupra poporului roman sluga, ca fac si au facut ce trebuie pentru binele nostru. De ce depindem noi 22 de milioane de suflete de acesti tradatori si criminali cu 7 % procente, sau de reprezentantii  minoritatilor  nealesi? Uite si acum bat din gura la tv. pe tema asta,  tare si raspicat ca niste adevarati stapini fata de slugile lor. Ce face  Traian Basescu acum, cind ni se spune ca e normal sa aiba  si cetatenie maghiara, ungurii din Romania. Si ca este normal ca Laslo Tokes, ales de poporul roman in Parlamentul European sa  ia cetatenia maghiara !!! Spune ca este cea mai fericita zi din viata lui. Si ziua Romaniei este zi de doliu pentru el? Unde am ajuns???? Ce facem ???? Pina cind??? Pina vom fi o gubernie a Ungariei ???? Asa ne trebuie ca prea sintem blegi cu totii. Ne-au facut  ceva, de ne-au prostit, un popor de 22 de milioane in halul acesta. Ne preocupa divortul lui Oana Zavoranu si  vizitele psihologilor la micuta Irinuca Columbeanu, ne preocupa  gentile Elenei Udrea. Asta meritam, asta avem. Rusine! As fi vrut sa spun curaj, dar cui .....

Am mai scris articole despre parasutisti. Noi sintem in situatia parasutistului care,  trebuie sa-si impatureasca singur parasuta pentru ca, in caz ca nu se deschide sa nu se poata da vina pe nimeni. Asa si noi  prin ceea ce facem prin votul de la alegeri, ne impachetam singuri parasuta vietii si destinului. Nu vom putea sa dam vina niciodata pe nimeni pentru soarta noastra, pentru viata noastra amarita si fara de speranta. Asta pentru ca ne-am  impachetat singuri parasuta gresit.

Cu suparare, 

Odorica

http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu