Scrisoare deschisa

Vă rog să-mi permiteţi să vă aduc la cunoştinţă faptul că această scrisoare deschisă, acest protest, o succintă sinteză a acţiunilorîntreprinse de Haita de Haimanale care distrug greu încercatul popor român, condusă de nu mai puţin monstruosul TIRAN, numitul Băsescu Traian.
Menţionez că această scrisoare a mai fost trimisă şi către :
- Preşedintele S.U.A., Barack Obama
- Prim-ministrul Federaţiei Ruse, Vladimir Putin
- Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy
- Cancelarul Germaniei, Angela Merkel
- Regele Norvegiei, Majestatea Sa, Harald al V-lea al Norvegiei
- Vicepreşedintele Senatului României, Dan Voiculescu
VĂ ROG SĂ ÎMI PERMITEŢI SĂ FAC O SCURTĂ DESCRIERE, O MICĂ CONSIDERAŢIE ASUPRA SITUAŢIEI GRAVE ÎN CARE SE AFLĂ SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ ÎN ACEST MOMENT, ÎNSĂŞI FIINŢA NAŢIUNII ROMÂNE:
Băsescu – micul dictator hitlerist din Carpaţi
În anul 1989, după aproape 50 ani de comunism, poporul român, prin jertfă de sânge, a crezut că îşi va crea un nou destin, un mod de viaţă civilizat, democratic care îi va permite să nu mai sufere de foame şi de frig. Cel care nu a reuşit să asigure poporului său hrana şi căldura la un nivel minim a plătit cu propria lui viaţă, fiind judecat pentru genocid şi alte acuzaţii. Astăzi, după 22 ani de pseudodemocraţie, poporul român trăieşte mult mai greu decât în 1989 sub o dictatură prezidenţială, mult mai crudă decât cea a lui Ceauşescu.
Toate domeniile vieţii economice şi sociale sunt controlate în mod dictatorial de către preşedintele Băsescu, marioneta Boc şi clica portocalie din PD-L alături de care noua nomenclatură, cu mult mai mare decât a lui Ceauşescu, distrug România şi poporul român.
În statul român, nu mai există cele trei puteri (legislativă, executivă şi judecătorească) ale unui stat democratic, ci o singură putere: dictatura tiranului, a lui „Hitler din Carpaţi” şi a clicii lui.
Acest personaj diabolic din Carpaţi, un matelot, o lichea şi o haimana, care nu face altceva decât să se inspire din viaţa şi activitatea altor dictatori celebri, cum ar fi Ceauşescu şi nu mai puţin diabolicul Hitler, este cel mai mare tiran pe care l-a avut România vreodată, o lichea nenorocită care este cel mai mare duşman al poporului român din toate perioadele de ocupaţie pe care le-a tranzitat poporul român de-a lungul istoriei sale milenare. Dacă această mizerie umană ar fi avut posibilitatea să fi fost la cârma unei naţiuni atât de puternice precum Germania şi într-o perioadă precum cea de dinaintea celui de al doilea Război mondial, vă jur că Hitler ar fi fost o biată făptură, o Fata Morgana, faţă de acest marinar scelerat şi mizerabil, capabil de cele mai negre gânduri şi fapte atroce şi cutremurătoare.
Acest individ, de joasă speţă, are un comportament autocratic, dictatorial şi jignitor la adresa întregii societăţi româneşti, pe care o sfidează şi o jigneşte după bunul plac şi de câte ori are ocazia nesfiindu-se să facă orice fel de aprecieri jignitoare la toate clasele sociale şi profesionale care la un momentdat intră, sau au curajul să intre, în contradicţie cu el.
Acest biet marinar uită că a fost o unealtă a dictaturii ceauşiste pentru care a făcut toate eforturile să intre în graţiile lui Ceauşescu Nicolae şi Elena şi a Securităţii în sine, pentru că, să ne fie cu iertare, orice om cu un gram de cunoştinţe despre regimul comunist care a condus ţara până în Decembrie 1989 ştie că nici cea mai mică funcţie deţinută în afara ţării nu se obţinea fără ca individul respectiv să fie „ciripitor” sau turnător la Securitate.
Acest nemernic, această coadă de topor ceauşistă, are acum nesimţirea să spună că – după ce şi-a spălat trecutul de „ciripitor” cu ajutorul actualei Securităţi condusă şi subjugată de către el şi camarila sa – că nu a fost, chipurile, ofiţer în Direcţia de Informaţii Externe din Departamentul Securităţii Statului. Ca să nu mai vorbim de faptul că a avut şi nesimţirea să producă o lege a condamnării comunismului, acel comunism, acea dictatură care l-a hrănit şi l-a cocoţat în funcţii pe care nici un om cu bun-simţ şi o fărâmă de demnitate nu ar îndrăzni să nu o recunoască.
Acest Hitler, în miniatură, al naţiunii române, este capabil de orori pe care toţi liderii din Uniunea Europeană nu sunt în stare să le gândească şi să le perceapă, deoarece acest individ este, poate, la fel de diabolic cum a fost şi Hitler pentru naţiunea germană şi pentru întregul Mapamond.
Acest mic Hitler din Carpaţi, coordonează, conduce şi se inspiră după metodelele predecesorilor săi, Hitler şi Ceauşescu, folosindu-se de alte cozi de topor (pentru că cine se aseamănă se adună), aceast caricatură mizerabila a societăţii româneşti, această scursură monstruoasă, cum este acest pat-padac, Emil Boc, cocoţat de acest tiran, de acest criminal nenorocit, în funcţia de prim-ministru al României.
Acest Göring de dimensiuni reduse, atât fizic cât şi intelectual, o caricatură a societăţii româneşti şi mai ales ardelene (regiunea ţării care se bucură de o deosebită stimă şi consideraţie în rândul societăţii româneşti, fiind locuită de oameni cu un caracter deosebit şi cu o demnitate de necontestat şi pentru care acest individ nu reprezintă altceva decât o pată neagră, o ciumă a societăţii ardelene), care execută orbeşte orice vis negru al sceleratului societăţii româneşti, care nu este altul decât Traian Băsescu.
Aceste două scursuri ale societăţii româneşti, ajutate de restul haitei, care se gudură la picioarele lor mizerabile, conduc destinele unei naţiuni demne, o naţiune clădită cu sânge, cu suferinţă, cu durere, cu umilinţă şi cu sudoare de-a lungul a peste 2000 de ani.
Aceste bestii încalcă legile, dar absolut toate legile în vigoare ale statului, începând cu Constituţia şi terminând cu ultima Hotărâre de Guvern, după cum visează în fiecare noapte şi după cum le fată mintea lor de descreieraţi.
Constituţia României este încălcată şi amputată după fiecare pahar de whiski pe care-l toarnă pe gât acest mic tiran şi acest pat-padac din Ardeal.
Nimic nu stă în faţa acestor tâlhari ai naţiunii române când vine vorba de realizarea intereselor proprii şi de gaşcă (această gloată imbecilă care duce la bun-sfârşit orice nemernicie, orice măsură de furt şi încălcare a legilor ţării).
Ce preşedinte, conducător al cărei naţiuni din istoria universală şi din câţi se cunosc în istoria omenirii, ar spune şi aproape că le ordonă concetăţenilor săi să plece din ţară să-şi caute alt loc de muncă, alte destine şi în definitiv, altă ţară?!
Cum poţi să-ţi umileşti propriul popor spunându-i să plece în alte ţări, în alte orizonturi, să-şi caute o viaţă mai bună?
Cum poţi să umileşti clasa medicală românească, spunând că sunt nişte medici nepregătiţi, când toată Europa şi aproape întreaga lume este plină de medici de o calitate deosebită, care sunt foarte bine pregătiţi şi care au făcut pregătirea profesională şi medicală în universităţile din România?
Cum poţi să spui că Şcoala Românească scoate numai tâmpiţi?
Cum poţi să spui că Justiţia nu-şi face datoria, când toţi procurorii şi judecătorii abia reuşesc să nu execute ordinele tale scelerate, fiind tot timpul urmăriţi şi monitorizaţi de serviciile de informaţii din România, care sunt mai numeroase ca în orice ţară din lume?
Cum poate Justiţia să-şi desfăşoare profesionis activitatea, când tot timpul sunt hăituiţi şi urmăriţi de serviciile de spionaj şi de către GESTAPO-ul societăţii româneşti, care nu este nimeni altcineva decât acest DNA, structură care se repede la comandă şi fabrică dosare după bunul plac al acestui dictator mârşav şi sinistru, acest marinar scelerat, acest „Hitler din Carpaţi” de joasă speţă.
Acest „Hitler din Carpaţi”, este mai odios şi mai diabolic decât Nicolae Ceauşescu pe care l-au acuzat şi ucis pentru genocid social, termen creat pentru prima dată de juristul polonez Rafael Lemkin în 1944 pentru a denumi practica exterminării naţiunilor şi a grupurilor etnice; reprezintă exterminare intenţionată a unei comunităţi naţionale, etnice, sau religioase, constituind o crimă împotriva umanităţii, infracţiune de cea mai mare gravitate, introdusă şi de România în Codul Penal Român.
Acest „Hitler din Carpaţi”, împreună cu această coadă de topor, Göring denaturat al societăţii româneşti au strategii prin care se vede clar că nu fac şi nu doresc altceva decât să ia măsuri economice şi lsă promoveze legi prin care să ducă acest popor, umilit şi batjocorit, la un GENOCID SOCIAL cum nu s-a mai văzut în istoria României, pentru că, sincer să fiu, pe vremea lui Ceauşescu nu a fost nici un fel de genocid social, ci doar privarea de libertatea de a circula liber, o oarecare lipsă de căldură şi de lumină.
Vă rog să mă credeţi că l-am urât şi pe acel nenorocit din tot sufletul, dar ţinând cont de faptul că acela a făcut toată gama de industrie, uşoară şi grea, construcţii, drumuri, fabrici de avioane, locomotive, elicoptere, tractoare, tancuri şi maşini de luptă etc., aceşti nenorociţi nu fac altceva decât să distrugă toată economia societăţii şi să o îngroape definitiv în datorii către FMI, bani care ajung în buzunarele lor şi nicidecum pentru scoaterea societăţii din această prăpastie în care au aruncat poporul român.
NU SE VOR OPRI AICI, CI VOR CONTINUA CU ARESTĂRI ŞI CU CONDAMNĂRI FABRICATE LA COMANDĂ, VOR TRECE LA TORTURI ŞI LA UCIDEREA OPOZANŢILOR POLITiCI !
Aceste haimanale, aceste lichele, golani nenorociţi, gunoaie… caută cu disperare, ca prin toate metodele, măsurile economice şi juridice, să ducă la înfometare, la analfabetizare, la distrugerea economiei româneşti (ce-a mai rămas din ea), a şcolii româneşti, a sănătăţii, a culturii, a demninăţii armatei şi onoarei poporului român, pentru ca ulterior să fie exploatat şi furat după bunul plac al haitei de lighioane sălbatice.
Stimate doamne, stimaţi domni ,
vă dau un exemplu cât se poate de simplu şi cât se poate de concludent (şi nu pot să cred că serviciile secrete ale ţărilor dumneavostră, sunt străine de felul cum prăduiesc şi fură în această ţară tâlharii care conduc destinele României în acestă perioadă), în condiţiile în care, un kilometru de autostradă de oriunde în lumea civilizată, sau chiar din lumea a treia, costă în jur de 3 milioane de euro, în România de circa 4-5 ori mai mult.
Dacă vă puteţi imagina că un kilometru de autostradă pe segmentul Comarnic- Braşov (zonă de deal şi de munte), negociat cu o firmă franceză, a ajuns la 75-80 milioane euro pe kilometru, stau strâmb şi mă gândesc drept; oare acest segment de autostradă urma să fie asfaltat cu aur, cu platină sau cu diamante? Pentru că altfel, nu poţi să-ţi închipui că se poate ajunge la o asemenea sumă astronomică.
Ei bine, consideraţi că se poate acest lucru? În nici o ţară civilizată, normal că nu! Dar în România se poate orice !
În România se poate ca o lucrare, atribuită chipurile prin „licitaţie”, să coste de pildă 50 milioane de euro, iar prin inventatele lucrări ascunse, această lucrare să ajungă la o valoare dublă sau chiar triplă.
Oare în ce ţară trăim?
România se află în Europa, în leagănul democraţiei lumii?
Nu, domnilor, vă înşelaţi !
Aceste haimanale care ne distrug identitatea şi demnitatea naţională vă mint şi vă înşeală şi pe dumneavoastră în aceeaşi măsură în care o fac şi cu noi! Acest tiran, printre altele (dar te mai poţi întreba de lucruri sfinte în casa diavolului ?), a avut nesimţirea şi lipsa celor 7 ( şapte ) ani de acasă să o catapulteze pe petarda de fiică-sa (prin alegeri furate, cum dealtfel a furat alegerile şi el cu haita lui de lichele, haimanale şi de curve) în Parlamentul Europei.
Domnilor, vă întreb: ce umilinţă mai mare pentru un popor, pentru o naţiune cu demnitate şi cu mii, cu sute de mii de eminenţe cenuşii, să fie reprezentat în forul suprem al Uniunii Europene, de această coţohârlă, această nesimţită penală care, dacă ar fi avut un dram de bun-simţ ar fi stat acasă prin baruri, cum dealtfel o ştie toată ţara?
În ce hal de umilinţă şi de degradare mai poate fi adus acest popor de această haită de lichele care nu ştiu decât să fure, să încalce şi să nesocotească legea aşa cum vor ei ?
Cum vă puteţi închipui că este posibil ca la votarea efectuată la alegerile prezidenţiale din 2009, la secţia de votare de la Ambasada Română din Paris (inima democraţiei franceze), ca un proces de votare să se desfăşoare într-un timp mediu, calculat pe cap de alegător, de 4( patru) secunde?
Domnilor, nici să deschizi uşa, să spui „Bună ziua!” şi să pleci nu ai timp în aceste 4 (patru) secunde, dar să îţi mai şi exerciţi dreptul de vot?
Domnilor, cu ce altă dovadă mai trebuie să demonstrez că acest stat este condus de un infractor, de „Hitler din Carpaţi”, de o haită de lichele, de haimanale, de curve şi de golani de cartier?
GRIJA TIRANULUI FAŢĂ DE POPOR REZULTĂ FOARTE CLAR ŞI CONCIS DIN TĂIEREA TUTUROR PENSIILOR (PROPRIETATE PRIVATĂ, CONFORM CONSTITUŢIEI), AJUTOARELOR PENTRU COPII , AJUTOARELE PENTRU BOLNAVII DE SIDA, AJUTOARELE MAMELOR ETC.
Exemple:
- alocaţie pentru copii = 42 lei = aprox. 9,7 euro/lună
- alocaţie bolnavi SIDA = 390 lei = aprox. = 90,6 euro/ luna
- pensie minimă = 350 lei = aprox. 81,3 euro /lună
Pe de altă parte, în timp ce copiii, vârstnicii şi bolnavii cronic agonizează, clica criminală “stimulează” patrupedele şi infractorii:
- alocaţie hrană 1 câine = 300 lei = 69,7 euro/lună
- alocaţie hrană 1 deţinut = 2.400 lei = 558 euro/lună
PARLAMENTUL ROMÂNIEI
A pierdut de mult statutul de putere legislativă, acesta fiind substituit de harababura de hotărâri de guvern şi ordonanţe de urgenţă ilegale, de multe ori inutile şi încălcând grav Constituţia României.
Dintr-un for care ar fi trebuit să fie reprezentant al poporului român, a devenit un circ politic, unde “plaga” portocalie, încearcă să dea o brumă de legitimitate dorinţelor tiranului! Ceea ce ar trebui să fie „fabrica de producţie” a legilor care să guverneze România, a ajuns o cloacă, o mizerie a societăţii româneşti, din cauza acaparării acesteia de către cozile de topor din PDL, UNPR şi nu mai puţin, UDMR (o curvă politică, care urmăreşte strict obiective pentru minoritatea pe care o reprezintă, prostituându-se în fel şi chip pe lângă toate partidele pentru a ajunge la obiectivul final – fărâmiţarea naţiunii române şi a teritoriului României), conduse, bineînţeles, de aceleaşi sinistre personaje, micul „Hitler din Carpaţi” şi cealaltă caricatură, unealta care execută orbeşte ordineleadevăratului şef al PD-L, această mizerie de „om”, o miniatură a lui Goering, ca să păstrez asemănarea între personaje.
Aceste formaţiuni politice, gropile de gunoi ale societăţii româneşti, nu au alt scop decât sfârtecarea cu înverşunare a prăzii, care nu este altcineva decât amărâtul de popor român, jefuirea acestuia după cum poate fiecare, după cum apucă fiecare din ciosvârta pe care le-o flutură pe deasupra capului acest sinistru personaj care ocupă şi stăpâneşte România, după cum vor muşchii lui de pirat împuţit, care râgâie numai alcool de prin porturile pe unde s-a destrăbălat, acest tiran al naţiunii moderne (?) române, înrobită de acest troglodit naufragiat în politica românească mizerabilă.
Dar ca să fie pruna pe colac, cine conduce această fabrică de producţie a legilor din România?
Cine ar putea, dacă nu o coadă de topor? O femeie (pentru că Roberta Anastase este de sex feminin), căreia nu pot să-i spun „doamnă” pentru că o doamnă are multe calităţi. O femeie care are un trecut „profesional” foarte încărcat, cu o experienţă îndelungată în practica „legislativă” şi anume a se fâţâi şi a da din posterior pe o scenă pentru a-şi etala nurii în faţa oricui ar fi dispus să caşte gura la o astfel de manifestare pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi în materi de lejenrie intimă!
În ciuda faptului că această cocotă nu a mers nici măcar paralel (ca şinele trenului) cu vreo activitate profesională legislativă, bineînţeles că tiranul, a paraşutat-o în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor (Derutaţilor), pentru ca această unealtă, coadă de topor feminină, să aducă calitatea de infractor „la cele mai înalte culmi de civilizaţie şi progres” cum spunea răposatul „tovarăşul Nicolae Ceauşescu”. Păi dacă infractorul numărul 1 (unu) din România, ”Hitler din Carpaţi” nu are cozile de topor necesare, vă închipuiţi că nu poate să producă legi care să distrugă ţara şi poporul român de unul singur, deoarece se ştie că cine se aseamănă se adună şi infractorii nu pot face niciodată lucruri măreţe decât în haită.
Stimaţi doamne, distinşi domni,
este umilitor pentru greu încercatul popor român cum, un singur exemplu vă dau, această infractoare şefă a Camerei Deputaţilor, la votarea Legii unice a pensiilor, cu tpresa şi camerele de luat vederi în sală, votează o lege cu o prezenţă de 80 de mizerabili PDL-işti şi înregistrează un număr de 176 de votanţi!
În ce ţară trăim? România, ţară europeană? Mi-ar fi ruşine şi în Africa!
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ooo, de când există pe pământ şi în analele istoriei, această ţară greu încercată nu a avut niciodată în fruntea ei o haită mai mizerabilă şi mai incapabilă (precum ar putea să gândească un om sănătos şi cu puţină materie cenuşie), de lichele şi de curve care au distrus sistematic (şi încă nu au finalizat) economia şi ţara românească! Ce a mai rămas din ce a lăsat Nicolae Ceauşescu şi să ne ierte Dumnezeu, a lăsat destule, încât aceste lichele n-au terminat de distrus, de furat şi de vândut şi depun eforturi susţinute în continuare, pentru ca să fure tot ce se mai poate.
Acest Guvern, s-a transformat din „executiv” în legislativ şi un bun executant al ordinelor satrapului suprem.
Adoptă hotărâri şi ordonanţe neconstituţionale prin care umileşte proprii cetăţeni, împrumută ilegal miliarde de euro, în numele poporului român, fără a avea acordul Parlamentului şi fără a justifica în vreun fel modul de utilizare a banilor împrumutaţi în numele poporului.
Domnilor,
acest Guvern, această cloacă mizeră, această haită de lichele, de haimanale şi de curve au distrus pur şi simplu poporul român şi economia românească, atât cât apucase ea să se înfiripe, conduşi de acest pat-padac, de această caricatură umană, bineînţeles la îndemnul şi la coordonarea infractorului şef, „Hitler din Carpaţi”.
Sistemul Românesc de sănătate a fost distrus bucată cu bucată, spital cu spital, medic cu medic, asistentă cu asistentă, este de nedescris cum aceste gunoaie au putut să bage în comă un sistem de sănătate, care să ne fie cu iertare, este vital în orice societate modernă sau decăzută, cum este a noastră.
Sistemul de învăţământ românesc, de asemenea a fost pus pe butuci.
De cine? De către un neisprăvit, Daniel Funeriu, care nu ştie să dea două răspunsuri la o conferinţă de presă unde, pentru a putea continua răspunsul la o întrebare, îi suflă la ureche o maimuţă de secretar de stat, un indivd care nu poate să probeze pregătirea profesională, dar care conduce, culmea !, crema intelectualităţii româneşti, oamenii care asigură viitorul intelectual al unui popor.
Şi să nu uităm că şcoala românească a dat reale valori culturii şi ştiinţei universale de-a lungul vremurilor pe toate segmentele activităţii ştiinţifice şi profesionale; medici, inventatori, filozofi, scriitori, oameni de ştiinţă etc.
Doamnelor şi domnilor,
este strigător la cer, cum un măscărici, o coadă de topor, o mizerie, o nulitate a ajuns să conducă, să distrugă învăţământul românesc care are un colectiv de profesori foarte bine pregătiţi.
Nu se poate ca sistemul de sănătate şi cel de educaţie să fie distruse bucată cu bucată, spital cu spital, şcoală cu şcoală iar noi să facem săli de sport şi polivalente, cum dracu le-a botezat cocota aia de la Ministerul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea (altă paparudă care s-a trezit paraşutată la un minister de unde a furat şi fură sute de milioane de euro şi chiar miliarde).
Oamenii mor pe unde apucă, învăţământul este distrus şi noi facem săli de sport, pentru că este o oportunitate prin care se pot fura sute de milioane de euro pentru ciuma portocalie PDL-istă.
Ce haită de descreieraţi ar putea să gândească astfel?
Poporul român moare decimat de boli, distrugem spitale şi şcoli iar nouă ne trebuiesc săli de sport polivalente?!
Răspunsul este simplu: de aici se poate fura cu fruntea sus, sute de milioane de euro (care pentru ei, să ne fie cu iertare, e doar un mărunţiş, dar din repararea spitalelor şi a şcolilor şi întreţinerea acestora, sumele care ar putea fi furate ar fi incomparabile). Această “petardă” de la Ministerul Dezvoltării şi Turismului, habar nu are cu ce se „mănâncă” un asemenea minister, sau oricare altul, deoarece şi ea, ca şi celelalte paparude, au avut alte preocupări mai „calde” la viaţa lor şi nu o anumită latură profesională, neconducând niciodată nimic, ceva care să le poată propulsa pe o astfel de funcţie cu o astfel de responsabilitate.
Dar acest” Hitler din Carpaţi” împreună cu caricatura de „Goering” nu se gândesc o clipă la binele acestui popor, la binele acestei naţiuni, nu-i interesează nimic altceva decât banii şi puterea, dictatura, hăituirea şi distrugerea acestei ţări, şi apoi, după ei potopul.
Acest patpadac, acest mecanism stricat, acest gunoi al Dreptului românesc, încalcă tot ce există ca lege în această ţară, începând de la Constituţie şi terminând cu ultima Hotărâre de Guvern.
Acest nemernic, trădător de neam şi ţară, umileşte şi calcă în picioare toată naţiunea română, de la eminenţele cenuşii ale poporului român care, scuzată să-mi fie expresia, n-ar merita nici pipi să facă pe el, până la ultimul om al acestei ţări care are demnitate, onoare şi bun-simţ, care nu se pot compara niciodată cu acest gunoi al societăţii româneşti, în speţă, al Ardealului, oameni cărora le-a întinat onoarea şi demnitatea.
CURTEA CONSTITUŢIONALĂ (?)
O mascaradă mizerabilă a Justiţiei din România! O unealtă cu o echipă de cozi de topor care nu fac altceva decât să legifereze nelegiuirile din această ţară pe care tiranul din Carpaţi o foloseşte aşa cum doreşte sufletul lui diabolic.
Cea mai mare mascaradă prin care se înjoseşte şi se umileşte Justiţia română şi Parlamentul româniei, în loc să vegheze asupra constituţionalităţii actelor normative, a legilor şi hotărârilor de guvern, această insituţie… legiferează pârghiile care sunt pe placul dictatorului şi care duc la distrugerea poporului român, fiindu-le indiferent de implicaţiile sociale, cum ar fi:
- Legea Educaţiei;
- Legea pensiilor;
- Legea unică a salarizării etc., etc.
CCR – o justiţie paralelă justiţiei adevărate, o instituţie care veghează ca dorinţele tiranului să fie înfăptuite fără crâcnire, o instituţie folosită pur şi simplu pentru a distruge justiţia adevărată din România şi pentru a înrobi poporul român, pentru a da legitimitate ilegalităţilor pe bandă, făcută după bunul plac al tiranului, al acestui dement care umileşte şi înjoseşte tot ce poate fi mai măreţ, mai demn şi mai sfânt în această ţară, însăşi fiinţa naţională a acestui popor care de-a lungul istoriei a dat nenumărate valori naţionale şi internaţionale.
DISTRUGEREA SISTEMULUI DE APĂRARE ŞI ORDINE PUBLICĂ
Prin mijloace dictatoriale, fără a ţine seama că îndeplineşte, prin prevederile Constituţiei României, atribuţiile şefului Armatei române, BĂSESCU, acest tiran nenorocit a reuşit să discrediteze şi să distrugă Armata, Poliţia şi celelalte componente ale sistemului de securitate naţională şi ordine publică.
Prin implicarea directă, BĂSESCU, această lichea ordinară, prin decretele semnate, a înaintat la grad de general sute de subofiţeri în rezervă doar pentru că au aceeaşi culoare politică cu a partidului pe care îl stăpâneşte, umilind adevăraţii ofiţeri ai Armatei române care au luptat în teatre de război sau care au adus mari servicii României şi care nu au primit nici măcar gradul de colonel, după o viaţă dedicată Armatei şi ţării. Prin abuz şi doar pentru a răsplăti slugile fidele lui, DICTATORUL, acest scelerat, a înaintat la gradul de general tot felul de persoane dubioase, mafioţi şi anonimi care nu au adus nici un serviciu Armatei sau României.
Utilizând Guvernul marionetă pe care îl conduce cu mână de fier de ani buni, DICTATORUL acest descreierat, a reuşit să umilească veteranii de război, eroii neamului românesc, pensionarii militari ( ca să nu mai vorbim de ceilalţi pensionari pe care i-a adus direct în prăpastie şi care mai au o singură “şansă” – să se sinucidă pentru ca să nu moară umiliţi în chinuri groaznice) şi să-i aducă în pragul disperării doar pentru că aceştia formează un corp de elită, de oameni demni şi onorabili care au jurat credinţă poporului român şi care au pregătire şi experienţă militară, un corp capabil să-i ceară socoteală acestui dictator psihopat.
Ministrul Apărării Naţionale?
Numitul Gabriel Oprea? O mare ruşine pentru Armata română. Acest individ, de joasă speţă, poate cel mult să facă obiectul unui spital de psihiatrie, în calitate de pacient, pentru că numai uitându-te la figura lui tulbure, fără să ai cunoştinţe de psihiatrie îţi dai seama că nu e în regulă.
Această haimana, această lichea, acest golan de cartier, ar vinde-o şi pe mama sa pentru a-şi păstra scaunul pe care a fost plantat de acest tiran nenorocit, de acest dictator funebru, acest descreierat nenorocit, numitul Băsescu.
Această lichea l-a scutit pe tiranul nenorocit, numitul Băsescu să-şi mai cumpere hârtie igienică, Oprea ( ministrul apărării? ) substituind-o cu succes, temându-se ca nu cumva dictatorul să facă hemoroizi la partea dorsală.
Ministrul Administraţiei şi Internelor ?
Numitul Traian Igaş, un amărât de tâmplar, un picolo, un băieţel folosit la distracţiile lichelelor din partidul „ciuma portocalie” pe post de interpret de folclor, este, ca şi cealalată javră de la Apărare, o mare umilinţă pentru cadrele ministerului pe care cu mare dezonoare îl murdăreşte şi îl dezonorează .
Această coadă de topor a făcut şcolile la foarte mare distanţă de acestea şi la mulţi ani după colegii de aceeaşi vârstă, ca nu cumva să se lipească ceva de singurul neuron pe care probabil că îl posedă în acea cutie craniană pe care o poartă cu inconştienţă pe umeri.
Aceste două haimanale de la Apărare şi de la Interne, împreună cu lingăul de la Securitate asigură suportul de forţă şi de teroare pentru ODIOSUL DICTATOR, pentru ca acesta să poată să distrugă, să umilească şi să îngroape de viu poporul român, care suportă cu mare stoicism şi cu nemăsurată răbdare, elucubraţiile TIRANULUI NENOROCIT ŞI SCELERAT.
Stimaţi domni,
nu vă lăsaţi păcăliţi de această haită mizerabilă de derbedei, de lichele şi de golani, aceşti jefuitori satanici ai poporului român, nu vă lăsaţi înduplecaţi de „limba dulce a şarpelui” a acestui tiran, a acestui „Hitler din Carpaţi” al poporului român care este o ruşine pentru întreaga naţiune română – el şi haita de gunoaie care au ocupat şi stăpânesc această ţară.
Domnilor,
această făptură mizerabilă, această lichea de cartier, este capabil de cele mai mârşave gânduri şi înfăptuiri.
Acest personaj sinistru şi diabolic vă minte drept în faţă, fără nici un fel de jenă, fără a recunoaşte vreodată că a afirmat aşa ceva!
Nu vă puteţi închipui că şi un şarpe ar păli de invidie în faţa acestui individ SATANIC ŞI IMORAL.
Domnilor,
arestările adversarilor politici, economici sau de altă natură, se fac în România doar la ordinul şi cu aprobarea acestui sinistru personaj, tiranul mizerabil şi monstruos, care, cu mare dezonoare şi cu multă ruşine pentru poporul român, ne reprezintă în afara ţării, în relaţiile diplomatice cu alte ţări şi popoare, unde şi noi vedem foarte bine că are o reprezentare şi un comportament de om al grotelor şi al cârciumilor rău famate din cartierele populate de haimanale şi de lichele ca şi el.
Mă îndoiesc de faptul că nişte personalităţi de calibrul Dumneavoastră ar putea cădea în capcanele acestor descreieraţi şi a haitei lor. Nu pot să cred că imaginea dumneavoastră şi a ţărilor dumneavoastră s-ar lăsa şifonată şi pătată de acest tiran murdar şi mizerabil, de acest troglodit, de acest client nelipsit al tavernelor mohorâte, al cârciumilor rău famate, indiferent de interesele politice la un moment dat.
Stimaţi domni,
vă rog din tot sufletul să faceţi toate eforturile, tot ce consideraţi că este necesar, pentru ca prin măsurile diplomatice, economice, politice sau de altă natură, care vă stau la îndemână, să ajutaţi poporul român să scape de acest descreierat care loveşte copiii în public ca un „bun părinte şi protector suprem al naţiunii române”…
Nouă, poporului român ne este ruşine de reprezentarea externă pe care ne-o “asigură” tiranul care minte de la o clipă la alta cu o seninătate care este caracteristică, cred eu, numai a unui om cu grave probleme psihice, unui om stăpânit de diavol cum este acest tiran nenorocit.
JUSTIŢIE ÎN ROMÂNIA?
NUUUUU! TIRANUL DICTEAZĂ !
GUVERN ÎN ROMÂNIA?
NUUUUU ! TIRANUL DICTEAZĂ !
PARLAMENT ÎN ROMÂNIA?
NUUUUU ! TIRANUL DICTEAZĂ !
ARMATĂ ÎN ROMÂNIA?
NUUUUU ! TIRANUL DICTEAZĂ !
POLIŢIE ÎN ROMÂNIA ?
NUUUUU ! TIRANUL DICTEAZĂ !
SERVICII SECRETE ÎN ROMÂNIA ?
NUUUUU ! TIRANUL DICTEAZĂ !
LEGE ÎN ROMÂNIA?
NUUUUU ! TIRANUL DICTEAZĂ !
Vă rog să iertaţi vocabularul neacademic, dar cu javrelecare pretind că ne conduc, nu poţi să te porţi cu mănuşi. Cu astfel de lichele trebuie să foloseşti arme dure şi nu trebuie să foloseşti jumătăţi de măsură.
Totodată cer iertare poporului şi naţiunii germane pentru referirile, comparaţiile şi trimiterile pe care le-am făcut la dictatorul de tristă amintire, atât pentru poporul german cât şi pentru întregul mapamond, dar am vrut să fiu cât mai sugestiv în scopul scoaterii în evidenţă a acestui scelerat care distruge poporul romăn cu zâmbetul pe buze, dacă poate fi numit zâmbet, rânjetul hidos al acestei monstruoase creaturi, al acestei mizerabile făpturi care nu poate fi numită „OM”.
La final doresc să transmit poporul român, câteva îndemnuri:
FRAŢI ROMÂNI,
NU VĂ MAI LĂSAŢI UMILIŢI ŞI BATJOCORIŢI DE ACEST TIRAN MONSTRUOS ŞI DE HAITĂ LUI DE LICHELE, DE GUNOAIE, DE CURVE, DE NENOROCIŢI ŞI DE GOLANI!
DISTRUGEŢI-I! NIMICIŢI-I ŞI STRIVIŢI-I PENTRU TOTDEAUNA PE ACEŞTI VIERMI HIDOŞI CARE VĂ SUG SÂNGELE!
JOS BĂSESCU!
JOS DICTATORUL!
JOS TIRANUL!
JOS DESCREIERATUL!
JOS HITLER DIN CARPAŢI!
JOS FASCISTUL!
JOS UCIGAŞUL POPORULUI ROMÂN!
JOS CRIMINALUL!
JOS SCELERATUL!
STOP GENOCIDULUI!
TRĂIASCĂ POPORUL ROMÂN!
TRĂIASCĂ LIBERTATEA!
JOS GUVERNUL BOC!
JOS INFRACTORUL BOC!
JOS MARIONETA!
JOS HAIMANALELE!
JOS LICHELELE!
JOS COZILE DE TOPOR!
JOS JAVRELE ÎMPUŢITE!
JOS INFRACTORII!
JOS UCIGAŞII NAŢIUNII!
JOS NAZIŞTII DIN GUVERN!
JOS UCIGAŞII ARMATEI!
JOS HOŢII!
JOS GUNOAIELE!
TRĂIASCĂ NAŢIUNEA!
TRĂIASCĂ ARMATA ROMÂNĂ!
TRĂIASCĂ POPORUL ROMÂN LIBER ŞI INDEPENDENT!
TRAIASCĂ NAŢIUNEA ROMÂNĂ DEMNĂ ŞI LIBERĂ!
TRĂIASCĂ PRIETENIA DINTRE POPOARELE NOASTRE, LIBERE ŞI INDEPENDENTE!
Am onoarea să vă salut!
Cu deosebită stimă şi profund respect,
Cms. şef (r ) DRAGHIA STELEA

http://blog.nouadreapta.org/  (Blog nationalist si incorect politic) 
http://dariaion.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu