1 Decembrie Ziua Nationala a Romaniei

Foto: maslinul supranumit arborele civilizatiei.
Aceasta zi care ar trebui sa fie o zi de bucurie pentru intregul popor, este o zi mohorita ca sufletele noastre. Pe linga faptul ca a fost prost aleasa  la inceputul iernii cind se stie ca, daca nu este ger este o zi  urita de toamna tirzie, nu este macar  inseninata de o viata   cit de cit multumitoare.
Mizeriile care se spun la tv. de  clampaii de partid nu reusesc sa  faca altceva dec, sa bage mai devreme sau mai tirziu un intreg popor la balamuc.
 Tot timpul pe un ton certaret ni se spune ca, de aceea sintem aspru pedepsiti pentru ca noi toti, sintem de vina si nimeni altcineva. Si ca toata aceasta nenorocire adusa fara voia noastra pe capul nostru, este  din cauza noastra si numai asa  vom  iesi (care v-a mai iesi ) din aceasta prapastie, condusi de  nemernici totul este spre binele nostru. Deunazi am vazut la o emisiune stiintifica, ca in Mauruitania se  poarta femeile grase. Si pentru asta fetitelor de 4,5 ani incepind li se da obligatoriu sa manince. Cind nu mai port se striunge  cite un picior intre 2 lemne pentru a le forta sa manince chiar daca vomita.  Reporterilor li s-a spus chiar de catre tatal lor ca, asta este spre binele lor. Se vor marita mai repede si vor ocupa un loc important in inima barbatului. Si toata aceasta tortura  este numai pentru binele lor, nemaispunindu-se ca multe fetite se imbolnavesc de pancreatita si mor. Asta este spre binele lor. Aceasta gindire inapoiata si barbara, este si in capul conducatorului suprem al tarii. Totul este spre binele nostru.Nu stiu altii cum fac sa-si primeasca informatiile de peste zi dar eu,  unul din televizoare, il tin pe stiri iar celalalt in camerea alatur, pe emisiuni  despre calatorii,  stiinta sau orice altceva care sa-mi capteze atentia. Si numai  trecindu-mi pe la ureche  idioteniile clampailor care ar trebui pedepsiti, pentru ca intretin aceasta  crima asupra poporului nostru ca, ne vor binele si toata mizeria pe care o traim este spre binele nostru. Eu nu pot sa stau sa ma uit la o emisiune de dezbatere, in care sint invitati calaii nostrii si  sa fiu linistita. Trebuie sa am alte informatii la care sa ma uit. Asa ca ziua asta mohotita ca in fiecare an de 1 dec. (parca numai odata a fost soare),  reprezinta exact sufletul nostru mohorit  si  in hibernare asteptind sa vina primavara si pentru noi, care sintem dintotdeauna in Europa dar numai prin gindirea malefica, a conducatorilor pe care singuri ni i-am ales, din nestiinta sintem mai in urma, ca triburile africane.  Nu va pierderti nadejdea ca s-a dat si la tv. exemplu ca tara noastr, s-a refacut in mai multe rinduri de-a lungul istoriei si a renascut  mai frumoasa ca inainte. Dar mai dureaza si cu vointa noastra a tuturor si prin unire, vom scapa de acesti imbecili.  Anul viitor pe vremea asta sa privim plini de speranta, spre viitorul nostru si al urmasilor nostrii.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://singurafelina.blogspot.com/

7 comentarii:

  1. Bună Ziua !
    La Mulţi Ani, pentru ROMÂNIA !
    ~
    A sosit "clipa" ca această ţară SĂ FIE ELIBERATĂ de "locuitorii ... săi" !
    A sosit "clipa" ... să fim OBEDIENŢI ! ... şi să RĂSPUNDEM îndemnurilor tiranilor noştri !
    A sosit "clipa" de "a fi" aiuream sau ... de a muri AICI ! Căci, este simplu: această ţară, care este [Grădina Maicii Domnului] (oare a câta ţară ... figurează cu acest "epitet" ?!!) - trebuie SĂ FIE înlocuită ... populaţional ! Deci, consumaţi ... SARE !

    Vă va fi ... din ce în ce mai bine !

    Consumaţi ... produse ieftine ! Veţi consuma ... DoarATAT: E~URI ! (Adică URA ... ESTE activată !)
    Consumaţi ... videoclipuri. Acestea AU INCLUSE ... mesaje subliminale !! Veţi fi din ce în ce mai "FERICIŢI" ... ucigându-vă între voi ! Apoi, desigur ... vă veţi sinucide, asta doar ... dacă n-aţi făcut-o între timp !

    :) BUNĂ ZIUA ! Trăiască România ! Aici se poate DUBLA populaţia ... ŞI TOT va mai rămâne loc, pentru O NOUĂ DUBLARE populaţională ! Este valabil ... pentru ÎNTREAGA Planetă ! :)

    ...

    Băi ĂSTA !!! STAI !

    HALT !

    SUS Mâinile ! Stai ... că trag !
    FOC !

    FOC ! ... şi APĂ !
    FOC ! APĂ ! ... şi PĂMÂNT !
    FOC ! APĂ ! PĂMÂNT ! ... şi METAL !
    FOC, APĂ, PĂMÂNT, METAL ... şi ... parcă mai era ceva !?
    Ce mai era ? ...
    Da ! ... complicat de simplu: LEMNUL !
    Ordinea "corectă" fiind: Apă -> Foc -> Metal -> Lemn -> Pământ.
    ~

    [Multe's noi ... BA VECHI SUNT TOATE !!!! !!! !! !]

    ~
    Ce "legătură" SĂ AIBE ... vremea "de AFARĂ" (?) cu starea mea ... să zicem ... Emoţională !
    Are/n-are ... mă pot abţine ... dacă AM cu ce !
    Mă pot abţine ... dacă AM ... "CUI" !!!
    Mă abţin ... dacă ÎNCĂ ... visez !!

    De altfel, ORICUM ... mă abţin ! Da, MĂ ABŢIN !

    Pentru că ... orice NEabţinere, presupune ACŢIUNE, dar şi REacţiune !
    Nimic însă ... de UNUL singur ! Ca om, sau Om, ori POATE: OM !!!
    POSIBIL ESTE la ... DUMNEZEU !!! Indiferent "CUM" îl numim !
    Însă nu poţi NUMI pe CREATOR folosind cuvinte care definesc ... pe "răzvrătit" ! Acestuia, Dumnezeu ... i-a mai lăsat O ŞANSĂ: aceea de A ALEGE !!!
    A FI cu Dumnezeu, ori ... a dispărea în UITARE !
    Iar UITAREA are un singur "domeniu" :
    NEANTUL !
    ~
    [Totu-i NOU ! ... Ba vechi SUNT ... toate !]
    ~
    Cornelius, :)

    PS: ... Toţi suntem ... nişte "răzvrătiţi" ! Mulţi, când îşi "dau seama" ... CAUTĂ să se trateze ! ...

    [ ... am CULES ... până am ALES ...]
    ~,

    RăspundețiȘtergere
  2. Sinteti mai pesimist ca mine. In privinta schimbarii mersului tarii este usor, numai sa vrem. Sa ne trezim odata din amorteala asta inabusitoare. In privinta vremii urite de afara, de acum si de aproape in toti anii, am raspuns la comentariile de pe alte bloguri, trebuie sa stringem semnaturi sa fie schimbata in luna mai. Ce daca vom avea 4 zile libere sau unite(?) 1 si 2 mai, 9 si 10 mai? Ziua de 10 mai (ziua regelui Carol 1 a fost Ziua Nationala a Romaniei) si nu vor sa o asocieze ca, a doua zi a sarbatorii tarii. Adica 9 si 10 mai. Ne vom bucura si noi de Ziua Nationala a Romaniei, de iesirea la iarba verde, de parada militara. Nu este pacat de repetitiile facute de militari, in ploaie si noroi? Cine sa mearga la parada cind e frig si ploua necontenit, incit nici un ciine nu l-as da afara? Asta pot sa o faca parlamentarii, sa voteze doar cu degetul.Sa speram ca situatia tarii si a noastra a tuturor, se va schimba cit mai curind posibil. De noi depinde. La Multi Ani Romania !!!!
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Odorica, vă contrazic:

    Sunt OPTIMIST !
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sint si eu optimista dar pe termen lung. Pe termen scurt ce facem?????
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  5. Habarnam, deşi sunt "plin" "de soluţii" !!
    ~
    Aş propune UN TRATAMENT ... guvernanţilor:
    Primii care să aplice REGLEMENTĂRILE ... să fie ÎN ÎNTREGIME (cu tot cu "familii" !) "domniile lor" !

    Dacă "EI" hotărăsc ALTCEVA DECÂT AU PROMIS ... ACEL lucru propus SĂ SE APLICE ... cu o perioadă de probă de minim 10 ANI ... exclusiv CELOR care propun !

    Deci, dacă după CE "devii ALES" ... te abaţi de la "Programul PROMIS", acea ABATERE ... deoarece îţi aparţine EXCLUSIV (CĂCI: nu pentru aceea te-am ALES !) ... să o aduci la îndeplinire: EXCLUSIV !! Împreună cu Familia ta !
    GUVERNANTULE ... ce "eşti" !
    BĂI "ăla ... mic" ! Ai înţeles !??
    NU te-am VOTAT ! Cine îţi dă ţie VOIE ... să-mi dai mie SARE OTRĂVITĂ !
    Mănâncă-ţi-o ! Cu toată Familia TA ! de incompetent !
    Orice CRETIN ... poate să dispună ... TĂIERI, fără să pună nimic în loc ! Asta NU-I "soluţie" !
    Dacă TU ... nu dumneata, nu dumneavoastră ... tu ... CARE îmi doreşti MIE şi Familiei mele MOARTEA (căci NU eu am ACCEPTAT ... îngrăşăminte pe bază de Initium, produs CANCERIGEN !) ... deci tu, tu ... tu şi Familia ta ... SĂ LE CONSUMAŢI ... timp de 10 ANI, ca probă de ÎNCREDERE !
    A! Aha ! Eşti numit ? Nu eu te-am ales ?
    Atunci tu ... împreună cu CEL ce te-a NUMIT !
    Ai priceput ... sau NU ?

    Băi ! Cu tine vorbesc !
    Cunoşti termenul de ... AUTOAPĂRARE ?
    Ştii ce presupune ... apărarea UNUI Disperat ?

    Căci de Justiţia DIVINĂ, desigur că HABARNAI !!!

    Suntem doi ... HABARNAVEM !!!
    ~
    Cornelius, :)

    PS: ... doar m-am uitat ... în OGLINDĂ ! Staţi "liniştiţi" ... "încă" AM GLUMIT ! ... ~,

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe temen scurt ... dormim, desigur !
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere