Nu incercati sa fiti populari cu orice pret

Vreau sa va rog pe fiecare dintre voi sa nu incercati sa fiti populari cu orice pret, pentru ca veti avea foarte mult de pierdut si in cele din urma se va intampla exact contrariul.

Am intrat in seara asta pe blog, si foarte interesant a fost ca am citit un articol al unui coleg de-al nostru, printre altele.

Postez acest articol si in Scoala de bloggeri, pentru ca vreau sa fie un sfat pentru toti cei care sunt interesati de a fi cititi cu adevarat, de a aduna vizitatori prin metode care chiar functioneaza si nu prin diverse metode care spre dezamagirea unora, nu vor da roade.

Ce m-a deranjat pe mine, (dar gusturile nu se discuta, si am ajuns in final la concluzia ca fiecare poate sa scrie cum vrea, si sa comenteze cum doreste, fiecare are dreptul de a scrie un raspuns individual fiecarei persoane care ii comenteaza postarea) este ca nu mi se pare in regula sa procedezi asa ca si bloger din mai multe motive (dar din nou, aceasta este parerea mea, si nu o pot impune nimanui):

1. Eu nu citesc comenturi care se intind pe 6 pagini mai ales daca aceeasi persoana are comenturi scrise de el insirate unul dupa celalalt (desi recunosc ca de cele mai multe ori le citesc, doar ca imi vine mai greu, din motive personale, si uneori din cauza ca BLOGGER nu are buton de EDIT al comentariilor, trebuie sa mai scriu un comment exact dupa ce cu un rand mai sus am terminat de scris altul)
2. Blogul nu e FORUM, ca sa ti se numere postarile si sa primesti premiu la sfarsit (asadar nu postati aiurea un coment, ci scrieti un coment care sa aiba si calitate, sa aiba un rost, etc)
4. Daca vrei sa fi citit, respecta-i pe cei din jurul tau, in primul rand pe cei care vor sa te citeasca, raspunde-le frumos si da-le raspunsuri de calitate, citeste si comenteaza-le articolele cu interes, Daca ii alungi, comentand aiurea, nu ai facut decat sa te faci antipatic.

Atentie !!!! Aceasta postare nu este un atac la nici o persoana de pe acest blog. Sunt doar niste sfaturi vazute prin prima gandirii si viziunii mele. Puteti sa tineti sau sa nu tineti cont de ele. Pe mine m-au ajutat sa imi fac prieteni pe bloguri, din cauza faptului ca am scris original si ca am comentat de cele mai multe ori cu comentarii de calitate (in functie de timp si chef).

Multumesc tuturor ca imi sunteti alaturi !!!

Sunt sfaturi pe care vi le dau tuturor, nu numai lui, si i-am dat acest sfat pentru ca suntem colegi aici, pentru ca vreau sa crestem impreuna o comunitate frumoasa, (am zis impreuna ??, asta vroiam sa si zic IMPREUNA) si sa ne respectam reciproc, noi intre noi dar mai ales pe cei care ne citesc din exterior, pentru ca ei sunt ceea ce conteaza cel mai mult pentru "longevitatea blogului nostru" (cel putin unul din ingredientele necesare longevitatii)

Nu e normal ca fiecare singur sa incerce sa devina popular. Pentru a deveni popular SOLO este blogul individual - pe care il are cam fiecare.

Sper ca v-au fost folositoare sfaturile si sper ca pe viitor nu vom mai vedea asemenea intamplari, neplacute pe blogul nostru frumos.

Succes !!!

P.S. Articol editat in urma discutiilor de mai jos...

42 de comentarii:

  1. N-am sa stau prea mult la palavrageala, pentru ca nu-s genu' de om cu care sa schimbi 2 vorbe si gata, ai lamurit tot. Daca mi se pune pata, iti insir kilometrii de cuvinte. In fine, scurtez pe cat de mult pot si spun ce-am observat eu.

    "Sper ca v-au fost folositoare sfaturile si sper ca pe viitor nu vom mai vedea asemenea intamplari, neplacute pe blogul nostru frumos."

    Numai citind fraza ta, nu fac decat sa ma duc cu gandu' la unu' care incearca sa se evidentieze cat mai mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandru,imi pare rau,dar aici nu pot sa fiu de acord cu tine.Mai ales ca Dan este un om care are cel putin bunul simt.De ce spun acest lucru?Pentru ca Dan comenta la fel si inainte ca sa fac topul de comentatori.Deci este evident,ca nu o face dupa o goana pentru top.Parerea mea.Fiecare are stilul propriu in a scrie articole(bineinteles,ma refer la cei cu bun simt),si a comenta,tocmai acest lucru il face deosebiti,si face ca blogul sa fie format dintr-o varietate de autori.Am observat ca lui Dan ii place sa raspunda fiecarui cititor in parte,printr-un comentariu separat.Si cum am mai mentionat,acest lucru face parte din stilul lui Dan,de cand il stiu.Si chiar nu am nimic cu acest lucru.Sper sa intelegi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandru, stiu ca esti bine intentionat dar te asigur ca la fel este si Dan. Este printre cei care si-au dat silinta sa faca din acest blog unul de calitate. Mai e de lucru, evident, dar el se straduieste in continuare desi a reusit intr-o oarecare masura. Mai trebuie sa mentionez articolele sale siropoase care fac acelasi lucru?! Cred ca e de la sine inteles ca Dan nu este un cautator de popularitate si nici nu are nevoie. Depaseste cu mult "baremul" asta ...
    Cat despre comentarii, incercarea de dialogare cu fiecare comentator nu este altceva decat o dovada de bun simt, de respect pentru fiecare comentator. Nu e de mirare ca dupa un articol interesant urmeaza comentarii intereseante... Poate ar trebui sa luam cu totii aminte la asta!...

    Dan, te rog, iarta-ma ca imi dau cu parerea despre tine, dar am considerat ca e oarecum necesar. Sper sa intelegi! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si inca ceva... tot ce face Dan pe 100ro face mai mult pentru noi, ceilalti, decat pentru el. Eu asa percep. Si ii multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Subscriu celor spuse mai sus de cei care au facut comentarii la blogul tau Alexandru,sincer?ador stilul lui Dan,care ISI FACE TIMP PENTRU FIECARE autor de pe 100 Ro,desi sunt convinsa ca are suficiente probleme in afara faptului ca scrie zilnic pe blog,ca toata lumea de altfel...
    Nici nu stiu cat as suferi daca nu mi-ar mai raspunde pe blog la comentariile care le fac,parol!
    DANE,SA NU CUMVA SA-TI SCHIMBI STILUL CA ma bagi in suferinta si chiar nu-mi lipseste asa ceva!:)
    Iti multumesc asa cum spune si Oana si ramai asa cum esti,eu asa te iubesc!
    Si inca ceva Alexandru, si eu fac cam la fel ca Dan,pentru ca vreau sa inteleaga cititorul care face comentarii ca le citesc si ele conteaza pentru mine...e singurul motiv!~

    RăspundețiȘtergere
  6. Am impresia ca tu suferi, Alexandru!
    Suferi de lipsa de atentie, suferi ca nu esti popular, suferi ca nu esti in top, sau ca ai intrat in top dar nu poti tine pasul cu el-ceea ce e de inteles, ca n-ai timp - ca articolele tale nu sunt comentate, desi tu iti dai toata silinta.

    Cu ce te deranjeaza pe tine ca un om is ia din timpul lui ca sa iti raspunda personal la comentariul tau????

    Eu m-am inscris pe 100ro ca sa-mi completez experienta din preaplinul altuia. Si, crede-ma, Dan este un altruist! Si datorita lui mi-am amplificat si eu acesta latura, pentru voi, pentru noi...

    Daca ti-e greu sa citesti, sa stii ca lectura nu este obligatorie. Atata poti, atata citesti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vă legaţi toţi de Alexandru observ!
    Bravo Alexandru pentru că ai pus punctul pe I, ce tot comentează dl. Dan Ioaniţescu atât?
    O fi invidios pă tine mă Alexandre că n-are şi el (pardon! d-sul) trabant verde!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu ceva de zis :
    unii dintre noi ne cunoastem de pe blogurile personale, avem habar unii de altii si ne permitem comentarii, fara suparare.
    Eu abia astept sa ma comenteze Dan, parerea lui ca si a voastra a tuturor este importanta pentru mine. Cu cit mai multe cu atit ma "destept" si eu.:)
    Mi se pare corect sa raspunda cel comentat, fiecaruia in parte, asa fac si eu.
    Daca puneti vre-un barem, scrieti in regulament!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bun gasit, tuturor!

    Iata-ne pusi in fata unuei alte perceptii vis-a-vis de un blog!
    Alexandru, comentariile sunt precum sarea in bucate.
    Fara acele comentarii scriitura ramane austera.
    Citesti, nu-ti inspira nimic si... treci mai departe.
    Comentariile leaga prietenii, unesc sau despart tartacute avide de activitate.

    Dan daca nu ar raspunde comentariilor s-ar clasa la INDIFERENTI, iar cei ce au comentat se vor simti (si eu ma numar printre ei) jigniti sau ignorati.

    Aplica regula "lipsei de popularitate" pe blogul tau; iar aici sa se aplice regula celor multi (cei ce participa activ la mentinerea in viata si dezvoltarea acestui megablog)!

    ps. ceea ce ai scris tu nu se incadreaza la "sfaturi" ci la frustrari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Îl ştiu (virtual) pe colegul Dan Ioaniţescu de 6 luni.Niciodată nu a încercat să iasă în evidenţă prin absolut nimic, a avut întotdeuna postări de calitate, comentarii punctuale, iar atunci când nu este de acord cu anumite păreri exprimate are decenţa de a nu jigni prin răspunsurile ulterioare.

    Aşa este în România, întotdeuna trebuie să lovim în cei care fac lucruri de calitate, altfel nu ne simţim bine.

    Îl apreciez pe Dan Ioaniţescu şi îi urez să scrie ceea ce şi cât simte fiindcă aici este blogul nostru, cum bine spui, dragă prietene.

    RăspundețiȘtergere
  11. Şi încă ceva, fără să vrei îl făcuşi şi mai popular pe Dan Ioaniţescu...dau fuga să văd ce a mai postat...

    Zi faină tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  12. Parerea mea este ca toti avem dreptate intr-un fel sau altul. Uneori comentariile lungi deranjeaza pe unii, alteori postarile lungi deranjeaza pe altii.. Na! Ce sa-i faci!? Nu ne invata nimeni sa ne echilibram nici activitatile, nici vorbele. Pana nu ne sesizam noi insine dezechilibrele, poate ca degeaba ne-ar invata altii, fie ea scoala sau facultatea sau viata asa cum ne este ea acum.
    Sau prietenii de pe net.
    Oricum buna viata asta pentru invataturile pe care ni le ofera..
    In cazul postarilor lui Dan sunt mai multe comentarii, uneori, pentru ca venim aici un grup de comentatori si scriitori cunoscuti anterior constituirii acestui site. Ne place sau nu ne place intre noi, venim aici cu placerile si neplacerile noastre.. ceea ce nu este placut sau este foarte placut cititorilor de aici. Prilej de invatatura, de placere, de ura... de viata.
    Nu ajungi undeva doar pt ca vrei, uneori ajungi luat de un val pe care nu-l provoci decat doar pentru ca existi !!.. Eu am ajuns in topul celor mai populare cautari doar pt simplul fapt ca nu sunt inregistrata (cred ca de aici mi se trage si agresivitatea atacurilor!!!) Si nici nu vreau asta, nu am nevoie de popularizarea studiilor mele. Cine are nevoie ma cauta, aici sau "acasa" . Si cu Dan cred ca stau lucrurile la fel.
    Mai ca as spune sa fiu inregistrata pentru a dovedi acest lucru !! :))) !!
    Dar Feri, te rog, lasa-ma asa, altfel poate ma trezesc chiar si pe strada cu o piatra in cap sau in stomac.. Poate o fi mai periculos altfel!! Ha! Ha! Ha!

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragi COLEGI
    Dupa cum a precizat si Oana (Grosso Modo),Alexandru era bine intentionat,doar ca a gresit persoana,(fara nici o suparare Alexandru).Dan este chiar un om foarte inteligent,si un om cu suflet,de la care cu totii putem invata,indiferent de varsta,sau ocupatie.Cum a spus Oana,Dan nu are nevoie de popularitate,el este Popularitatea,prin articolele sale,si prin modul de a-si transforma gandirea in byti(ma rog,bytes in engleza),sau kilobyti.
    Ar mai fi de precizat,ca si Alexandru este un autor minunat,care intotdeauna a scris articole originale,si de calitate,si sper sa nu luati in nume de rau gestul sau.
    O zi buna va doresc,eu ma intorc la lucru,ca tocmai mi s-a terminat pauza de masa,mai tinem legatura:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa este, il apreciez si eu pe Alexandru ca autor. Ce a facut el prin acest semnal de alarma este un gest bine intentionat. Dar iata si folosul comentariilor: putem discuta impreuna, amiabil, despre orice ni se pare demn de atentie. Si sa recunoastem; ne face placere!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Parerea mea este ca s-ar putea infiinta un grup de yahoo ca sa comunicam inntre noi. Nu e ok sa critici sau sa insulti un coleg de blog printr-un post.
    Indiferent cat de diplomat incerci s-o faci, tot rau intentionat si de prost-gust va ramane acest post.

    RăspundețiȘtergere
  16. Alexandru s-a referit la faptul ca Dan raspunde la fiecare comentariu printr-un alt formular in loc sa foloseasca @X, @Y sau @Z pt a-si directiona raspunsurile. Nicidecum nu a spus ca nu ar trebui sa ne raspunda la comentarii. Pe mine nu ma deranjeaza aceasta modalitate folosita de Dan, mi se pare chiar personala.
    Si sunt de acord cu Valentina, sa critici printr-un post "special" is just wrong. Ar fi faina infiintarea unui grup sau forum sau o camera de chat pt a comunica intre noi mai usor.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  17. @ ALL nu ati inteles mesajul articolului meu. EU AM ZIS CA E PLCITISITOR DACA FIECARE ISI COMENTEAZA SINGUR CU 10 COMENTURI PUSE UNU DUPA CELALALT - IN LOC SA SCRIE TOTUL INTR_UN SINGUR COMMENT.

    @ AIrspace Si DA AirSpace, sunt sigur ca de-aia e invidios, si eu sunt invidios pe el ca e popular (LOL ?!?)

    @Alinaa Sufar si sunt un frustrat, (da,da,da,da,da,da ... DA) pentru ca vai saracul de mine, articolele mele nu sunt comentate. Draga Alina eu nu scriu pentru ca articolele mele sa fie comentate, ci ca sa fie citite. Nu alerg dupa nici o popularitate. Si orice sfat am dat aici a fost pentru toti.

    Unii sunt prea orbi ca sa poata intelege ce am zis eu, si ce am vrut sa zic de fapt, repet era vorba de a comenta singur de 100 de ori un articol unu dupa altu` doar comenturile tale (taote pot fi puse intr-un singur comment).

    Pentru cei care nu citesc articolul atent si comenteaza aiurea: "...scrie un post, si dupa ce primeste un numar mic de comenturi, incepe sa isi comenteze singur comenturile adaugand cate un nou comment la fiecare 1-2 minute."

    @ Grosso MODO, esti pe langa subiect un pic. Am zis eu ca nu scrie articole de calitate ? Am zis eu ca nu e bine intentionat ??? AM zis doar ca e FOARTE URAT sa scrii 100 de comenturi pe rand. Cum ar arata sa va comentez si eu articolele la feicare minut cu cate o propozitie ? V-ar placea ? Vi se pare interesant ?

    Daca DA, asa facem fratilor, si atunci nu stiu de ce imi mai bat capul` sa explic una si alta, ca pentru unii nu are rost.

    O sa sterg acest post, pentru ca marea majoritate a ratat subiectul cand a comentat. Nu era un atac la persoana, era un SFAT. Unii nu merita sfaturi...

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Valentina Am modificat postul, poate reusiti sa-l intelegeti acum. daca nu mai apare acolo un NUME (de parca ar conta). Pe el l-am vazut facand asta, pe el l-am dat ca exemplu, nu vad nimic rau in asta.

    RăspundețiȘtergere
  19. Da cine a zis ca e urat??!! Ce inseamna uratul pentru tine ca pentru mine nu arata asa! Sterge postul, este foarte neinspirat!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. @Grosso modo sunt curios, daca nu ar fi fost rubrica de TOP 15 COMENTATORI, oare mai scria asa ?? mie imi inspira doar faptul ca cineva isi doreste cat mai multe comenturi.
    Oamenii care fac asa ceva, o fac in general pe forumuri, tocmai ca sa fie mai POPULARI, dar aici nu e FORUM, e un BLOG si tocmai despre asta este vorba in post, sa nu incercam sa fim populari cu orice pret !!!!

    E rau pentru COMUNITATE, pentru NOI TOTI

    RăspundețiȘtergere
  21. Aaa, topul acela al comentariilor deranjeaza? Pai de ce nu ai zis asa?! Era mai bine decat sa nominalizam persoane! Din partea mea, putem sa ne lipsim de el, nici pentru mine nu reprezinta nimic, desi daca ma uit bine, sunt pe un loc fruntas. :) In cazul meu, pe blogul personal, desi poate nu e necesar sa spun asta, raspund tuturor comentatorilor in parte, si nu voi renunta la asta. Sunt oameni carora le place sa interactioneze, asta e!

    RăspundețiȘtergere
  22. Stii cu ce seamana situatia asta?
    ...Avem de ales intre a pune reclame pe blog pentru a putea merge in Tunisia, adica pentru a face ceva impreuna, pentru noi ori a alege sa nu facem asta pentru ca reclamele ar strica din prestigiul blogului.
    Ei, ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  23. @Alexandru, :)
    Draga Alexandru,

    Iti multumesc frumos. Si ti-o spun sincer, fara malitiozitate.
    Vreau sa te asigur ca am inteles de la inceput corect mesajul tau si doresc sa mai stii ca nu sunt ranchiunos. Stiu ca a pornit de la un om talentat pe care il apreciez. Daca am provocat acest conflict a fost fara fara voia mea si imi cer iertare. :)

    De fapt consider ca ai facut bine ca mi-ai atras atentia asupra felului in care comentez si daca tie ti s-a parut ca o fac cu un scop deliberat trebuie sa-ti marturisesc ca nu asta mi-a fost intentia. Nu am cunostinte prea multe despre proceduri, sunt doar de un an pe net, ma straduiesc sa invat de la toata lumea( tu fiind unul dintre cei la care am vazut prima data cum se trimit poze si comentarii cu telefonul) si mi s-a parut fair fata de orice comentator sa ii acord o atentie speciala si sa-i raspund lui personal si nu sa il bag la gramada cu ceilalti. Uneori, din graba, recunosc ca am folosit si gramada. Desigur, pentru cine nu ma cunoaste, prima interpretare este cea data de tine.
    Cred ca o bere cu totii la vara, la iarba verde ar face minuni.

    @airspace,
    Mi-ar fi placut mai mult sa ma comenteze Tudor Arghezi. Oricum, comentariul, fata de postarile tale, are un continut original. Pentru tine acest inceput este un mare progres. Doua chestiuni ar fi totusi importante, ti-ar fi spus-o chiar si Arghezi:
    1/Incearca sa scrii "pe" in loc de "pa"
    2/"el" si "dansul" au exact acelasi inteles si exact aceeasi valoare semantica. "Dansul" nu este un pronume personal de politete.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma bag ca musca-n lapte in seama, dar nu ma pot abtine. Alexandru, mi se pare mie sau tu ai insirat 2 comentarii unu' dupa altu' mai sus? Nu puteai sa scrii totu' intr-un singur comentariu? (si nu, nu mi-o arunca in ochi cu "esti chior tu")

    RăspundețiȘtergere
  25. Draga Alexandru: daca tu chiar crezi ca poate fi inteles la modul general un post in care nominalilezi explicit o anumita persoana inseamna ca suntem pe lungimi de unda diferite.

    "@ Valentina Am modificat postul, poate reusiti sa-l intelegeti acum" - mi te adresezi la singular sau la plural?

    In alta ordine de idei, am facut un grup de yahoo pentru discutii de genul asta: http://groups.yahoo.com/group/100ro

    RăspundețiȘtergere
  26. Alexandru, dupa cum observi (in cazul in care nu ai si tu "orbul gainii") tu esti singurul care vede "uratul".
    Daca este plictisitor pentru tine, ai optiunea de a nu citi, de a nu privi, de a nu interveni.

    Daca face un capul cu 7 raspunsuri, va fi un bloc de litere pe care nu-l va citi nimeni, pentru ca este destul de obositor ochiului. E un element din "manualul jurnalistului". Un blog este precum un ziar... in format electronic.
    Noutatea si frumusetea acestui ziar consta in interelationare.
    Sugestia mea, deloc malitioasa, ar fi sa vinzi mai degraba caini decat sa dai sfaturi jurnalistice.
    E doar un sfat aidoma sfatului tau.

    RăspundețiȘtergere
  27. Suspect de târziu, dar a apărut şi Dan Ioaniţescu! Bună ziua Dan Ioaniţescu!
    Ce mai e nou?
    Ce mai comentăm?
    Precis eşti supărat pe Alexandru că are trabant verde şi tu nu!
    La revedere, Dan Ioaniţescu!

    RăspundețiȘtergere
  28. "Cum ar arata sa va comentez si eu articolele la feicare minut cu cate o propozitie ? V-ar placea ? Vi se pare interesant ?"

    Da.
    Insa importanta va "cadea" pe calitatea comentariilor tale.
    Incearca, sa vedem, iti iese?!

    Acest "articol" al tau se inscrie cu succes in manifestarile unui copil aflat la grupa mica: "doamna educatoareeee... Dan nu scrie comentariile in bloc asa cum consider eu ca e frumos"

    Ridicol.

    RăspundețiȘtergere
  29. MA bucur ca toate se termina cu bine si fiecare are ceva de invatat din toata povestea asta. Da am scris si eu 2 comentarii unul dupa celalalt, pentru ca am uitat sa precizez ceva si din pacate BLOGGER e prea prost ca sa stie sa te lase sa editezi comentarii (nu e forum dupa cum ziceam).

    2. Dan, tot respectul, imi cer iertare si eu fata de tine, pentru ca desi nu am avut nici o intentie sa ATAC, am avut o impresie gresita ca vrei sa faci comenturi multe, si ma bucur ca nu e asa. Toata stima, pentru cum scrii, pentru articolele tale, si daca ai nevoie de orice ajutor, oricand, te ajut cu placere in orice domeniu, sau orice chestie pe care nu o intelegi pe net si ti-as puteao explica eu sau altii intr-un fel sau altu. Suntem aici ca sa ne ajutam reciproc, si sa ne simtim bine.

    3. Imi cer scuze fata de cei pe care i-am ofensat, si chiar nu stiam ca unii scriu comentarii individuale pentru fiecare user.

    4. @Valentina am modifica postul, <<-- asta era pentru tine, ceea ce era dupa virgula era pentru toti ceilalti care citesc.. si ar fi trebuit sa fie asa @ALL poate reusiti sa intelegeti acum

    Ei bine, s-a dovedit pana la urma ca marea majoritate a reusit sa inteleaga ce vroiam sa zic, si chiar mai mult decat atat, sa motiveze frumos, de ce (cei care scriu mai multe comentarii, unul dupa celalalt) o fac.

    Toata stima fata de colegi,
    Nu atacati, eu nu am facut-o si mi-am cerut scuze ca a sunat ca un atac la persoana.

    @Andreiradu :
    in cazul in care nu ai si tu "orbul gainii"
    "Sugestia mea, deloc malitioasa, ar fi sa vinzi mai degraba caini decat sa dai sfaturi jurnalistice.
    E doar un sfat aidoma sfatului tau."

    Nu te-am atacat, nu te-am jignit si nu gasesc ca era locul sa faci asemnea remarci. Daca ai ceva cu mine te rog sa vorbesti direct si in fata sa motivezi ceea ce spui, si sa poti sustine. De asemenea nu gasesc ca e locul aici pe blog sau in nici o alta parte sa ne jignim, sau sa ne certam, sa ne nijosim la un asa nivel, pentru ca am impresia ca esti si suntem mai destepti de atat, si putem mai mult. Nu ma face sa ma insel in anumite privinte. Demonstreaza ca esti mai matur si mai bun de-atat, chiar daca eu nu am facut-o dar macar eu am recunoscut ca am gresit si mi-am cerut iertare fata de cei carora le-am gresit.

    @ GROSSO MODO

    "Avem de ales intre a pune reclame pe blog pentru a putea merge in Tunisia, adica pentru a face ceva impreuna, pentru noi ori a alege sa nu facem asta pentru ca reclamele ar strica din prestigiul blogului.
    Ei, ce ziceti?"

    Parerea mea, care nu conteaza prea mult, dar oricum mi-o exprim, este ca inca este putin cam devreme sa punem reclame pe blog, si eu zic ca ar trebui sa asteptam sa se termine sesiunea, sa pot sa-l ajut pe Feri cu niste lucruri cu care m-a rugat sa-l ajut, si dupa ce se acomodeaza cititorii nostri, cei 1000 si ceva /zi, cu noul look, de-abia apoi am putea sa bagam niscaiva reclame, ca sa MERGEM TOTI, IMPREUNA, in Tunisia sau in alta parte de REVELION 2010-2011 GRATIS

    @ALL recunosc ca am gresit inca o data, si sunt de acord cu scrierea mai multor comentarii, nu de alta dar incercand aici sa raspund tuturor, uit cate ceva, si apoi trebuie sa mai completezi ceva si BLOGGER nu are OPTIUNE de EDITARE.

    Va rog pe toti sa comentati cum va face placere, dar sa tineti cont de ce-a zis Andrei - Comentarii de calitate.

    @Dan mai esti suparat pe mine (ca am trabant verde si tu nu ??) :))

    RăspundețiȘtergere
  30. Alexandru, comentariul meu a fost pe acelasi calapod cu "articolul" tau.
    Era doar un sfat!

    Nu-ti place, nu-i asa? cand esti in pielea celuilalt, parca "uratul" isi schimba "fizionomia", nu?

    De jignit, ai jignit pe toata lumea, direct sau indirect.
    Nu am nimic personal cu tine, doar te-am pus in "pielea" lui Dan Ioanitescu.
    Nu ti-a placut.
    Iti cer iertare.

    RăspundețiȘtergere
  31. Alexandru, eu am toata increderea in voi in ceea ce priveste luarea unei hotarari cu reclamele pe blog. In mod normal, nu sunt de acord cu ele, dar aici e altceva si voi sunteti in masura sa vedeti altfel lucrurile, fiind in domeniu. Oricum, am mentionat de Tunisia mai mult ca sa fac o comparatie.

    In ciuda faptului ca s-au iscat mici scantei (repet, din buna intentie, cu siguranta) te bucuri in continuare de toata aprecierea mea atat ca autor cat si ca "membru activ" 100ro.
    O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  32. Alexandru,uite cat de controversat este articolul tau,si uite cate comentarii a dobandit,dovada ca ne pasa,si asta mi se pare extraordinar,deci deja suntem o familie,tinem unii la altii,incercam sa fim impaciuitori unii cu altii pentru ca numai asa in armonie o sa putem merge mai departe.
    Esti un baiat inteligent,si vede clar asta oricine iti citeste blogurile,eu chiar am facut asta,am timp si invat de la multi dintre voi lucruri interesante pentru care va multumesc!Unele articole ma depasesc,ma abtin sa fac comentarii nefiind documentata,dar...daca visul meu era sa ajung la pensie sa-mi beau cafeluta pe peluza cu ziarul in mana si sa mai fiu salutata de cate un vecin care trece pe linga casa mea,sa leg o vorba cu el despre una despre alta ,apoi vad ca s-a nimerit altfel,dar tot bine...imi beau cafeaua cu voi,ma bag in seama(o sa spui tu)dar vai! nu stii ce bine imi face asta,simt ca nu sunt singura,simt ca va am alaturi.
    Legat de excursia in Tunisia,ar fi excelent sa fie asa ,sa mergem mai multi,si sunt sigura ca Dan,Feri,Alina,Oana,Geanina,Monica,Selena,Heramariana si mai ales Andrei pe care tare mi-as dori sa vina cu noi,e grozav! ...ar socializa cel mai usor,pentru ca nu poti fi altfel in virtual decat esti in realitate,aceeasi oameni sunt si in spatele monitorului,eu ,cu siguranta as zambi fiecaruia,asa cum fac si aici...un zambet pentru fiecare!
    Vorba ta si mai ales a lui Shakespeare in comedia cu acelasi nume"Totul e bine cand se termina cu bine".

    RăspundețiȘtergere
  33. @ Andrei nu era vorba de a ma pune eu in locul lui Dan. Am recunoscut ca am gresit si iti spun inca o data frumos si cu calm, si cu sufletul deschis, nu a fost un atac la persoana lui Dan, nici la a ta sau a altor membrii, imi pare rau daca tu asa ai inteles. Am incercat doar sa evidentiez o chestie si ma bucur ca am ajuns sa discutam, si sa rezolvam problema, fiecare exprimandu-si punctul de vedere.

    Iti mai spun inca o data, si te rog totodata sa termini cu atitudinea asta pe care ai avut-o in ultimele 3 comentarii. Nu esti persoana potrivita sa judeci pe nimeni (nici eu nu sunt, nimeni nu e), nu mai ataca persoane, si nu ma mai jigni. In momentul in care mi-am dat seama ca ce am scris poate fi luat ca un atac la persoana am sters numele persoanei - PENTRU CA NU AIA ERA INTENTIA, repet, poate reusesti sa intelegi NU E UN ATAC LA PERSOANA nimanui de aici, e doar un SFAT.

    Nu esti in MASURA, sa ma pui TU in pielea lui DAN sau a altcuiva !!!

    Uratul nu isi schimba fizionomia, urat e urat, si la mine la fel ca la altii, gusturile nu se discuta, si in plus sa scrie fiecare cum vrea si ce vrea, nu am destula energie sa ma cert cu tine, si nu merita sa investesc nici o alta secunda in plus ca sa iti mai explic ceva pe aceasta tema. Ai inteles bine, nu ai inteles iarasi bine. Cred ca m-am facut foarte clar inteles, cu ceea ce am vrut sa zic prin acest post, si pana la urma tu pari singurul care nu reuseste sa inteleaga.

    Nu am jignit pe nimeni nici direct si nici indirect, si nimeni de aici nu avea de ce sa se simta jignita pentru ca cineva a observat o chestie si a incercat sa dea un sfat.

    Succes tuturor, si ma bucur ca suntem ca o familie, unii din noi mai certareti, eu sunt un impaciuitor, un om calm cu ratiune, care poate sa treaca peste anumite chestii, dar nu suport sa fiu acuzat pe nedrept - cum a facut-o Andrei. Nu ai dreptul sa ma judeci, nu te-am judecat si cu asta am incheiat discutia cu tine. M-ai jignit, ai vorbit cum ai vorbit si din partea mea nu mai primesti nici o secunda de atentie pana nu iti schimbi comportamentul si pana nu gasesti o cale sa "repari" intr-un fel sau altul greselile pe care le-ai facut, in primul rand fata de mine.

    O zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  34. Alexandru, ti-am cerut iertare!
    Eu cred ca este suficient. Daca vrei mai mult, nu am.

    Voi lua in considerare parerea ta de rau cand vei sterge comentariul de pe
    http://100ro.blogspot.com/2010/01/cel-mai-mic-copil-din-lume.html#comments

    "Esti cumva disperat sa fi in lista de comentatori primul ???"

    "Nu mai alerga dupa a fi primul in lista de comentatori. Sau daca nu alergi, atunci nu da impresia tuturor ca esti disperat sa fi "popular".

    Daca acest lucru nu inseamna jignire pentru tine, atunci nici cele scrise de mine la adresa-ti nu sunt jigniri.

    Dan, ca deobicei, se ridica mult peste mine.
    A fost generos si intelegator, ca intotdeauna.
    Eu nu am calitatea lui. Sunt aidoma tie.

    Si pentru a dovedi ca intr-adevar regreti cele scrise, sterge definitiv acest articol cu tot cu comentarii, pentru ca nu face cinste nimanui, mai cu seama tie.

    Eu asa percep lucrurile, iar pentru asta nu trebuie sa cer iertare celorlalti.

    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  35. Foarte frumos comentariul tau Tasha! Asa este, suntem ca o familie; sa ne gandim cat timp petrece fiecare zilnic pe 100ro! Eu zic ca in functie de posibilitati, rezultatul nu este de neglijat. Ceea ce inseamna ca ne leaga placerea de a interactiona, suntem interesati de ideile celorlalti. Avem vizitatori fideli care urmaresc blogul, mai degraba mega-blogul. Si indiferent cat ar fi de criticat 100ro, eu zic ca fiecare dintre noi a avut cate ceva de invatat, cel putin cate o mica lectie de viata... ceea ce, zic eu ca pana la urma... e minunat!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Dragilor,
    v-o prins seara, pina sa gatati cu palavrageala.
    V-as pune melodia "parole, parole, parole..." dar nu stiu inca, poate o faceti voi care va stiti.:)
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  37. Multumesc Oana pentru apreciere,nu stii ce multa bucurie am in suflet ,mai ales ca uite "ziarul" de care vorbeam s-a transformat in blog 100Ro,pe unii va simt ca pe adevarati vecini,v-as recunoaste cred dintr-o multime dupa felul cum scrieti,va salut zilnic si va iubesc! E chiar minunat asa cum spui.

    RăspundețiȘtergere
  38. @ Andrei

    am sters comentariul, nu pot sterge postul din mai multe motive. E o lectie de viata, nu consider ca e ofensiv, e o foarte buna dovada ca suntem destul de maturi ca sa ne intelegem in problemele pe care le intampinam, si ca suntem o familie. Sa sterg acest post ar fi ca si cum ar trebui sa arunc pe geam pe cineva de aici si sincer nu as putea. Te rog sa ma intelegi. Eventual daca tu gasesti ceva ofensiv in cum am scris acest post, spune-mi si-l modific, sau reformulez.

    Multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  39. @ Andrei
    Iti accept scuzele, si sper sa ne intelegem bine, si sa vorbim deschis despre problemele sau neintelegerile care se mai intampla.

    am modificat postul, si din nou sunt nevoit din cauza lui blogger sa scriu un comentariu nou, chiar dupa ce cu un rand mai sus am scris un altul, pentru ca nu am buton de edit. (sa-mi fie iertat :) )

    RăspundețiȘtergere
  40. Ţi-am vizitat blogul care îţi poartă numele şi am rămas plăcut impresionată de calitatea imaginilor şi modul în care este organizată pagina, ceea ce denotă că esţi o persoană meticuloasă şi ordonată.
    Felicitări!
    Cât despre faptul că nu doar ai înţeles la cum este cu adevărat Dan Ioaniţescu, ci ai şi recunoscut este de apreciat. Foarte puţini ar fi făcut acest lucru.

    Respect oamenii care au puterea de a spune deschis ceea ce simt şi care atunci când greşesc nu au nicio problemă în a recunoaşte că au făcut acest lucru.

    Gânduri bune !

    RăspundețiȘtergere
  41. Multumesc frumos Geanina, pentru vorbele frumoase si sincere. Eu sunt asa cum spui tu, o persoana deschisa, am demonstrat-o de mai multe ori si aici pe 100ro cat si in alte comunitati. Sunt un prieten pentru cei care merita.

    Mult succes in continuare aici pe blog, tuturor.

    RăspundețiȘtergere