Scrisoare..

Scumpul meu,

Iti trimit aceasta scrisoare prin unul din ucenicii Mei. Vreau sa-ti spun cat de mult te iubesc, ca ma intereseaza soarta ta si as dori sa comunicam.


Azi dimineata, cand te-ai trezit, eram langa patul tau in lumina minunatului Meu rasarit care a inundat odaia. Am sperat ca-mi vei spune: “Buna dimineata!”, dar n-ai facut-o. M-am gandit ca poate era prea devreme si de aceea nu M-ai observat. Am incercat sa-ti atrag atentia cand ai deschis usa grabit. Ti-am sarutat fata cu boarea diminetii. Am revarsat asupra ta mireasma dulce si parfumata a florilor. Ti-am fredonat o melodie de dragoste prin ciripitul pasarilor. Ai trecut pe langa Mine grabind pasul.

Mai tarziu, te-am privit mergand si discutand aprins cu prietenii. Ah! Cat as fi dorit sa schimbi cateva cuvinte si cu Mine! M-am apropiat si am sperat sa-Mi vorbesti. Ai trecut pe langa Mine, fara sa Ma bagi in seama.

Dupa-amiaza ti-am trimis o ploaie invioratoare si ti-am stralucit prin fiecare picatura. Am strigat din ceruri cu glas de tunet, doar, doar, Ma vei auzi. Apoi ti-am pictat un curcubeu fermecator in mijlocul norilor Mei albastrii. Mi-am zis: “Cu siguranta Ma va vedea!”, dar ai fost grabit, nu M-ai vazut.

Seara, la sfarsitul zilei, ti-am trimis un minunat apus de soare. Apoi ti-am facut cu ochiul de mii de ori prin stelele Mele stralucitoare, nadajduind ca Ma vei vedea si-Mi vei face si tu cu ochiul. Am ramas inselat si de data aceasta.

Apoi la culcare, am revarsat lumina lunii pe fata ta ca sa-ti amintesc ca nu te-am uitat. Am nadajduit ca, macar acum, sa-Mi vorbesti. Nu Mi-ai spus nici un cuvant. M-a durut mult lucrul acesta; totusi am continuat sa stau de veghe la capataiul tau, sperand ca macar a doua zi dimineata vei observa prezenta Mea.

Tot astfel, in fiecare zi am continuat sa Ma descopar prin tot felul de lucruri, sperand ca vei dori sa fiu Prietenul tau. Eu pot sa-ti port de grija ca nimeni altul. Eu sunt Pastorul cel bun care Isi da viata pentru oile Lui. Eu am venit ca oile Mele sa aiba viata si s-o aiba din belsug. Dragostea Mea pentru tine este mai adanca decat marea si mai inalta decat cerul. Te iubesc cu o iubire vesnica, de aceea iti pastrez bunatatea Mea. Vreau sa Mi te daruiesti si am atatea sa-ti impartasesc. Pentru binele tau, te rog sa-Mi raspunzi.

“Iata, Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el si el cu Mine.”

Al tau prieten care te iubeste,

ISUS HRISTOS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu