Noul iphone 5

Noul iphone 5

Actiunile Apple au atins un un nou maxim record, datorita lansarii noului iphone 5. I-maniacii au stat la rand ca romanii pentru ulei pe vremea comunismului... :P Ultima tehnologie de la Apple a intrat pe piata din Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, Hong-Kong, Singapore, Marea Britanie, Franta, si Germania. Saptamana viitoare iphone 5 va fi lansat si in alte 22 de tari. In Romania va ajunge pe data de 28 Septembrie.Noul iphone a primit insa critici, dupa ce conducerea Apple a decis inlocuirea Google maps cu propria tehnologie. Au fost deja nenumarate plangeri in privinta preciziei hartii, despre care Apple a afirmat ca vor fi corectate, de indata ce mai multi oameni vor utiliza aplicatia.
Noul iphone 5
Noul iphone 5

Noul iphone 5 al lui Apple Inc. este mai subtire, mai usor,, are ecranul mai inalt, procesor mult mai rapid, software mai bun, si poate functiona mai bine cu noile retele "a patra generatie".

Apple a primit 2 milioane de comenzi inca in primele 24 de ore, mai mult decat dublu in comparatie cu iphone 4S.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu