Islamizarea Germaniei un drum sigur pentru autodistrugere

Autorităţile germane, în dorinţa oarbă de a promova doctrina multiculturalismului şi de a-i integra pe cei peste patru milioane de musulmani din ţară, au decis introducerea în programa şcolară a lecţiilor speciale despre islam. Conform unui reportaj difuzat de televiziunea online RT, această politică se pare că are însă, cel puţin parţial, efecte contrare, unii dintre noii profesori propovăduind islamismul radical şi militând pentru aplicarea legii islamice (Sharia) în Germania.
În vreme ce reprezentanţii ministerului educaţiei susţin că “în tot Coranul nu găseşti o frază care să îndemne la persecutarea membrilor altor religii”, există mărturii conform cărora unii profesori promovează deschis superioritatea legii islamice, care prevede printre altele pedepse precum amputarea membrelor, biciuirea sau lapidarea.
“Ei îi învaţă pe elevi că musulmanii sunt oameni superiori, cu mai multe drepturi decât necredincioşii, care pot fi ucişi precum porcii. Tinerii musulmani consideră că legile germane nu sunt mai importante decât leagea lui Allah şi în consecinţă ei cred că trebuie să lupte pentru Sharia”, a declarat dr.Karl Schmidt, reprezentant al Mişcării Cetăţeneşti Pax Europa.
Astfel se poate spune că deşi intenţia autorităţilor era de a crea armonie între imigranţii musulmani, urmaşii lor şi populaţia majoritară, efectele sunt exact contrare, de pe băncile şcolilor de stat ieşind tot mai mulţi tineri adepţi ai radicalismului islamic. Sursa: FrontPress.ro

7 comentarii:

  1. Sa inteleg ca toata Germania o sa devina o orcitura de nemti si musulmani?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam asa ceva. O seara frumoasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Germania o să ajungă cum mai sus scrie, la fel cum românii mor de foame, la fel cum românii nu au bani, la fel cum Oprescu nu-i un primar bun, la fel cum Băsescu este capul mafiei în România.

    Treziţi-vă! Mai ales tu, babo! Dacă tot foloseşti internetul ăla, măcar foloseşte-l cum trebuie. Da' ştiu că cer prea mult uneia care e incapabile să formuleze o idee coerentă cap-coadă într-un articol... :) ...
    Altfel, trăiască Copy -> Paste!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Persoanele de fata se exclud. Sunt unii care, nu devin barbati niciodata. Arata ca au un sex nedefinit. Ce se naste din pisica soarece mananca. Un politician spunea serile trecute ca, sunt unii tineri care se nasc batrani si pe urma se odihnesc toata viata. Asa ca aceste persoane gandesc ca niste mosi, iesiti de mult la pensie si la fel de zbirciti.
    Se simt protejati numai sub fustra femeilor si asteapta sa i se tricoteze prohabul dar, inca nu este gata si nu va fi pentru ca, nu are si nu va avea, ce pune in el. Dar va repert persoanele de fata se exclud. A fost doar o constatare generala. O seara frumoasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine are ochi de văzut, urechi de auzit şi creier de gândit, să facă toate cele anterior amintite. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Completare. Si cine are curul ca doi catei de usturoi :)))))

    RăspundețiȘtergere