Eu, serialele si timpul filozofic

Astazi a fost o zi in care am umblat pe multe teriotorii nepreconizate...dimineata a inceput intr-un mod placut(chiar daca dormisem din nou 6 ore si ma pregateam de drumul catre Bucuresti), si am avut o stare de spirit chiar frumoasa, pe care m-am gandit sa o impartasesc si cu voi. Dupa asta, am cutreierat putin prin lumea umbrelor luminate, dar nu am reusit nici pana acum, dupa cam 11 ore, sa imi dau seama de fapt daca stratul de praf cu care este acoperita este superficial sau nu...

Imi aduc aminte de momentele de dupa sesiune...cred ca au fost vreo 2-3 zile(asta incluzand si jumatate din nopti) in care puteam foarte bine sa nu fac altceva decat sa stau in patul meu, admirand peretii camerei mele si bucurandu-ma de relaxarea starii de spirit sau sa ma uit ca un nebun, care si-a rezervat timp pentru viitorul cat mai apropiat posibil, la filmele si serialele care isi facusera programare(lucru bineinteles facut). Asa ca, precum un copil inteligent care nu mai simtea oboseala acumulata, am vizionat(sau revizionat) cu o mare placere filmele care imi veneau in minte pe moment, si m-am bucurat din plin de cadoul celor de pe Vplay care imi daruisera o saptamana de cont VIP.

Saptamana de vacanta a trecut, m-am intors la facultate, iar timpul momentan imi acorda destul credit pentru cam toate activitatile pe care mi le-as propune(mai depinde si de vointa, si de cum as vrea sa mi-l petrec intr-un mod cat mai bun posibil). Ma bucur extrem de mult ca am revenit aici, in spatiul meu personal de regasire virtuala, si ca incep sa redobandesc din ce in ce mai tare acea mare placere de a scrie si de a va citi pe voi, cei care sunteti mereu prezenti pe acest blog.

N-am putut sa nu fiu innebunit de numeroasele seriale pe care cei de la Vplay le au de oferit, asa ca mi-am prelungit(din proprie initiativa de aceasta data) contul VIP pe inca 2 luni...in seara aceasta am terminat de vizionat "Sex and the city" si pot sa spun ca am fost foarte fascinat...cum spuneam...uneori este nevoie ca cineva sau ceva sa ne aduca aminte de fapt ceea ce conteaza pentru noi, cat de multe lucruri si persoane frumoase avem in jurul nostru, si sa nu ne mai accentuam cu tendinte infinite acele lucruri care aparent ne lipsesc...

Ca sa personalizez o clasica reclama..."Stralucirea ochilor sai...de nepretuit...pentru toate celelalte exista Mastercard !".

O seara frumoasa  !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu