Caracatita mafiei interne si externe care guverneaza tara acum.Un PA ratat


Foto: Bogdan Ficeac care detine recordul absolut de slabire in Romania ( a slabit 42 kg in mai putin de un an). Amanunte  jos, la P.S.
In fiecare zi ma mir, cu cit sirg se lucreaza la emisiunile de dezbatere  a televizuiunilor pentru demolarea increderii poporului nostru in propria putere. Cum  moderatoatrele cu tipete stridente spun, luind apararea guvernului ca s-a facut s-a dres si aveti dovezi, incit imi vine sa le iau la bataie. Ele spun ca sint  nepartinitoare dar, tipind  argumentele guvernului  comparativ cu miorlaiturile care nu sint macar ca ale unui motan in calduri, ale opozantilor de pe platou, se pierd si cu argumentele  slugilor puterii  si cineva care este atent numai la ce se spune strigat si raspicat intelege ca daca moderatoarea isterica tipa mai tare, inseamna ca asa este. Tare as vrea sa nu se mai promoveze prostia  si emisiunile sa aiba si un psiholog nu numai pentru delicventi ci si unul care sa lucreze cu moderatoarele inainte de emisiuni si nu inteleg ca tara si poporul s-au prabusit si rid cu mare tembelism de parca sint la o emisiune distrasctiva( de distrat prostii de catre prosti). Cum au contribuit ele  la prabusirea unui neam de milenii.  Ca cei 200.000 de votanti sint, in afara de  ambasadele straine si de la aceste creaturi tipatoare , care au facut oamenii sa creada ca daca tipa mai tare,  au dreptate si dreptatea este de partea guvernantilor. Am vrut sa fie un Pa dar, m-am infrinat de la a dezbate, acest subiect de paranoia caci asta simt, cind le vad tipind ca istericele si facind mult rau tarii, ele intelegind ca scot in relief prin intrebari timpite, ceea ce  vede cu ochiul liber, in buzunarele oamenilor, spitale, scoli, morgi si cimitire.
Pot da un exemplu pozitiv pentru tara pe  domnii Alexandru Atanasiu si  Bogdan Ficeac,  care spun lucrurilor pe nume. Domnul Ficeac  a spus  zilele trecute adevarul ca, tara noastra (condusa de o caracatita mafiota)si conducerea tarii la ordinele  mafiei internationale,  vor sa trasforme tara si poporul ei intr-un stat sclavagist  tirita in mizerie, la ordinele lor si a urmasilor lor. Si pina nu v-a fi stirpita  caracatita mafiota,  slugarita din interes ce conducerea tarii, nu se va putea porni pe un fagas sanatos.
Am vrtut sa fie Pa scurt  de mare valoare dar, uite ce a iesit si trebuie sa inchei ca nu termin nici pina la anul.
 Mare pierdere avem cind nu are cine ne spune pe scurt,  despre caracatita mafiota interna si externa care ne conduce tara la pierzanie.  Va urez sa reusiti un Pa mai scurt si spor la 2 pe fata 2 pe dos, va spun un Pa tovarasesc. Curaj ! Viitorul depinde de fiecare dintre noi !!!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
P.S.Ziaristul Bogdan Ficeac a slabit 42 de kilograme dupa ce a tinut un regim de "foame", dupa propria marturisire. Ficeac, fost jurnalist la "Romania Libera", ajunsese la 126 de kilograme cand a hotarat sa inceapa cura de slabire. El spune ca a eliminat dul-ciurile si, in prima etapa, sarea din alimentatia sa.
Bogdan Ficeac a ajuns la 84 de kilograme de la 126, cate avea in urma cu mai putin de un an, spulberand recordul detinut de Ion Cristoiu, cel care a dat jos 30 de kilograme in 1996. Ficeac a declarat site-ului impactnews.ro ca nu i-a fost usor sa dea jos kilogramele pe care le avea in plus.
http://beta.cancan.ro/
http://singurafelina.blogspot.com/

2 comentarii:

  1. numai Antichrist este ptr. votul obligatoriu ... deci voi continuati cu sprijinirea taranilor prin consumul produselor lor nu voturile conteaza acum , se stie ca foarte multi politicieni sprijina firmele care distrug Romania si distrug taranii !!!

    RăspundețiȘtergere