Infractori

Cum se folosesc infractorii de MASONERIE pentru a influenta politia si judecatorii

autor: FrontPress 14.01.2014

masonerieGrupările de crimă organizată din Marea Britanie se folosesc de apartenenţa unor membri care fac parte din masonerie pentru a corupe judecători sau poliţişti, care la rândul lor sunt “fraţi” în cadrul acestei organizaţii secrete. Informaţia nu aparţine adepţilor teoriilor conspiraţioniste ci face parte dintr-un raport al Poliţiei Metropolitane, obţinut şi publicat de ziarul britanic The Independent.
Operaţiunea Tiberius, desfăşurată în 2002, a descoperit că unii infractori se folosesc de contactele pe care le au în masonerie pentru a “recruta ofiţeri corupţi” din Scotland Yard. În raport, care era clasat ca fiind “secret”, se mai precizează că aceste legături sunt foarte greu de dovedit.
The Independent mai scrie şi despre un alt raport, de data aceasta din 2008, denumit Project Riverside şi realizat de o agenţie guvernamentală care se ocupă cu combaterea crimei organizate. Şi aici sunt menţionate încercările masoneriei de a influenţa sistemul de justiţie.
Din cauza temerilor că această organizaţie secretă ar putea influenţa negativ poliţia şi justiţia, fostul ministru de interne Jack Straw cerea în 1998 ca toţi ofiţerii şi judecătorii să declare dacă sunt masoni sau nu. Din cauza opoziţiei din partea Poliţiei, unele secţii ameninţând cu trimiterea în judecată, această măsură nu a mai fost aplicată.
Masoneria condamnată în România de Biserica Ortodoxă
Asociaţia Marea Lojă Naţională din România are în prezent statutul de organizaţie non-guvernamentală de interes public, titulatură pe care a primit-o în 2004, printr-o decizie a Guvernului condus la acea vreme de Adrian Năstase.
adrian-nastase-masonPe de altă parte, pe baza unui studiu asupra francmasoneriei, întocmit de Mitropolitul Dr. Nicolae al Ardealului în perioada interbelică, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, întrunit în şedinţa din 11 martie 1937, a condamnat organizaţia secretă şi membrii acesteia, decizia fiind în vigoare şi în ziua de astăzi. Una dintre acuzele aduse acestei “frăţii” face referire la natura “subversivă” a acesteia, menită să servească “subminării ordinii sociale”. Deasemenea masonii au mai fost criticaţi pentru că “propagă necredinţa şi lupta împotriva creştinismului ale cărui învăţături sunt revelate de Dumnezeu”. În urma Sinodului prezidat de Patriarhul Miron Cristea, Biserica Ortodoxă a cerut la vremea respectivă autorităţilor desfiinţarea organizaţiei oculte, văzute ca un pericol la adresa siguranţei naţionale. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu