Teroristi potentiali


Administraţia Obama îi consideră “terorişti potenţiali” pe toţi cetăţenii care se împotrivesc “noii ordini mondiale” şi care citesc site-uri de conspiraţii!

Precum am mai spus-o şi alte dăţi, guvernul american devine din ce în ce mai despotic. Eu mă amuz cum unii cu minte puţină mă consideră a fi “anti-american”… şi probabil că după ce voi publica şi articolul acesta, voi fi considerat “cel mai mare american din România” “Deştepţilor”, eu sunt împotriva cenzurii şi despotismului, de oriunde ar veni el (Rusia, SUA, Coreea de Nord etc.). Însă, sunt sătul de propaganda actuală din mass-media care prezintă SUA cel mai democratic stat din lume, iar alte ţări (care se opun politicii americane) sunt considerate a fi “despotice”. Aşa că în acest articol am să lucrez cu “materialul clientului”, adică m-am folosit de un articol publicat pe site-ul american The Truth. Articolul respectiv e scris de Michael Snyder, un fost avocat din Washington. Un avocat american este anti-american? Da, dacă el este obiectiv şi observă că această ţară (care în trecut chiar că a fost liberă şi democrată) se îndreaptă spre despotism.


După evenimentele din 9/11, administraţia americană considera pe oricine ar fi fost “islamist jihadist” drept “terorist potenţial”, lucru care oricum era discriminatoriu. Acum, în anul de graţie 2013, eticheta de “terorist potenţial” este aplicată de administraţia Obama mai multor categorii de oameni, ceea ce este cu adevărat periculos… pentru că acest lucru înseamnă “demonizarea” mai multor grupuri de cetăţeni. Michael Snyder a descoperit 72 de tipuri de cetăţeni americani ce sunt consideraţi a fi periculoşi (şi, deci, terorişti potenţiali) de către administraţia Obama. Eu nu am să enumăr toate cele 72 de grupuri (căci aş putea plictisi), ci doar câteva care mi s-au părut mai importante:
- cetăţenii care vorbesc de libertăţile individuale;
- cei care cred că interesul naţional e separat de interesul global;
- cetăţenii care sunt împotriva homosexualilor;
- mişcările patriotice;
- oamenii care se opun “noii ordini mondiale”;
- cetăţenii care aderă la “teoria conspiraţiei”;
- cei care vizitează site-uri sau bloguri extremiste;
- cetăţenii care organizează proteste;
- cei care se opun globalizării;
- cetăţenii care se împotrivesc armelor nucleare;
- cei care sunt împotriva avortului;
- cei care cred în profeţiile despre sfârşitul lumii.

Da, incredibil, în anul 2013, administraţia Obama consideră că a avea o părere sau o opinie constituie un “potenţial atentat terorist la adresa securităţi statului”! Însă, dacă ne uităm pe listă, observăm că pe “lista neagră” se află celor care se opun Ocultei Mondiale, adică cetăţenii care nu vor o nouă ordine mondială, o globalizare, care se informează de pe site-uri alternative (şi nu de pe mass-media oficială manipulativă) şi care doresc libertăţi individuale, pentru acestea fiind dispuşi să iasă în stradă şi să protesteze. Ei bine, tocmai aceştia, în viziunea lui Obama sunt “potenţiali terorişti”!
lovendal.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu