Propunere indecenta. De la Vatican, via un "trilateral".

Umblă ziua cu crucea-n mâinile pătate, noaptea, de sângele celor ce nu li se închină. Se cred deja dumnezei şi-şi fac iluzii că, dacă au puterea (financiară!) de a comanda războaie între generali, pot cumpăra conştiinţa unui soldat care nu mai are NIMIC de pierdut. Mai deunăzi, un astfel de dement catolic în sutană (şeful unui trilateral scofâlcit pictat pe moneda naţională) îmi propunea un troc: să-i vând pielea unui Prieten şi să-mi amanetez Demnitatea, contra unui imperiu. Adică, in schimbul trădării, să devin precum Patriciu. Ori Vântu?! Nu i-am dat slugii Vaticanului un răspuns pe loc (că mă înăbuşea GREAŢA!). Dar îi răspund, public, acum şi aici, lui şi altora: Stimaţi trilaterali, bilderbergi, iezuiţi, masoni, coşoni, bizoni, maltezi,  maidanezi (şi ce mama-dracu’ aţi mai fi!), soldaţii ca mine nu primesc imperii! Din simplul motiv că, având în raniţă bastonul de mareşal, când doresc un imperiu, ÎL CUCERESC singură! Şi, ca în orice război, victoria o voi obţine călcând pe cadavre. Ale VOASTRE. Amin!
Simona FICA 
http://exploziv-news.ro/
http://dariaion.blogspot.com/

4 comentarii:

  1. nu inteleg ce ai vrut sa zici cu acest text, dar si titlu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vrut sa v-o readuc in minte pe Simona, caci poate ati uitat-o. Acesta e un drept la replica. Imi place stilul ei si vreau sa arat ca si tinerele fete (ziarista militara) are un stil revolutionar.
    Am mai scris si eu asa dar nu am reusit sa o ajung.
    Acest drept la replica(politic) constituie dovada ca nu toti tinerii sint molesiti. Am vrut sa va aduc aminte tinerii militari, sa aduc un suflu nou blogului. Sa nu-i uitati si sa-i dati deoparte, caci cu ei vi se schimba viata si nu veti deveni ca noi. Am multe de spus dar ma opresc aici, am vrut sa nu o uitati pe tinara si frumoasa Simona, care are zilnic articole acide, care pe mine ma uimesc, pe blogul sus amintit Exploziv.
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand Armata nu poate lua masuri atunci Guvernul isi mobilizeaza fortele si cu toate masinile de la guvern si parlament trebuiesc mutate acele bombe CHIMICE http://www.realitatea.net/afaceri-cu-bombe-ecologice-tone-de-substante-periculoase-abandonate-in-albesti-si-chitila_771659.html !

    RăspundețiȘtergere
  4. Trezirea si SOCURILE COMPORTAMENTALE
    Cum sa TREZSTI niste oameni Dezorientati si care ajung robotii si sclavii unor sisteme satanice infiltrate in institutiile statului - prin SOCURI comportamentale astfel incat sa se vada cum violenta fizica , verbala si injuriile duc la slabirea Sigurantei Nationale si la marirea puterii acelor formatiuni de tip satanic concertate de catre coruptii Institutiilor Statului prin Promovarea unor Lichele care COMENTEAZA Oamenilor cu Experienta si bun simt care chiar vor sa faca ceva BUN si CONSTRUCTIV ptr. Romania - Meditati la ceea ce trebuie facut in Scolile de FORMARE ale Bugetarilor indiferent de functie si grad ptr. stoparea SABOTARII Functionarilor cu Experienta in anumite DOMENII , dupa '89 aceste numarul actelor de sabotaj au crescut si cu , concursul unor politicieni ametiti de puterea banului si puterii de tip satanic - atentie si la organizarea in amanunt ale situatiilor limita astfel incat sa nu va aratati incompetenta produsa de impulsurile de MOMENT - unele se numesc metode speciale !!!

    RăspundețiȘtergere