Viitorul in ceata....Cele mai puternice sindicate sint in America sustinute de Mafia americana,nu uitati cazul Hoffa pres.sind.camionagiilor

Romanii sint creduli. In situatia grava in care sintem, ei sint inca inconstienti si reactioneaza haotic.Nu se gindesc ca  aceasta situatie este numai inceputul. De aceea atunci cind scriu articole mai vehemente,  la adresa hotilor si criminalilor de la conducerea tarii, spun ca nu trebuie sa dau exempolul din Franta de la Paris. Ei nu inteleg ca  aceste  animale pradatoare de la conducerea tatii, nu pleaca  numai cu demonstratii pasnice. Mai ales ca manifestatiile de pina acum, le-au dat curaj nicidecum nu  i-au speriat. Aceste manifestatii, au demonstrat ca nu au de ce se teme. In Bucuresti locul unde s-au desfasurat la manifestatii la guvern si Cotroceni, au participat oamenii veniti din provincie,  nicidecum bucurestenii care erau la ei in oras, nu trebuiau sa vina de pe drum si sa stea pe strazi. Bucurestenii mergeau acasa o ora sau doua si apoi reveneau. Dar ei sint mai lasi ca lasii.
Asa ca spun ca astept cu mare interes, rezultatul celor doua manifestatii impotriva guvernului din 25 si 27 octombrie. Chiar daca ar veni 80.000 de oameni tot nu este suficient,  ar trebui sa vina jumatate din bucurestenii valizi pentru a lua cu asalt Cotroceniul si nici asa nu este sigur ca  Dracul care ne conduce sa inteleaga ca trebuie sa plece.Ca el cu nebuniile lui de "Presedinte Jucator" ne-a adus aici.Toata tara, toata conducerea tarii, toti  la un loc si fiecare dintre noi, vietile noastre, vietile copiilor si nepotilor nostrii depind de pandaliile acestui bezmetic. Viata noastra de zi cu zi si peste 30 de ani, v-a avea amprenta acestui nebun. Nu trebuie lasat mai departe sa ne duca in prapastie, caci sintem pe marginea prapastiei, a unui popor intreg de 22 mil.oameni.
Acum dupa demonstratii, vom vedea cit de mult ne putem baza pe  sindicate, societatea civila si fiecare nemultumit care, nu se considera a fi  incorporat in orice  grupare. Sa dovedim ca nu sintem risul lumii, asa cum am ajuns. Acest diavol ne-a luat repede si lucrurile au evoluat, mai repede de cit ne-am dat noi seama. Cuvintele lui " tai 15 % din pensii si 25 % din salarii" nu trebuiau lasate fara urmari. Nu trebuiau  sa mearga fiecare acasa si profesorii in vacanta, ci sa ramina sa lupte ca era vremea buna si vara toata la dispozitia lor. Dar acum vom stii adevarul si mai  ales ce avem de facut. Voi reveni cu acest subiect dupa  data de 27 oct.2010. In orice caz chiar daca nu sint sperante, trebuie sa gasim  solutii de bun augur care, sa ne ingaduie sa terminam cu aceasta slehta de nemernici criminali, care au atentat la fiinta noastra nationala si fizica.Sa dovedim ca nu sintem risul lumii si  nici mai prejos ca francezii, sintem si noi oameni care trebuiesc respectati, nu sintem animale.Si sa  avem curajul de a ne lua  destinul in  mina.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://dariaion.blogspot.com/

Un comentariu: