Revolutia din decembrie

Karl Marx, intemeietorul comunismului (fara voia lui) avea o teorie foarte interesanta despre schimbul de forte in societate, cum ar veni despre schimbarea puterii intr-un stat. Marx asta (stiu ca suna a nume de caine dar incercati sa ignorati asta) spunea ca schimbul de forte are loc in societatea atunci cand majoritatea (adica guvernatii) nu-i mai inghite pe minoritari (adica pe guvernanti, aia putini si bogati, aia care fura si promulga legi in acelasi timp, aia care se cred stapani, ati prins ideea…)

Acuma cand toate circumstantele acestui “schimb de forte”(adica revolutie) a fost creat in Romania mai ramane de vazut daca schimbul va fi invelit in catifea, ori va improsca cu sange in stanga si dreapta. Eu zic ca va fi de catifea din mai multe motive, unul fiind faptul ca am avut parte deja de o revolutie sangeroasa nu demult, acu’ vo 20 de ani de care inca nu am uitat.

P.S. Am uitat sa precizez ca de obicei revolutia nu schimba nimic in fond, totul e de fatada…

Un comentariu:

  1. Bre, daca kakatul asta pe care l-ai scris te amuza ınseamna ca eşti prost!Nu esti singurul,drepr urmare nu trebuie sa te sinucizi.Nu singur,cel putin.Organizeaza o zi mondiala a sinuciderii si celebrati-o,tu cu restul tampitilor de teapa ta.
    Vrei si un premiu pt ca esti cel mai prost?
    Poti mai mult.Poti sa fii paradoxal de prost!

    RăspundețiȘtergere