Plaga infractionalitatii tiganilor asupra Romaniei si a Europei.Vreau ca de acum incolo sa ma inregimentez in apararea romanilor, care suporta toata mizeria in tara, Romania in care nici plaga tiganeasca, nu vrea sa traiasca.
Voi face articole si mai violente poate, asa ne vom trezi si ne vom scutura de acest jug al tiganilor, clasei politice si a ungurilor care profitind de conjuctura politica de la noi din tara, de dorinta venala a Piratului betiv si afemeiat, de a ramine la putere cu toata banda lui, pina la indatorarea tarii pe cel putin 100 de ani, ei ungurii cistiga batalie dupa batalie potitica, asa incit miine vom merge la Brasov cu pasaport..


Foto:tigani explulzati din Franta(daca le sint asa de dragi incit 40 de organizatii fac demostratii pentru ei de ce nu ii pastreaza? Ii oferim gratis cu mare placere. Macar 20 de org. din Paris, sa faca demonstratii in apararea romanilor, ca sintem supusi la inanitie).Nici tiganii nu mai vor in Romania.

Acel articol precedent este pimul(pe http://odorica.blogspotcom/ cu titlul"Cer drepturile tiganilor"), din cele ce le voi scrie cu adresabilitate la etnia tiganilor care de-a lungul timpului si mai ales acum AU FACUT CEL MAI MARE RAU ROMANIEI, au intarit renumele rau la adresa romanilor.
Vad ca nimeni in nici o ocazie nu ne ia apararea, de parca poporul roman este un popor de cersetori, hoti, inselatori, criminali intr-un cuvint, o plaga a omenirii.
Noi care suferim atita in tara din cauza acestor conducatori criminali, care ne infometeaza, ne iau dreptul la ingrijirea sanatatii, la invatamint, intr-un cuvint ne-au luat dreptul de a trai, noi cei 20 de milioane de romani, sintem aruncati cu totii la periferia societatilor lumii europene civilizate. Nu face nimeni demonstratii in apararea noastra.Noi nu sintem socotiti nici cit tiganii, care au toate drepturuile mai putin dreptul de a fi cinstiti si a muncii. Noi romanii, grosul poporului, care in mod tacut ne zbatem in saracie,de noi nu se pomeneste ca noi nu mai sintem un popor de sine statator, sintem asimilati la tiganii infractori, nu meritam atentia nimanui. Nu neg si printre romani sint infractori caci, padure fara uscaturi nu exista, dar padurea tiganilor e plina numai de uscaturi care, sint cainati si se mobilizeaza zeci de mii de militanti pentru drepturile omului in apararea acestor tigani, plini de defecte niciodata ameliorate dea lungul a sute de ani, in Romania si noi romanii muncitori si cinstiti sintem dati la o parte ca o cantitate minima si inferioara si sint scosi in fata numai drepturile tiganilor.
De aceea sint indignata si am scris ca vreau si eu sa am drepturile tiganilor, sa nu mai fiu si eu ostracizata de catre mintile luminate ale tarilor civilizate care organizeaza marsuri de sustinere a tiganilor infractori dar despre un intreg popor, care traieste in teroare de frica tiganilor, cu concursul conducatorilor tarii nimic "mucles". Pentru ca miscarile de dreapta nu se ocupa decit de unguri, lasind aceasta plaga care a cuprins toata tara si Europa sa infloreasca, eu de aici incolo cind am ocazia am sa arat adeverata fata, a acestui popor migrator de aprox.1000 de ani pe care nu a putut stapini si supune nimeni pina acum, dar nedrept asimilati poporului nostru.
Am mai scris multe articole acum 3 ani despre tigani, in care am aratat cum erau tratati inainte si despre cum au reusit sa-i supuna comunistii. Ei au fost cit de cit stapiniti in perioada cit au fost robi(am un dinte si impotriva domnitorilor si marilor boieri care au adus in tara ca robi, acesti purtatori ai infractionarlitatii de la originea lor.
Boierii aveau la curtile lor tigani robi care erau administratorii mosiei, vatafi care stiau cum sa puna de robi la punct, chiar folosind violenta.Dar acestia proveneau de la tigancile tinere, cu care avusesera boierii relatii intime si cum stiti singele apa nu se face, deci acesti vatafi erau de partea lor si se mindreau ca au pe insusi boierul ca tata, chiar daca nu erau recunoscuti.Pentru ca atunci nu erau saloane de masaje erotice ca acum, aceasta placuta munca o faceau micile tigancuse atunci cind faceau, pentru ca asa era moda frectii la picioarele stapinilor boieri.Era o mare cinste pentru neamul tiganesc, sa fie tigancusa cit de mica, dar frumusica si sanatoasa sa fie aleasa la masaj erotic. Si mama si toate rudele ei primeau slujbe la curtea boierului(nepotism), ca bucatarese, ingrijitori de cai, birjari si aveau prin micuta tigancusa aleasa, acces la un trai superior comparativ cu ceilalti robi tigani.
Am scris despre citeva cazuri printre care unul a unui cuplu de tineri tigani indragostiti, care au sfirsit tragic in singe.Si presa vremii in jurul anului 1840, s-a ocupat de acest caz, care a ramas ca unui din cele mai tragice povesti de dragoste. Toata intriga si numele tiganului administrator am uitat-o caci, am fost fermecata de poveste si nu am notat nimic. Dar aceste povesti de dragoste sfirsite tragic sint cunoscute si urmasul direct al acelui cuplu a povestit, ceea ce am mentionat si eu acum.
Va repet am sa scriu de cite ori am inspiratie si ocazia despre acest neam blestemat care acum au cucerit tara cu plaga infractionalitatii fara limite. Trebuie sa fie cineva care sa puna degetul pe acest buboi supurind puroi care se sparge din cind in cind, improstind tot neamul romanesc cu dejectii.
Capul sius, pieptul inainte !!! papapa
http://brasov@nouadreapta.org

2 comentarii:

 1. Nicolas Paul Stéphane Sarkozy de Nagy-Bocsa should give more value to its Hungarian origins, moreover, he is a Jew, even though his mother, Andrée Mallah, Sephardic Jewess convert to Catholicism, had repudiated his faith and converted to Catholicism, he remains a Jew. Should have learned not to discriminate people by their origin. but perhaps he and many other French people think that Gypsies, Blacks, Arabs and other different people, no merit immigrate and live in France (one fucking place). Long ago some French circles support this kind xenophobic racism. If the French do not want to be more manual workers and carry weight or perform tasks they consider beneath their professional skills, they should not complain immigration about people who clean their dumps, open holes in the streets and building their houses and factories.

  This French decision is unfortunate.

  Saudações brasileiras!

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut ! Nu mi-a venit sa cred ca ai facut aici comentariu.Am vrut sa scriu un articol despre Nicolas Sarkozi si originea lui dar nu am avut curajul, dar ma bucur ca esti de acord ca tiganii sa ramina in Franta. Asa cred si eu ca este bine si pentru ei si pentru noi.Am aflat ca esti un mare artist in Brazilia si compozitor si poet. Eu stiam numai ca ai lucrat ca specialist, la brigada antidrog de frontiera. Salutari romanesti !
  Te imbratisez cu drag,
  Odorica

  RăspundețiȘtergere