:: Schimbare de directori la Spitalul Judeţean de Urgenta Giurgiu

Titlu*:Schimbare de directori la Spitalul Judeţean de Urgenţta Giurgiu
Autor:*:http://sictireli.wordpress.com/
Poza:
Articol*:Medicul Mihai Petre revine pe postul de director al Spitalului de Urgenţă din Giurgiu după ce a fost înlăturat abuziv din funcţie în anul 2008. Medicul Mihai Petre a contestat în instanţă decizia ministerului şi a avut câştig de cauză, urmând să fie repus în funcţie conform hotărârii judecătoreşti. Dar nu acesta a fost motivul principal care l-a readus pe Mihai Petre în funcţia de director al spitalui, ci faptul că fostul director, medic Elena Dinu, a avut un mandat nesatisfăcător.

Consiliul Judeţean Giurgiu a aprobat în şedinţa din data de 28 iulie preluarea managementului spitalelor de la Vadu Lat, Izvoru şi Singureni precum şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, potrivit hotărârii de Guvern emisă în acest sens.

Este bine că se încheie acum mandatul doamnei Elena Dinu pentru că altfel viitorul spitalului judeţean era sumbru. Calităţile manageriale ale medicului Elena Dinu sunt ca şi inexistente. De altfel, doamna Elena Dinu nici în funcţia de subprefect nu a excelat. Nu este de mirare că a fost schimbată. Cam târziu, dar e bine şi în acest moment. De acum doamna Dinu va avea timp suficient să stea mai mult la sediul PDL din Modrogan. Pe timpul şi banii săi.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu