Probleme cu Google

Cu siguranta,toti utilizatorii Google au observat in minutele ce au trecut,ca este vre-o problema.Unii chiar au crezut,ca vine de la calculator.Dar spre surprinderea mea,siteurile care nu erau proprietatea lui Google,mergeau foarte bine.In afara faptului,ca reclamele de la google AdSense apareau ca si pagina alba,deci nu mergeau.

Siteurile cele mai populare,care sunt in proprietatea lui Google,pe care am intrat,si am constatat ca au probleme,sunt:
Youtube
Gmail
Blogger.com
De fapt,nici un blog de pe blogspot,si nici un blog care este gazduit pe serverele Google nu a mers.
Pana si reclamele AdSense nu erau afisate pe siteuri
Cred ca este ceva fara precedent in istoria Google,si cred ca Google a pierdut in acele cateva minute sute de mii de dolari.

Ati avut si voi probleme cu Google?

7 comentarii:

  1. ... ceea ce mie mi-a demonstrat ca sunt NET ADDICTED! Daca pana acum ezitam sa recunosc, atacul de panica pe care tocmai l-am avut a spus totul! Deja aveam zeci de scenarii, explicatii si acuzatii. Bine ca nu a durat mai mult...:) Bun, am recunoscut!
    Imi spune cineva :"Bine ai venit in grupul nostru" !? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))
    -Sunt Oana,si sunt dependent de internet!
    -Buna,Oana(spune restul grupului)

    -Sunt Feri,si sunt dependent de internet!
    -Buna feri(spune restul grupului)

    :P
    Ati vazut in filme?
    :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Da, da, despre asta vorbeam si eu. E clar! Ne-a zis-o Google! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. nu se vede la ce ora ai postat... daca ti s-a intamplat in ultimele doua ore (acum fiind 21:21) eu n-am avut probleme
    ciudat. m-am uitat la niste performace-uri pe youtube (care mergea perfect) si am stat de vorba cu o amica pe gtalk (tot fara probleme)...

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana, draga mea, eu chiar sunt dependenta de net si mai grav... de google!! Am adresa de gmail, blogurile sunt pe Blogger, la fel albumele foto pe Picassa patronata de Google... Dar m-am obisnuit ca, atunci cand merge RDS - nu merge google, cand nu merge Google nu merge RDS !! Uneori merg toate, dar gmail se intrerupe din junatate in jumatate de ora ca sa imi ceara sa ma loghez, caci "timpul a expirat"..!!
    Pana acum nu am vazut decat reteaua ning de foarte buna calitate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stie cineva daca aceasta problema inca persista? Ce inteleg din alte comentarii e ca ar fi trecut, dar eu inca am probleme cu elementele de pagina care de pe 2 coloane au trecut pe una singura si nu le pot face nimic. Am incercat alte template-uri si apare exact aceeasi problema. A mai intampinat-o cineva?

    RăspundețiȘtergere
  7. Youtube'ul merge groaznic!Strigator la cer!

    RăspundețiȘtergere