Impotriva berii de femei!

 Barbatii adevarati beau bere si punct.Desigur,barbatii nu trebuie sa consume alcool non-stop dar eu sunt ingrijorat de barbatii care parca trag din ce in ce mai mult spre "bauturi de fata mare" cum ar fi Red's sau Beck's lemon,imi pare rau sa va spun dar pentru mine este inacceptabil din punct de vedere social.
 Cand s-a inventat berea nu au pus o lamaie in ea,nu au pus gust de nu stiu ce...NU...au zis asta e bautura barbatilor si nimic nu trebuie sa-i strice gustul.
 Noi bem BERE adevarata inca din liceu si zicem:"Cine are coaie tupeu sa bea cu mine 6 beri una dupa alta?"....Nu am auzit un barbat sa zica hai sa dam pe gat cacatul cu gust de lamaieee.
 Am inventat sporturi cu berea pe care le ador,dar ce-mi place dupa cateva beri?Imi place ca orice femeia arata bine si iubesc pe toata lumea...berea e mai buna ca religia.Nu spun ca trebuie sa bem o bere pentru a fi barbati,dar fara berea adevarata viata de barbat nu ar mai avea gust...asa ca stau pe canapeaua mea,mai beau o gura de bere,ridic sticla si va zic NOROC BAIETI!

http://clubul-meu.blogspot.com

13 comentarii:

  1. Cand ai scris postul, la a cata erai? Oricum te felicit, esti un barbat cu B mare! Ai putea specifica care sunt "sporturile cu berea" inventate de tine? Esti interesat sa vinzi niscai brevete?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt bărbatul care bea vin, nu de alta dar nu vreau să fac burtă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eh, uite, în Belgia au "inventat" vreo 400 de feluri de bere de toate soiurile şi nu cred că-s mai puţin bărbaţi pentru asta. Prima bere era egipteană era acrişoară şi se bea caldă. La vikingi, berea era dulceagă, având adaos de miere..iar dacă vikingii nu-s bărbaţi macho, nu ştiu ce să mai zic.. Toate sunt prejudecăţi, mind over matter, iar Berea (cu "B" mare) e un stindard sub care se adună cei care se simt ameninţaţi în machismul lor, căci trebuie să fiu de acord că lumea bărbatului e sub asediu. Lumea corporaţiilor preferă indivizi depersonalizaţi, disciplinaţi şi relativ proşti şi are tendinţa de-a angaja din ce în ce mai multe femei. Să te faci turtă dând peste cap şase beri nu e chiar cea mai bună strategie de contra-atac... Contribuabilul ideal fumează, bea în exces şi moare tânăr ! Hai noroc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Desi se considera cea mai veche bautura din lume, pana sa se industrializeze berea (berea cu fermentatie joasa) toti barbatii erau niste fatalai. Si dacii. De-abia de vreo cateva sute de ani incoace au aparut barbatii adevarati, iar de cateva zeci de ani, de cand cu televizorul si fotbalul sunt si mai multi. Beau bere, ragaie gros si se trag de shlitz ca Michael Jackson, Dumnezeu sa-l odihneasca. Un astfel de barbat este apreciat si aplaudat de toate femeile, fara exceptie! Este idealul lor masculin.

    RăspundețiȘtergere
  5. sporturile nu au fost inventate de mine:D...sunt "sporturile" de petrecere,am sa scriu cat de curand o lista:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ooooo! De abia astept lista! Ma tii in suspans!

    RăspundețiȘtergere
  7. Articol scris cu suflet... Precum "Someone" , trebuie sa intreb la a cata bere erai?
    Ador umorul realistic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Noroc Man! iti zic si eu...precis ai rinichii sanatosi!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. hai tasha,doar nu crezi ca beau non-stop,o bere pe saptamana cred ca am si eu voie:)

    RăspundețiȘtergere
  10. @yoursweetsacrifice:prima si singura bere,niciodata nu am baut peste masura pentru ca totusi tin si la sanatatea mea:D

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai cum ramane cu afirmatia asta:
    :"Cine are coaie tupeu sa bea cu mine 6 beri una dupa alta?".
    Stai putin ca ma dumirii!... Bei doar una pe saptamana (nu mai pui chiar nimic?), din cauza ca niciunul dintre amicii tai nu are "atributele" la locul lor...
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. @someone:cand sunt cu prietenii este altceva,se intampla doar la petreceri care ies de sub control:),dar singur niciodata nu am baut mai mult de o bere si aia o data pe saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ok, vorbesc eu la Patriarhie!... :)))

    RăspundețiȘtergere