Atentie!...cad pietre!



Am ramas siderata la citirea unui comentariu facut la articolul scris de Valentina ,un comentariu facut de Roberta,si sa va spun de ce?(asta pentru ca multi nu aveti timp sa cititi majoritatea articolelor aparute pe 100Ro,mi se pare normal ,aveti si serviciu si alte obligatii in paralel,eu pentru ca se pare ca ma bucur de mai mult timp,reusesc...)
Valentina a fost facuta cretina de Roberta....ufff!!!!
Roberta draga,voi da copy paste la cuvantul cretin din Dex:
cretin - CRETÍN, -Ă, cretini, -e, adj., s.m. şi f. (Persoană) care suferă de cretinism; imbecil, idiot. ♦ (Om) stupid, absurd. – Din fr. crétin. CRETÍN, -Ă adj., s. m. f. (suferind) de cretinism. ♢ stupid, imbecil, idiot. (< fr. crétin) CRETÍN adj., s. v. idiot. cretín adj. m., s. m., pl. cretíni; f. sg. cretínă, pl. cretíne CRETÍN ~i m. 1) Om bolnav de cretinism. 2) fig. Persoană lipsită de inteligenţă; nătărău; nătâng; neghiob; nerod; tâmp; tont; năuc; prost. /


Si te intreb poti sa faci pe cineva asa pentru ca  din greseala poate a incurcat un autor?
Ok...facand-o pe Valentina asa,sa inteleg ca si noi ceilalti suntem pe masura pentru ca facem parte din aceasta mare familie numita 100Ro?
O citesc pe Valentina,mi s-a parut o fata inteligenta,citita,departe de a putea asimila  o astfel de apreciere din partea cuiva,dimpotriva.
Inteleg sa facem comentarii acide,ma rog,fiecare dupa cum considera,si mai ales dupa cum reuseste sa argumenteze atacul respectiv,dar  astfel de comentarii agresive consider ca  n-au ce cauta pe 100Ro,stiu ce Feri nu are timp sa citeasca tot,nu poate modera toate comentariile,dar poate se va putea gasi o metoda in care autorii sa-si poate modera propriile articole,spre a nu se ajunge la astfel de situatii pe care eu le consider de-a dreptul stanjenitoare....nu stiu ce-a simtit Valentina cand a citit comentariul dar pe mine una m-ar mistui o astfel de tifla.
Sa ai o zi minunata Valentina,noi te iubim!



10 comentarii:

  1. tot felul de posedati........care jignesc

    RăspundețiȘtergere
  2. O fi,dar consider ca trebuie sa facem opinie,nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. posedatii au un singur leac...plimbari prin padure si tinuti departe de tv telefon radio presa etc, ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Saru'mana Tasha!
    Ma bucur foarte tare ca ai luat pozitie deschisa.
    Daca nimeni nu ia pozitie, blogul poate aluneca in penibil. Sunt alturi de tine si te sustin. Valentina este una din dintre cele mai serioase si mai bine documentate autoare si m-am bucurat de fiecare articol al ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu la fel,tocmai asta m-a indignat...si chiar nu puteam sa raman indiferenta.
    Am citit si comentariile ei,care la fel erau ontopic de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tasha,multumesc pentru notificare,am sters articolul.Din pacate,pana acum nu am observat.Va multumesc,ca sunteti alaturi de mine,si ma sprijiniti.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Stim ca esti ocupat si nu le poti cuprinde pe toate,de asta mi-am zis sa scriu articolul spre a se evita pe viitor astfel de probleme..pentru ca eu cred ca fiecare intra aici cu placere,scrie cu placere,pune suflet in tot ce face ,se mai strecoara greseli,ok!oameni suntem se pot face observatii elegante acolo unde se impune,dar sub nicio forma atat de agresiv.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da Tasha,Roberta chiar a depasit bunul simt.Dar probabil ai vazut,de rusine si-a ascuns profilul de blgger:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Daa,chiar asta vorbeam acum pe YM cu Selena,ca n-am dibuit-o pe Roberta...:))
    Sa speram ca in tot raul este si un bine si se va linisti odata cu acest incident,faptul ca si-a ascuns profilul vorbeste de la sine...

    RăspundețiȘtergere