:: M.M. "Nu ma mai suport fizic"

Titlu*:M.M. "Nu ma mai suport fizic"
Autor:*:Odorica Ion
Poza:madalina manole.jpeg
Articol*:Sinuciderea Madalinei Manole este un exemplu de victima a sistemului nostru criminal, care promoveaza nonvalorile. Dovada vie a mefiei de peste tot in politica, economie, arta, cu tot ce cuprinde ea printre care si muzica.
O cintareata perfectionista, careia i se inchideau toate usile in nas si la tv. si la radio, a ajuns sa spuna despre ea NU MA MAI SUPORT FIZIC.
E posibil asa ceva? Ce a adus-o pe marginea prapastiei existentei ei, de a putut rosti gindindu-le asemenea cuvinte. Avea tot ce isi doreste orice femeie, dar mai presus de toate pentru ea, era cariera nerecunoscuta in mod brutal, dindu-se girul unor non valori de conjunctura. Acest lucru ca, " nu ma mai suport fizic " pot sa-l spun eu, dar nu o iubita cintareata ca ea. Doar pentru faptul ca era refuzata nu trebuia sa ajunga anorexica.Dar asta dovedeste clasa inalta de profesionista desavirsita, care o intrupa aceasta femeie fragila, dar cu vointa de fier in meseria ei.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace !!! Sa ne rugam pentru sufletul ei zbuciumat.
Nu spun mai mult, ca stiti totul si nu vreau sa va umbresc gindurile sincere de parere de rau, pe care le aveti la deznodamintul acesta tragic. Si este numai un caz.

http://singurafelina.weblog.ro/



Powered by EmailMeForm

12 comentarii:

  1. Vezi, din 2010 ma numar si eu printre cei 5 mil.care au inteles.

    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Ziua !
    Doamnei Odorica Ion !
    ~
    Ieri, la 8:04 AM AM AUZIT la TV ... eu fiind la ... tastatură !!! Să fie CLAR:

    NU s-a sinucis !
    NU S-a sinucis !
    NU S-A sinucis !
    NU S-A SINUCIS !

    Dumnezeu s-o IERTE ! Dumnezeu s-o Odihnească în PACE ! Dumnezeu ... să ne ierte şi pe "noi" ! Dar ... NU s-a ... "sinucis" !

    Eu aproape că NU mă mai "UIT" (nu ... MĂ UIT !) la TV. (singura excepţie: AXN, mai exact ... SF-urile ! ... şi nici ALEA (acelea) zilnic); se poate "trăii" ... şi FĂRĂ ! Se poate "trăii" ŞI fără ... RADIO, ŞI fără ... PC !! Se poate "trăii" !
    De fapt, CINE vrea ... SĂ TRĂIASCĂ, să trăiască de-adevăratelea ... NU "se uită" ... ci UITĂ !!! UITĂ de multe, Multe ... MULTE ... nimicuri NENECESARE !
    Cine VREA ... SĂ TRĂIASCĂ, revine (TOT TIMPUL !) la Dumnezeu ! Fără jumătăţi de măsură !
    Şi ... SE Bucură ... PRECUM COPIII ... de CREAŢIA LUI DUMNEZEU !!!
    NU se poate "plictisi" ... nici-o clipă !

    UN Om ... (cu adevărat...) CREDINCIOS ... NU IA ... ce nu-i "aparţine", în cazul de faţă : VIAŢA ! Pur şi simplu: O FOLOSEŞTE !!! Cât o are !
    Un OM ... bucuros în Domnul, înzestrat (sau NU !) cu HAR, sau ... DAR, sau HAR şi DAR, sau FĂRĂ "DE" (Har şi Dar !)... TRĂIND ... CLIPELE VII în Bucurie, alături de Dumnezeu, împreună cu Dumnezeu, ÎN Dumnezeu ... NU "îşi IA ... viaţa", dăruită lui de CREATOR !

    -- Azi ... ESTE ... ZIUA MEA ! Dumnezeu (după 15 ANI ... de aşteptare !) MI-A DĂRUIT ... UN COPIL, UN BĂIAT, prin el mi-A DĂRUIT FERICIRE ! Cea mai mare Fericire din Lume !
    Azi este ZIUA mea ... DE NAŞTERE: "mulţumesc DRAGĂ mămică !" ... AM PREGĂTIT-O, împreună cu soţul ! Am mii de Prieteni, mai MULT decât O ŢARĂ = ROMÂNIA !!! Tocmai ... am terminat UN NOU "CD" ! ... "hai să experimentez ... SINUCIDEREA !", căci ... VREAU SĂ PIERD TOTUL, inclusiv pe Dumnezeu ! Această TÂMPENIE ... să i-o spui MUTULUI şi SURDULUI ... şi NICI "ei" ... N-O SĂ TE CREADĂ !!!

    ~
    Mădălina Manole ... NU S-A SINUCIS !!!
    ~
    Cornelius,

    PS: ... de la "o vreme" NE MOR VALORILE ! ... , iar "noi" dormim ! ...
    ... de la "o vreme" GRĂDINA Maicii Domnului este năpădită de BURUIENI ! ... iar "NOI" dormim ! ...
    ... Greu la DEAL ... cu BOII mici ! ...
    Iar ... DORMIM ! Somn "uşor" (planetar !) NAŢIUNE !!!

    Şi EMINESCU ... "s-a sinucis" ! Nu-i aşa (?) domnule ... tovarăşe ... SĂ TRĂIŢI ! AM ÎNŢELES ! EXECUTAAAAREA ! .... mă sinucid IMEDIAT ! (ADIO ... Dumnezeu !)
    (15 Iulie 2010.4~8:35 AM, cu diacritice !)
    ~,

    RăspundețiȘtergere
  3. @Odorica am vazut asta ok. - @DoarATAT bine spus ...

    RăspundețiȘtergere
  4. se pregatesc presiunile si ptr. altii ptr. chestia cu sinuciderile ... inca se pregatesc multe surprize negre poporului roman ...

    RăspundețiȘtergere
  5. S-a sinucis ori a fost OBLİGATA sa se sinucida sau poate DROGATA ın momentul acela...
    Aş spune ca de acum va fii mult mai apreciata...aşa-i la NOİ...şİ tot la NOİ...oameni nu sunt apreciati cat traiesc...

    RăspundețiȘtergere
  6. Vă MULŢUMESC ... pentru Înţelegere !
    ... cu DRAG:
    ~
    Cornelius,

    Bună ZIUA !
    ~,

    RăspundețiȘtergere
  7. MAI EXISTA SI ALTII PE LISTA ATACURILOR PSIHOLOGICE PRIN ORICE MIJLOACE

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-e dor uneori de Doina Badea, de Dan Spătaru, de Constantin Drăghici, de Aurelian Andreescu, mi-e foarte dor de Tatiana Stepa şi îi caut ...le ascult melodiile şi nu-mi trece dorul...
    De acum, mi-e dor de "FATA CU PĂRUL DE FOC"!
    Mă doare dispariţia ei.......

    RăspundețiȘtergere
  9. M-ati bulversat de tot. Nu mai stiu ce sa mai zic.
    Eu am crezut ca s-a simtit inutila, asa cum ma simt si eu din cind in cind. Dar eu imi revin repede.
    Va pup pe toti,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mă bag ca musca-n seamă, dar tot mă bag. Deci, n-ai voie să spui că "sinuciderea Madalinei Manole este un exemplu de victima a sistemului nostru criminal, care promoveaza nonvalorile". Nu prea se leagă... sau dacă se leagă, e clar că undeva e o problemă. Iar problema aia e una de natură psihică. Şi, ca un răspuns la mesajul "impozant" de mai sus, în care se spune că "Mădălina nu s-a sinucis", vin şi spun că ea chiar s-a sinucis, conform cu raportul autopsiei, nu conform cu ce-a spus X sau Y la ştiri sau la televizor în general. Cu tot respectu' pentru ce-a fost Mădălina Manole şi cu riscul de a-mi sări lumea în cap că dau din gură anapoda, spun încă o dată că n-ai voie să spui cele din startul articolului, decât dacă undeva la mijloc există ceva probleme de natură psihică. Asta nu înseamnă că îi voi ponegri imaginea celei care a fost "fata cu părul de foc". A însemnat ce-a însemnat pentru industria muzicii uşoare româneşti, fie-i ţărâna uşoară... azi am îndemnat-o pe bunică-mea să se ducă mâine la biserica unde va avea loc slujba (care şi aia va fi una ca pentru persoanele care au ales să-şi ia viaţa) şi să aprindă o lumânare pentru ea... dar cam atât.


    Şi apropos, dacă nu mai vrem nonvalori, ce-ar fi să nu le mai promovăm? Nici promovare pozitivă, nici negativă, nici nimic. Ce-ar fi?

    RăspundețiȘtergere