Evreii

“Nu există naţie umană care să creeze atâtea probleme ca rasa evreiască”… iată ce spunea împărăteasa Maria Tereza în 1777. De ce n-am ascultat-o până azi?

Că evreii se află la conducerea Marii Finanţe Mondiale, nimeni nu se mai îndoieşte de acest lucru. Să luăm, de exemplu, cazul lui Federal Reserve, cea mare bancă centrală din lume, aflată (în umbră) în mâna familiei evreieşti Rothschild. Ia ghiciţi cine o conduce în prezent, din anul 2006? Ben Bernanke, ce este, bineînţeles evreu! Citim de pe Wikipedia: “S-a născut în 1953 în Augusta (statul Georgia, SUA) şi a fost crescut în oraşul Dillon (Carolina de Sud). Familia Bernanke era una dintre puţinele familii evreieşti din Dillon. Ben a învăţat ebraică, atunci când era copil, de la bunicul său de pe mamă, Harold Friedman, care era profesor de ebraică”.
Înaintea lui Bernanke, şeful lui Federal Reserve a fost Alan Greenspan (între 1987 şi 2006). Ia ghiciţi… este şi ăsta evreu? Normal că da! Citim de pe aceeaşi Wikipedia: “Tatăl său, Herbert Greenspan, avea o ascendenţă româno-evreiască, iar mama sa, Rose Goldsmith, avea o ascendenţă maghiaro-evreiască.”
Aşadar, în ultimii aproape 30 de ani, destinul lui Federal Reserve, cea mai mare bancă centrală din lume, a încăput tot pe mâna bancherilor evrei. De aceea, SUA şi “restul lumii” o duce “atât de bine” acum! De ce? Nu s-au găsit alţi oameni mai competenţi? Ştiţi ce spunea împărăteasa Austriei, Maria Tereza, în anul 1777 despre evrei şi bancherii evrei? Ia ascultaţi:
“De-acum înainte, niciunui evreu nu i se va permite să rămână aici, indiferent cum îl cheamă, fără permisiunea mea scrisă. Nu există naţie umană care să fi creat atâtea probleme statului ca rasă evreiască; ea îi sărăceşte pe oameni prin fraude, dobânzi şi împrumuturi şi ea comite toate faptele pe care un om onorabil le urăşte”.
De ce n-am ascultat-o pe Maria Tereza?
lovendal.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu