Horoscop penibil


Horoscop penibil - stire penibila de Diana Zagrean

Ok, stiti cu totii ca sunt pasionata de astrologie si ca anumite lucruri din tot ceea ce tine de horoscop le consider a fi adevarate insa nu sunt extremista si absurda sa cred toate bazaconiile si sa fac ce-mi zice horoscopul. Ce-am gasit astazi m-a frapat insa! Una e sa faci horoscopul zodiilor la modul general, sa descoperi care sunt culorile zodiilor s.a si alta e sa “recomanzi” femeilor cum sa-si tunda parul pubian in functie de zodie!?? (Diana Zagrean).Mai urmeaza intrebarea de la finalul articolului din Unica ” Tu ce stil abordezi?”
Ce trebuie sa faci cand nu stii ce sa faci!?
Horoscopul anului 2013
Don Juan de.... horoscop!?
Si-au lasat amprenta↓
 touchofadream.ro

Berbec

Îndrăzneaţă şi pasională, femeia berbec va alege un stil care atrage atenţia la piscină, care şochează un nou venit în domitor sau care îl surprinde până la lacrimi pe prietenul/soţul ei. Berbecii vor alege o tunsoare avantgardistă sau o culoare fistichie pentru părul pubian. Să nu te simţi panicată dacă ai obţinut un albastru puternic în loc de negru. Dacă eşti berbec, vei avea o idee nouă destul de curând şi vei drege situaţia.

Taur

Taurii sunt femei fidele şi conservatoare, aşa că nu trebuie să te aştepţi la o freză radicală sau vreo culoare turbată...acolo jos. Cel mai probabil femeia taur va adopta un stil tuns, îngrijit, dar nu complet descoperit. Cum este discretă şi nu vrea niciodată să sperie bărbaţii femeia taur va merge la sigur şi va alege ceva nici prea...golaş, nici prea...stufos.

Gemeni

Gemenii sunt firi comunicative şi pline de creativitate. Dacă în dragoste, femeia gemeni pune accentul pe comunicare, tot aşa va proceda şi în cazul părului nedorit. Ea vede părul ca pe un accesoriu care ajută la direcţionarea bărbaţilor, de aceea va adopta clasica "landing strip", o fâşie subţire de păr care mai mult ghidează decât acoperă.

Rac

Visătoare şi intuitivă, femeia rac ţine foarte mult la părerea partenerului când vine vorba de viaţa sexuală. Deşi nu este neapărat supusă şi cuminte în pat, femeia rac nu va alege niciodată o coafură riscantă şi nu va epila tot părul fără să-i ceară, discret, părerea consortului. Până la urmă, el este cel care are treabă în zona respectivă, aşa că părerea lui contează mult.

Leu

Jucăuşă şi independentă, femeia leu nu se va crampona de ceva atât de banal ca părul pubian. Pentru că nu se lasă impresionată uşor şi işi alege bărbaţii la fel ca ea, puternici şi care ştiu ce vor, leoaica va merge pe epilarea braziliană. Femeia leu nu stă la discuţii şi dacă bărbatul din viaţa ei, fie el soţ sau iubit, nu va fi de acord cu "despădurirea masivă", ea tot nu se va lăsa înduplecată.

Fecioară

Perfecţionistă şi mofturoasă, fecioara nu se va mulţumi cu câteva mişcări rapide de lamă de ras sau câteva fâşii de ceară, cât să arate locul curat şi îngrijit. Femeia din această zodie nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură şi, după ce se hotărăşte asupra unui stil, părul ei pubian trebuie să arate ca o operă de artă. Prin urmare, fecioara va alege un model complicat, realizat cu multe benzi de ceară, la un salon scump.


Balanţă

Romantică şi sociabilă, balanţa este foarte atentă la impresia pe care o face atunci când ajunge goală, în faţa iubitului. Indiferent dacă este vorba de o relaţie serioasă sau de un one night stand, balanţa vrea să dea bine şi să impresioneze printr-un fizic cât mai aproape de perfecţiune. Prin urmare, nu o să prinzi vreodată o femeie balanţă rasă cu lama sau cu crema epilatoare în geantă. Balanţa nu se lasă prinsă pe nepregătite, aşa că va apela la credincioasa cosmeticiană şi la clasica epilare cu ceară.

Scorpion

Femeia scorpion este cunoscută pentru firea misterioasă şi stilul pasional. Geloasă şi foarte mândră de achiziţia ei (fie că este vorba de iubitul de 10 ani, soţul sau de bărbatul agăţat aseară în club), femeia scorpion doreşte să-l ţină lângă ea atâta timp cât are nevoie de el şi îl doreşte. Prin urmare, nu poate lăsa un detaliu ce ţine de aspect să-i scape. Scorpionul va alege o tunsoare braziliană (asemănătoare cu epilarea braziliană, dar cu model de smiley, fulger, inimioară, trifoi, etc).

Sagetator

Energică şi aventuroasă, femeia săgetător are mereu nevoie de spaţiu, de libertate şi de posibilitatea de a se exprima în voie. Indiferent dacă are o relaţie stabilă sau tocmai a agăţat un tip sexy în club, femeia săgetător vrea mereu să fie pregătită de o nouă aventură. Cum nu se lasă încurcată de detalii şi vrea libertate totală, femeia săgetător va alege epilarea definitivă şi totală. Astfel, ea nu trebuie să-şi mai facă griji de părerea nimănui şi poate oricând să ajungă direct de la birou pe plajă, sau dintr-un bar în dormitor.

Capricorn

Raţionale şi mari iubitoare de confort, femeile capricorn nu vor să fie prinse pe nepregătite. Capricorni nu suportă surprizele în general, aşa că nu vei vedea păr pubian vopsit, tunsori trăsnite sau fire neîngrijite. Epilatul total cu ceară sau o tunsoare cuminte, care arată curat şi îngrijit va fi cea mai potrivită alegere.

Vărsător

Vărsătorii sunt firi încăpăţânate şi expansive. Femeia vărsător iubeşte libertatea şi vrea mereu să fie în ton cu moda, chiar şi atunci când vine vorba de părul pubian. Indiferent dacă are un iubit stabil sau dacă este single şi frânge inimi în fiecare zi, femeia vărsător ştie ce se poartă, ce trenduri vin dinspre Europa şi ce mai poartă vedetele de la Hollywood. Aşa că cea mai bună soluţie este să fii atentă la trenduri. Dacă se anunţă un curent hippie şi actriţele au început să poarte părul natural, fă şi tu la fel. Dacă, dimpotrivă, igiena primează şi toată lumea vorbeşte de epilarea braziliană, femeia vărsător va fi prima care s-o adopte.

Peşti

O fire romantică şi sensibilă, cu rădăcini adânci şi iubitoare de tradiţionalism, femeia peşti nu va fi niciodată o rebelă cu părul pubian vopsit, tunsoare braziliană sau epilare totală definitivă. Cum echilibrul şi un stil temperat sunt cele mai importante trăsături ale sale, femeia peşti va alege, cel mai probabil, o "landing strip" mai lată, care să o protejeze de îndrăzneala unei epilări totale, dar care să nu pară prea retro şi stufoasă în ochii persoanei iubite.

Un comentariu:

 1. Acest blog nu este al meu. Eu am alte bloguri pe care scriu si articolele scrise de mine zilnic.
  http://singurafelina.blogspot.com/
  http://odorica.blogspot.com/
  http://dariaion.blogspot.com/ si altele
  Multumnesc pentru ca ati apreciat si contributia mea la acest blog, 100ro, care nu vreau sa se piarda.

  RăspundețiȘtergere