Arestat

ARESTAT pentru “incitare la ura” din cauza unui… TATUAJ

autor: FrontPress 31.07.2013

boomSean Reah, un bărbat de 39 de ani din South Shields (Marea Britanie), a fost arestat pentru “incitare la ură rasială” din cauza faptului că şi-a dezvăluit în public tatuajul care reprezintă o moscheie care explodează. Incidentul a avut loc în timpul unui miting desfăşurat în 20 iulie în Birmingham şi organizat de “Liga de Apărare Engleză” (EDL), o organizaţie care militează împotriva imigraţiei masive şi contra “islamizării” societăţii britanice.
Arestarea bărbatului a fost confirmată de un purtător de cuvânt al poliţiei din West Midlands, după ce fotografia cu acesta în timp ce îşi ridică tricoul pentru a-şi arăta tatuajul controversat a stârnit un val de critici în mediul online.
Mitingul EDL din Birmingham a degenerat în violenţe de stradă, cel puţin doi protestatari şi doi ofiţeri de poliţie fiind răniţi.
“Liga de Apărare Engleză” (EDL) a luat fiinţă în Luton, în anul 2009, ca reacţie împotriva unor musulmani radicali care au afişat pancarde cu mesaje de genul “Duceţi-vă dracului soldaţilor anglicani!” la întoarcerea acasă a unui batalion britanic din Irak. Sursa: FrontPress.ro 
1375198615

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu