:))))

STIRI DE ULTIMA ORA !!! SENZATIONAL !!



Bărbaţii români, speriaţi că ar putea fi obligaţi prin Constituţie să coboare colacul toaletei
constitutie_colac_toaletaTot mai mulţi bărbaţi din România ridică semne de întrebare în legătură cu modificarea Constituţiei, după ce un zvon susţine că e posibil să devină obligatoriu să cobori colacului toaletei.
"Ar fi o încălcare gravă a drepturilor omului. Unii bărbaţi refuză să coboare colacul din cauza credinţelor religioase. E ca şi cum i-ai cere unui musulman să-şi facă cruce", susţine Decebal Popescu, preşedintele Asociaţiei Colacul de Salvare, care militează pentru dreptul bărbaţilor de a lăsa capacul ridicat.
Bărbaţii avertizează că o eventuală adoptare a unui astfel de amendament ar duce la ample proteste de stradă ale bărbaţilor.
"Nu e suficient că ducem gunoiul? Ce urmează? Să fim obligaţi să spălăm separat hainele albe şi hainele colorate? Suntem pregătiţi să luptăm pentru dreptul nostru strămoşesc de a lăsa colacul ridicat", a mai declarat Decebal Popescu.
Membrii asociaţiei susţin chiar că vor merge până la a propune un amendament prin care se interzice comercializarea colacelor de toaletă.
"Noi şi-aşa nu prea le folosim, mai mult ne încurcă", argumentează Decebal Popescu.
 

Patriarhul Daniel: „Turiştii se vor putea îngropa în nisip pe plajă doar în prezenţa preotului”

preoti_ingropat_in_nisipVeşti nu tocmai bune pentru românii care vor merge în acest an pe litoral. Cei care vor dori să se îngroape în nisip vor fi obligaţi să apeleze la un preot, căruia vor trebui să îi achite şi o sumă de bani pentru serviciile prestate. „Îngroparea, fie ea şi în nisip, este un obicei sacru, care trebuie făcut după canoanele bisericeşti. Prezenţa preotului este obligatorie”, a decretat Patriarhul Daniel.

Preafericitul spune că va pregăti un întreg contingent de preoţi, care să acopere eficient toate cazurile de turişti care vor dori să se îngroape în nisip. Din considerente financiare, românii se vor putea îngropa în nisip doar câte unul, nu mai mulţi odată. În schimb, nu există limită la numărul de îngropări, fiecare o poate face ori de câte ori vrea, cu condiţia să îi permită buzunarul.

Mai mult, Patriarhul Daniel susţine că va monitoriza personal dacă preoţii îşi vor face treaba, cu ajutorul yachtului de lux recent achizitionat 
. „Pe preoţi nu poţi să-i păcăleşti cu «Dumnezeu e sus şi vede!», dacă nu stai tu personal cu ochii pe ei te fac la bani, îi ascund în sutană şi raportează că au oficiat mai puţine îngropări în nisip decât au făcut în realitate. O să mă plimb cu yachtul prin toate staţiunile, să fiu sigur că nu mă fură”, a explicat Prefericitul.

Gigi Becali acuză călugării de la Athos de malpraxis clerical: “Au spus o rugăciune greşită”

Condamnat încă o dată, de data aceasta în dosarul “Valiza”, Gigi Becali a răbufnit în faţa tribunalului şi a acuzat călugării de la muntele Athos de malpraxis monahal: “Mi-au spus rugăciunea de potenţă în loc s-o bage pe aia de eliberare. Sunt terminat. Au confundat eliberarea cu slobozirea”.
Gigi spune că rugăciunea a fost rostită în greacă şi nu a înţeles că monahii de la Athos s-au rugat pentru altceva. “Îmi doreau carbastanul mare, până la genunchi, tare precum un trunchi de stejar tânăr, poftă de viaţă. Mi-au dezlegat şi cununiile, i-am înnebunit pe colegi la duşuri, am alergat după ei până au căpiat”, a povestit latifundiarul din Pipera.
Gardienii de la Rahova au consemnat în raportul oficial al unităţii că Gigi devenise foarte agitat în ultimele zile. “Deţinutul cu nr 60834 a fost foarte neliniştit în ultima vreme, seara adormea numai după 6-7 lăbi făcute cu furie”.


Un bărbat a ajuns în comă alcoolică, după ce a încercat să bea până i se pare Andreea Pora frumoasă

betiv_se_uita_la_poraDramă pentru un bărbat din Buzău, care a a crezut prea mult în puterea alcoolului de a face absolut orice femeie să pară frumoasă. Acesta s-a riscat la provocarea supremă: să bea până i se pare Andreea Pora o femeie frumoasă, provocare considerată de mulţi drept un Everest în domeniu. Din păcate pentru el, a intrat în comă alcoolică cu mult înainte s-o considere frumoasă pe Andreea Pora.
„Credeam că va reuşi”, povesteşte un apropiat al buzoianului. „După prima sticlă de vodcă ar fi fost în stare să sară pe Monica Tatoiu, atât de sexy i se părea. Mai apoi, după încă câteva pahare, deja spunea despre Cezar Ouatu că este femeia visurilor sale. Pora, în schimb, tot urâtă o considera. Credeam că momentul în care va ajunge să o aprecieze pe Andreea Pora este aproape, dar, din păcate, asta nu s-a mai întâmplat. La un moment dat a căzut lat, intrase în comă alcoolică. Ultimele lui cuvinte au fost «Tot n-aş fute-o pe Andreea Pora».”

După silicoane şi botox, Bianca Drăguşanu plusează: „Am nevoie de o nouă operaţie! Îmi pun şi penis”

bianca_dragusanu_operatii_copyBianca Drăguşanu pare că s-a plictisit de modul în care arată. Şi, pentru că a experimentat mai toate tipurile de operaţii estetice, vedeta TV a luat o decizie interesantă: vrea să îşi pună penis. Bianca nu va renunţa însă la dotările feminine, ea luând decizia ca penisul să fie detaşabil, ca să-l poată folosi doar când simte nevoia.

„Chirurgul m-a avertizat că deja am o proporţie de plastic în corp suficientă, mi-a spus că nu e cazul să mai înlocuiesc vreo parte a corpului meu cu plastic. Aşa că singura variantă este să adaug părţi noi, iar penisul mi se pare, de departe, cea mai bună alegere. Idee mai bună nu există, adică aleg ceva ce îmi place foarte mult şi nu am”, a povestit Bianca.

Ea spune că încă nu a ales dimensiunea penisului, însă a promis că va fi unul mai mic decât al iubitului ei, Victor Slav. „Victor să stea liniştit, tot penisul lui va rămâne numărul unu pentru mine. Numai că uneori el e plecat şi e bine să ai un penis la îndemână, cu care să-ţi faci treaba, nu cred că i-ar conveni să împrumut un penis de la un alt bărbat. E mai bine să îl am pe al meu.”

Viorel Lis nevoit să cumpere 4-5 oglinzi pe săptămână: "Mi se sparg foarte des"

viorel_lis_oglinda_spartaViorel Lis se plânge că deşi are o viaţă frumoasă, are totuşi şi mici probleme, una chiar puţin bizară: e nevoit să schimbe foarte des oglinzile, care se sparg când se uită la ele.
"Sunt prieten cu geamgiul, pentru că sunt nevoit să schimb oglinzile de 4-5 ori pe săptămână. Nu pot să-mi explic de ce, dar cum mă uit într-o oglindă, cum se crapă", a declarat Viorel Lis.
Fostul primar susţine că geamgiul de la care ia oglinzile i le trimite acum prin curier, pe propria cheltuială.
"Zice că să nu mă mai duc pe la el prin atelier, că de fiecare dată i se sparg şi lui 5-6 oglinzi", a mai precizat Viorel Lis.
Deşi e uşor deranjat de situaţia oglinzilor, Viorel Lis e de părere că cioburile îi duc noroc: "Numai uitaţi-vă ce femeie am şi veţi realiza cât de norocos sunt", a mai declarat Viorel Lis.
 
 
 

Beligan, impresionat de protestele din Turcia: "Aşa mă băteam şi eu cu ienicerii la Podul Înalt"

radu_beligan_tata_nelegitim_nicolaescuMarele actor Radu Beligan s-a declarat impresionat de luptele de stradă din Istanbul, precizând că în tinereţe a simţit pe pielea lui cu câtă îndârjire se bat turcii.
"Era în 1475, la Podul Înalt, lângă Vaslui. Fusesem repartizat în al doilea val de răzeşi care urma să atace urdia osmanlâilor şi atunci am dat prima oară piept cu ienicerii. Se băteau ca nişte lei, dar până la urmă tot i-am biruit. De acolo am păstrat suvenir un coif turcesc", a declarat mândru Radu Beligan.
Actorul român susţine însă că turcii erau totuşi oameni de înţeles şi nu se compară cu perşii lui Darius, cu care a avut mari probleme, pentru că le sărea ţandăra din orice.

În ce priveşte dimensiunea ideologică a protestelor, maestrul Radu Beligan susţine că a fost mereu un adept al pietrei de pavaj, nicidecum al bastonului şi că se simte mai degrabă atras de doctrina lui Atatürk, împotriva căruia a luptat în primul război mondial.

Dan Voiculescu vrea să închirieze protestatari din Turcia: „Cu ei sigur îl dau jos pe Băsescu”

proteste_in_turciaProtestele violente din Turcia sunt văzute drept o şansă imensă de către patronul Antenelor, Dan Voiculescu. Deşi nu a precizat în ce ţară e plecat, se pare că acesta se află în Turcia, unde încearcă să închirieze protestatari cu ziua, cu ajutorul cărora speră că va reuşi să-l dea jos pe Băsescu. Voiculescu le oferă turcilor o sumă fixă, plus un bonus consistent de performanţă, în caz că îşi ating obiectivul fixat, acela de a-l face pe Băsescu să demisioneze.
„Decât să plătesc 2.000 de români anemici, care mai mult decât să incendieze o tonetă de ziare şi să spargă un geam de magazin nu sunt în stare, mai bine iau câteva sute de turci şi ştiu o treabă”, i s-ar fi destăinuit Voiculescu unui apropiat. El intenţionează, se pare, să aducă protestarii abia în toamnă, după ce Suleyman Magnificul se va relua pe Kanal D. „Sunt mai uşor de adus aşa, mai ales după ce actorul din Suleyman li s-a alăturat la proteste.”

Criza a lovit crunt statul Liechtenstein! Se mută de la apartament cu 2 camere la garsonieră

liechtenstein_steagProbleme financiare pentru Liechtenstein! Din cauză că nu se mai ajunge cu banii, micuţul stat european a decis să renunţe la apartamentul de 2 camere în care stătea cu chirie, urmând să se mute într-o garsonieră. Deşi ar fi putut la fel de bine să se mute cu părinţii, pentru că aşa nu ar fi plătit nimic pentru chirie, Liechtensteinul a refuzat, de frică că părinţii nu-l vor lăsa să stea în oraş până la ce oră vrea el.
„Oricum, deja stăm de prea mulţi ani în acelaşi apartament, e nevoie de o schimbare în viaţa Liechtensteinului”, a explicat preşedintele micuţului stat european. „Plus că nu foloseam decât una din cele două camere ale apartamentului, a doua cameră era folosită doar când venea câte-un vecin în vizită. Plăteam întreţinere degeaba pentru a doua cameră.”

Cu banii pe care îi va economisi odată cu mutarea într-o garsonieră, statul Liechtenstein plănuieşte să meargă în maxim două luni într-o vacanţă la mare. Deşi printre opţiuni s-a aflat şi litoralul românesc, se pare că până la urmă Liechtensteinul va merge la bulgari, principalul argument fiind preţurilor mult mai mici decât în România.

După mici, şi plicul cu şpagă ar putea fi declarat produs tradiţional, ca să nu ni-l interzică UE

  
spaga_traditionalaBanalul plic cu şpagă ar putea fi interzis de către Uniunea Europeană, avertizează societatea civilă, dacă nu se vor lua măsuri pentru înregistrarea sa ca produs tradiţional românesc. Exact ca în cazul bicarbonatului din compoziţia micilor, şpaga din plicul de toate zilele ar putea ieşi astfel de sub incidenţa prevederilor europene.
“UE a propus recent o nouă listă a aditivilor permişi în plicuri”, explică Decebal Popescu, şpăgar şef la mai multe instituţii ale statului. “Pe listă se regăsesc, printre altele, scrisori, facturi, meniuri de pizza, nu însă şi şpaga, cea mai populară umplutură de plic în bucătăria tradiţională românească. Autorităţile europene se bazează pe câteva studii care atestă că şpaga ar fi dăunătoare, însă nu poate fi ignorat faptul că aceasta are o tradiţie de 2000 de ani pe meleagurile noastre. Trebuie, deci, să omologăm plicul cu şpagă ca produs tradiţional.”
“Mii de români prepară plicuri cu şpagă zilnic, ”, a adăugat specialistul. “Nu vreau să mă gândesc ce lovitură ar fi pentru industria şi economia noastră dacă brusc am fi obligaţi să umplem plicurile cu felicitări în loc de şpagă.”

Adrian Năstase a cerut o nouă amânare în Dosarul Zambaccian: „Săptămâna asta e GayFest-ul”

nastase_gayfestLa termenul de azi din „Dosarul Zambaccian”, Adrian Năstase a cerut o nouă amânare, pe motiv că în această săptămână începe a 10-a ediţie GayFest. „Ar fi culmea să lipsesc fix acum, la ceas aniversar. Mai ales că, acum un an, am fost puternic susţinut de participanţii la GayFest, care au afişat pancarte cu «Free Bombo»”, şi-a motivat cererea Adrian Năstase.
Fostul premier a invocat faptul că nu a avut timp nici să se epileze, nici să meargă la Milano, să-şi ridice rochia special comandată pentru parada GayFest care va avea loc sâmbătă. În plus, el este invitat să participe la mai multe dezbateri, în care vrea să le împărtăşească doritorilor câteva mici secrete pe care le-a învăţat în perioada petrecută în închisoarea Rahova.

Demersul lui Năstase a fost încununat de succes, astfel că judecătorii au stabilit următorul termen în „Dosarul Zambaccian” abia pe 9 septembrie. „E perfect”, a  exclamat Năstase, „aşa am timp să particip şi la GayFest-urile din alte capitale europene. Liber vreau mereu să fiu, să fac sex aşa cum ştiu!”
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu