Basarabia

Miscarea National Crestina Noua Dreapta din Basarabia are un nou lider

autor: Freya 21.07.2013

665adEq
Sâmbătă, 20 iulie, la sediul Mişcării Naţional-Creştine Noua Dreaptă a avut loc Adunarea Generală a Şefilor de Cuiburi. Adunarea a fost deschisă de către Pr. Petru care a rostit rugăciunea, după care cei adunaţi au trecut la ordinea de zi. Spre deosebire de Adunările Generale anterioare, la ordinea de zi a fost pusă o singură întrebare: numirea noului lider al MNC-ND.
La propunerea lui Sergiu Laşcu, în calitate de lider a fost propus camaradul Verlan Veaceslav, veteranul războiului din Transnistria, Comandantul Grupului de Destinaţie Specială „Scorpionii”. Propunerea a fost susţinută unanim de toţi delegaţii la Adunarea Generală. La fel, în discursul său, fostul lider al MNC-ND a îndrumat pe toţi camarazii şi liderii de Cuiburi şi filiale să urmeze pe acest brav ostaş al neamului.
j37xbJd0
Tot în cadrul adunării, noul lider al MNC-ND, Verlan Veaceslav, a depus în faţa camarazilor Legământul de lider şi a fost binecuvântat de Pr. Petru.  Special pentru eveniment, din partea conducerii naţionale a Noii Drepte a fost delegat Guţiu Răzvan-Cătălin, care a adus mesajul comandantului Tudor Ionescu şi a salutat în numele său şi al camarazilor din România pe noul lider al Noii Drepte Basarabia.
RYFgJn5
La fel, în cadrul Adunării Generale a mai luat cuvântul Secretarul General al MNC-ND Buzu George, care a menţionat că indiferent de schimbarea liderului, toţi Şefii de Cuiburi sunt datori să-şi îndeplinească datoria la fel ca şi până acum. George Buzu a mai vorbit despre importanţa educării şi instruirii în cadrul Cuibului şi misiunea fiecărui şef de a pregăti dar şi a selecta aspru pe fiecare om adus în cadrul Mişcării.
6bnQNhK
Când a luat cuvântul, Şefa Cuibului „Nicoleta Nicolescu”, Stella Popa, şi-a exprimat regretul cu ocazia plecării lui Sergiu Laşcu din funcţia de lider al MNC-ND şi i-a urat mult succes noului lider pe care, începând cu această zi, toţi camarazii îl vor urma întocmai, respectând disciplina legionară. A mai luat cuvântul şi alţi camarazi, care la fel şi-au exprimat regretul în legatură cu plecarea lui Sergiu Laşcu din conducerea Mişcării Naţional-Creştine Noua Dreaptă şi au salutat noul lider al organizaţiei.
În final a vorbit Pr. Petru, care a îndrumat pe liderul nou ales la îndeplinirea misiunii cu dragoste şi înţelepciune creştină. În încheiere, Verlan Veaceslav a vorbit camarazilor asigurându-i că va îndeplini datoria sa de lider întocmai, bazându-se pe sprijinul şi ajutorul tuturor camarazilor şi respectând în primul rând Sf. Scriptură şi legile organizaţiei. La fel, liderul MNC-ND a menţionat că este gata de luptă şi crede în biruinţă. După discursul noului lider, Adunarea Generală a fost încheiată cu o rugăciune, iar toţi camarazii s-au despărţit plini de hotărâre şi speranţă, crezând în biruinţă. Sursa: Mişcarea Naţional Creştină Basarabia
2sE92ljw
7ncUyvq
4Yxicnu
80UiL
10BDW53gx
pNGpEdo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu