Dictatura egalitarismului


Dictatura EGALITARISMULUI: In Suedia, au aparut cataloage cu jucarii unisex

autor: FrontPress 29.11.2012
Egalitatea sexuală promovată de autorităţile suedeze a condus recent la lansarea unui catalog de Crăciun, cu jucării pentru copii nediferenţiate în funcţie de gen. Astfel, băieţii apar în fotografii jucându-se cu păpuşi, iar fetele ţin în mână pistoale de jucărie.
Reprezentanţii Top Toy, compania producătoare de jucării care a realizat catalogul, au declarat pentru site-ul Russia Today, că anul acesta au realizat cataloagele diferit, după ce agenţia care monitorizează publicitatea în Suedia – Reklamombudsmannen (RO) – a criticat catalogul Top Toy de anul trecut. În acel catalog, băieţii erau îmbrăcaţi în supereroi, iar fetiţele în costum de prinţesă.
Anul acesta, deşi conţine aceleaşi jucării ca cel din Danemarca, catalogul este realizat diferit în Suedia. În catalogul suedez, fetiţele apar îmbrăcate în albastru şi jucându-se cu pistoale, în timp ce băieţii apar lângă case pentru păpuşi. „Anul acesta avem jucării pentru copii, nu pentru fete sau boeţi”, a declarat Jan Nyberg, director de vânzări la Top Toy.
Din anul 2008, guvernul suedez a cheltuit o sumă echivalentă cu 16,3 milioane de dolari americani pentru promovarea egalităţii de fgen în rândul copiilor şi a introdus legi care le cereau educatorilor şi profesorilor să nu promoveze stereotipurile de gen. De pe Semnele Timpului

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu