"Cateodata oamenii vin in viata voastra si stiti imediat ca acestia au fost sortiti sa fie acolo, pentru a servi un anumit scop, pentru a va da/tine o lectie, ori a va ajuta sa descoperiti cine sunteti si cine vreti sa deveniti.
    Voi nu stiti niciodata cine pot fi acesti oameni (posibil colegii de camera, colegii de lucru, iubitul/iubita, ori chiar un strain), dar cand va uitati in ochii lor, voi stiti in acel moment ca acestia va vor afecta profund viata.
     Cateodata vi se intampla lucruri ce ar parea oribile, dureroase si nedrepte la inceput, dar in reflectie vedeti ca fara sa fi trecut peste aceste obstacole voi nu v-ati fi testat niciodata puterea si vointa si nu v-ati fi realizat niciodata potentialul.
     Imbolnavirile, accidentarile, iubirea, momentele pierdute ale adevaratei maretii si stupiditatea totala, se intampla toate pentru a testa limitele sufletului vostru.
     Fara aceste teste mici,indiferent care ar fi ele, viata ar fi ca un pavaj drept, care nu v-ar duce nicaieri.
     Experientele cele mai dificile sunt de fapt cele mai important si mai semnificative momente de luat lectii.
     Daca cineva va raneste, tradeaza, ori frange inima, iertati-l, pentru ca acestia v-au ajutat sa invatati despre incredere si despre importanta de a fi atent cand va veti deschide inima.
      Daca cineva va iubeste, iubiti-l inapoi neconditionat, nu numai pentru ca ei va iubesc,
dar pentru ca intr-un fel, ei va invata sa iubiti.
     Asigurati-va ca faceti in fiecare zi cate ceva. Apreciati fiecare moment al vietii si luati de la aceste momente tot ce este posibil de luat pentru ca voi nu veti mai avea niciodata posibilitatea de a experimenta acest lucru.
      Vorbiti cu oamenii cu care nu ati mai vorbit niciodata, si ascultati atent la ceea ce spun acestia. Indragostiti-va, eliberati-va de poverile trecutului si priviti in sus. Tineti capul sus pentru ca aveti tot dreptul sa o faceti.
       Spuneti-va in gand ca sunteti grozav si credeti in voi insiva. Daca voi nu credeti in voi - va fi foarte greu pentru altii sa o faca. Creati-va propria viata iar apoi traiti-o fara niciun regret."

   Violetta  Chiriac