Ce viitor avem ????
Foto: Lupte violente de strada in Bangladesh. htt://news.softpedia.com/

Parca se incepe sa se intrevada in lume, zorii dreptatii. O dreptate  indelung asteptata si nu in totalitate executata. Mai ales pentru noi romanii, atat de nefericiti de-a lungul vremurilor.
Acum mai ales in aceste vremuri de grele restristici pentru noi toti, indiferent de  sex, studii, capacitate de munca, boli si tot felul de nefericiri inerente oricarei fiinte umane, noi care am suferit  mereu si nu am sperat la nimic bun, numai la  o lingura de mincare intr-un blid si o haina de sarbatoare pe noi. Atit de putin si totusi  nu indeajuns pentru noi toti. Se zice ca razbunarea este arma prostului, dar  sant atatea exemple in istorie in care  se vede, cat au fost de  aspru pedepsiti  calaii popoarelor si  cei de azi nu au luat aminte.
Acum cind indarjirea cred ca este tot mai mare, impotriva calailor nostrii si dorinta de razbunare a neamului nostru in totalitate, se vede cum in alte tari, parca se intrevad zorii razbunarii.  Hosmin Mubarak, faraonul crud si de necontestat al Egiptului de peste 30 de ani, este adus pe targa in cusca, cu perfuzii, impreuna cu fii sai la tribunal, in vazul intregii lumi. Iulia Timosenko, fosta prin ministru a Ucrainei scoasa in catuse din Parlament, pentru abuz de putere, adica favorizarea Rusiei  in care
Ucraina a pierdut 120 mil . euro, o nimica toata fata de banditii tarii noastre, care au vindut tara pe nimic  si numai in folosul netrebnicilor pe care i-am ales noi, de fiecare data. Vazind acestea orice om de buna credinta, traieste cu speranta ca si in tara noatra de va face dreptate si calaii tarii vor fi pedepsiti cat de curind, caci altfel nu mai vom avea pentru ce face dreptate si pentru cine,  dar  nu cu gratii si cu catuse ci, cu jupuirea pielii de vii si punerea de sare pe rani lor si la toate familiile lor de imbuibati nesatui. Nenorocitii astia si daca vor trai 1000 de ani, tot nu s-ar lasa de furat.
Poate acum ca au vazut ca, dreptatea divina  ar veni prea tirziu si cei multi, amariti, obiditi, bolnavi si tinuti in ignoranta,  isi vor face singuri dreptate cu mana lor, poate vor ceda putrerea:)))). In  istoria omenirii veche de mii de ani s-a vazut ca norodul cind ai ajunge cutitul la os,  nu mai tine cont de nimic si strivesc in picioare  pe calaii lor. Ati vazut la Revolutia Franceza, i-au despicat in 2 si le-au pus capetele in pari si cu intestinele aburinde, sau jucat pe strada  coarda.
Asa cum ei sint nemilosi cu cei multi dar, supusi din  bun simt crezind ca se vor opri odata si odata, tot asa  si cei calcati pe sufletul, viata si viitorul lor si al copiilor lor, trebuie sa dea o replica pe masura, cel putin tot atat de cruda si fara mila celor care i-au aruncat cu secole in urma, in   pielea tiganilor robi. 
Din aceasta degringolada, doar tiganii fosti robi la noi in tara, au avut de cistigat. Sint stapanii nostrii prin crime,  furturi si alte nemernicii  care, fac bine conducerii tarii si ne tine pe noi cei multi, muncitori si cinstiti ocupati.
Cum am zis eu, nu mai am rabdare si traiesc cu grija ca nu voi mai apuca ziua in care, sa-i vad de  criminalii neamului nostru pedepsiti. Dar nu asa in cusca si cu catuse. Intr-un anume fel, incit sa tremure  ucigasii de popoare din lume, vazind  hotaratrea noastra de a nu  accepta ca,aceste gunoaie sa ramine  pedepsite doar de forma. Curaj, puterea este a noastra numai sa vrem sa o luam!!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu