Placinta cu canabis


BANI, CAT MAI MULTI BANI    

Declaraţie şocantă a senatorului PDL Sorina Plăcintă. Aceasta spune că nu există tânăr care să nu fi încercat drogurile. Declaraţia fostului ministru al Tineretului vine după ce jurnaliştii de la RING au publicat rezultatele unui raport de expertiză medico-legală care demostrează că fiul său, Andrei Plăcintă a consumat canabis.

Raportul a fost întocmit după ce tânărul a fost implicat într-un grav accident auto, la sfârşitul anului trecut pentru care a si fost arestat preventiv.
“Referitor la droguri, eu nu cred că există vreun copchilaş d-ăsta de acuma care să nu fi încercat ceva. Eu nu am încercat, pentru că nici nu sunt fumătoare şi nici nu mă interesează. Deci probabil că asta este moda şi probabil că acolo unde a făcut şcoala, în străinătate, probabil că toţi au încercat”, a declarat senatoarea PD-L.
Potrivit rezultatelor raportului medico-legal, Andrei Plăcintă a consumat încă din 2007 canabis. Mai exact o ţigară la două sau trei luni, spun medicii. În raport se mai spune că ultima doză administrată a fost la sfârşitul lui 2010.
Andrei Plăcintă a fost trimis în judecată la începutul acestei luni, pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Plăcintă a fost împlicat la sfârşitul lui 2010 într-un accident auto, după o ceartă cu prietena lui.
http://mercenarul.weblog.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu