:: Mari conducatori de cluburi

Titlu*:Mari conducatori de cluburi
Autor:*:Teo Dumitrescu
Poza:
Articol*:Numele lor si rivalitatile dintre ei

Mihai Stoica este probabil cel cu cel mai bun palmares dintre ei. Un alt nume ar fi un rival al sau, Victor Piturca, cel care s-a consacrat ca antrenor dar in ultimul timp devine un bun cunoscator al tuturor activitatilor dintr-un club. Ar mai fi Dinu Gheorghe si Cristi Borcea, ultimul cu un palmares impresionant in Liga 1.

Ce aduc ei unui club si de ce sunt necesari

Aduc bani. In primul rand, unul ca Mihai Stoica sau Victor Piturca vin ca angajati, Borcea este si patron al clubului. Ce fac ei e unic in fotbalul romanesc, dar foarte obisnuit in fotbalul mare, acolo unde profesionismul in materie de presedinti de club este recunoscut. Un om ca Florentino Perez e renumit pentru ca stie sa aduca bani la club, dar si pentru felul in care ii investeste. Victor Piturca a venit in vara la Steaua si a construit ceea ce mie imi place sa cred ca este mai mult de jumatate din actuala echipa. Un mare conducator are metode de atragere a sponsorilor, are metode de a vinde brand-ul clubului. Un conducator de club e un bun cunoscator al pietei de transferuri. Un bun conducator cumpara ieftin si vinde scump, trebuie sa ai si diverse relatii care implica impresari, alti conducatori si destui bani. De ce unii ca Gigi Becali, Adrian Porumboiu sau mai nou chiar Cristi Borcea vor sa ia un conducator priceput care sa managerieze clubul de la un capat la celala! lt? Pentru ca altii se pricep cu adevarat, au talent, si cunosc destule, au abilitati, stiu bine ceea ce fac. Modelul patronului care pune un antrenor si se mai baga si peste el e deja depasit.

http://ro-confidential.blogspot.com/2010/10/mari-conducatori-de-cluburi.html



Powered by EmailMeForm

5 comentarii:

  1. Salut!
    Eu nu mă pricep la fotbal, deci nu comentez.

    Am vrut doar să te întreb dacă ai văzut că ţi-a cerut Feri adresa de mail, ca să-ţi dea parolă?
    Caută la comentariile de la "Cel mai mic stadion"!

    RăspundețiȘtergere
  2. cu cel mai mare drag aş semana porumb şi ovaz pe terenurile lui Becali şi Negoita:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello Mariana!

    Eu am parola pentru a putea scrie articole aici, dar nu inteleg de ce articolele nu apar ca articole a unui autor, nu ale unui vizitator. Diferenta este de format, intre un articol scris de mine si unul scris de tine de exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Teo,
    cred că depinde de locul de unde trimiţi articolul...
    Încearcă de la :POSTARE NOUĂ, eu cred că de acolo se dă formatul...sau nu ştiu nici eu cum e!
    Dacă nu reuşeşti să-ţi faci pe plac, întreabă-l tot pe Feri!:)

    RăspundețiȘtergere