INVESTIŢIE MORBIDĂ !

Moto:

CINE ARE COPII SĂ ŞI-I CREASCĂ, CINE NU, SĂ NU-I DOREASCĂ!
CINE N-ARE BĂTRÂNI, SĂ-ŞI CUMPERE!


Cinic!
Da cinic, aşa veţi spune despre ideea mea.:(
Din păcate investiţia la care eu m-aş gândi că ar putea avea succes în acestă perioadă, este morbidă.
Investiţi în cimitire!
N-o să mai fie loc în cimitire pentru cei ce „vor ieşi din sistem”, după zisa unui ministru, cu alte cuvinte: "or să moară la pensionari!!"
Doar că ieşirea a început pompos cu cineva de-a lor, ODIHNEASCĂ-SE ÎN PACE, că nu avea nici o vină faţă de cele ce se petrec în ţară.
Pentru că ţara asta nu mai are bani "de risipit", ne mor adolescenţii îngheţaţi de frig, în casele de copii...
Ne mor bebeluşii în spitale , arşi de vii!
Se prăpădesc oameni ai străzii, unii erau cândva profesori, dar au rămas pe drumuri, fără casă!
Cui îi pasă?
Din depărtate „teatre de război” ne-aducem morţii tineri înapoi, făcuţi EROI!

Desigur vor mai pleca spre infinit şi alţii... bătrânii-bătrâni, sau din motive de boli incurabile, ca să nu zic din lipsă de medicamente!

Şirul ar putea continua, dar eu fiind o optimistă, mă opresc aici, căci mă cuprinde mila şi dorul de părinţii şi de bunicii...pe care nu-i mai am...

Invetiţi în cimitire
şi în lemn pentru sicrie,
dar cu grijă... să nu fie scumpe!!!

Moto:
Vai de ţara fără bătrâni!

23 de comentarii:

  1. pe aceasta cale multumesc din nou persoanelor care stiu sa sprijine prin diferite metode intelepte pe romanii care vor o Romanie mai BUNA !

    RăspundețiȘtergere
  2. - trebuiesc aprobate acele legi ce spun unii ca sunt votate gresit in parlament si aprobate impozite pe averi peste 19 % ... majoritatea romanilor vor fi mai multumiti ... http://www.realitatea.net/parlament-pensiile-mai-mici-de-2-000-de-lei-nu-vor-fi-impozitate-tva-mai-mic-de-5prc_762272.html

    RăspundețiȘtergere
  3. - citez - Deveanu Silviu Am spus, repet ca Presedintele va promulga aceste legi, nu numai cea referitoare la TVA de 5%. Chiar daca ar vrea nu gaseste motiv. Daca le-ar retrimite ar fi din nou votate in aproximativ aceiasi forma. Si sa nu credem ca Basescu va rata ocazia de a-si asigura mandatul pana in 2014 si linistea. E prea viclean sa piarda ocazia pe care el a instrumentat-o. Daca vreti va dau o solutie serioasa anti criza: reducerea drastica a parcului auto, cu 50%. Economiile ar fi de peste 1 miliard de euro iar soferii au o meserie care nu-i lasa someri. Si cate alte solutii nu sunt. sursa http://www.realitatea.net/geoana-spera-ca-basescu-sa-aiba-taria-de-a-promulga-legile-privind-tva-si-pensiile_762873.html la comentarii

    RăspundețiȘtergere
  4. Anti,
    cu toată viclenia lui, Băsescu nu este atât de inteligent şi mai ales nu cred că a început să-şi iubescă poporul!
    De aici îi vine pierzania!

    RăspundețiȘtergere
  5. vom afla adevarul cat tine sau nu la popor va veni momentul ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Pensionarii mor de foame pentru ca nu mananca suficient iar copii mor in incubatoare pentru ca nu se dau cu crema de soare cu factor de protectie corespunzator:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Măi, măi, măi
    "zise Iliescu"
    faci haz de necaz!

    RăspundețiȘtergere
  8. - indolenta unor GENERALI si PARLAMENTARI care sustin reducerea salariilor si NIMICIREA ARMATEI ETC. !!! http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/a-pierdut-lupta-cu-viata-un-militar-cu-experienta-si-a-pus-capat-zilelor.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Luciditatea Structurilor de Siguranta Nationala si GENOCIDUL !
    Armata impreuna cu Politia si Jandarmeria vor fi nevoite sa preia resursele naturale ale Romaniei din cauza blocajului politic care a zdruncinat si afectat foarte mult Siguranta Nationala - care generali nu sant constienti , nu au curaj si luciditatea necesara sa faca acest lucru vor trebui sa paraseasca sistemele de Aparare , cei care se tem ca vor avea de suferit la presiunea politicienilor si legilor magistratilor Romaniei trebuie sa-si dea seama ca vor fi REABILITATI de catre POPOR si nu de catre partidele politice aflate in BLOCAJ economic si politic prelungind GENOCIDUL in ROMANIA cu micsorarea salariilor si pensiilor plus TERORIZAREA ROMANILOR ORA DE ORA ETC. , LUCIDITATE si SUCCES !!!- http://www.realitatea.net/un-sergent-a-murit-in-poligonul-de-la-cincu_766224.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu este greu sa Intelegi Mecanismul Capcanei cu Bancile si FMI - Romanii puturosi in gandire , TREZIREA !!!
    Solutiile sant sa nu mai cumparati produse din alte tari decat foarte RAR , sa nu mai circulati singuri cu masina personala , petrolul consumat va sufoca Romania , educati romanii cum sa circule cu masinile , de cate ori sa mai repet ??? unii nu vor sa respecte legile FEMOSAN - fidelitate extaz masaj omenie sfintenie altruism natural - Dumnezeu nu doarme !

    RăspundețiȘtergere
  11. Semizei in Romania - despre magistrati si procurori semizei ... Alupei a citit la OTV niste pasaje - carte scrisa in 2007 - despre mafia din magistratura si procuratura ... carte scrisa de un doctor in drept ... Popa Ioan - haos organizat in structurile de drept ... ca sa va dati seama ca Romania se afla in cel mai mare haos !

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.realitatea.net/becali-doneaza-un-milion-de-euro-unei-biserici-din-bruxelles_766401.html isi plateste protectia fata de cineva ....

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. - oricum se va ajunge ca armata sa nu mai poata apara pe politicienii care in 20 de ani au facut averi care nu se pot justifica sau sant facute in mare parte cu statul care a pierdut dupa multe TUNURI si pe prietenii acestora ... !

    RăspundețiȘtergere
  15. la cati lachei si lingusitori avem in institutii normal ca se pot face si experimente plus profituri ptr. anumite companii si organizatii AntiRomania .

    RăspundețiȘtergere
  16. Stirile externe din 2009 si 2010 si avertismentele date pe multe bloguri au demonstrat ca Tarile din UE nu pot controla ceea ce se induce oamenilor hipnotizati de UE ! Germania , Anglia , Rusia si SUA sa-si vada de treburile din afara Romaniei ca este mai bine ptr. EUROPA in General !

    RăspundețiȘtergere
  17. Economistii , Procurorii si Magistratii
    Economistii , Procurorii si Magistratii sa fie pregatiti ptr. ZIUA in care vor fi impozitate puternic Averile facute cu statul Roman , SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  18. ce faci cand SATANELE Domina un ORAS ? parasesti acel ORAS TEMPORAR ptr. ca vine furia lui DUMNEZEU ! Parasiti Bucurestiul pana este schimbat sistemul SATANIC in politica , sa nu spuneti ca nu ati fost avertizati ...

    RăspundețiȘtergere
  19. Fiecare Luptator din Echipaj
    Fiecare Luptator din Echipaj trebuie sa cunoasca directia Reala in care merge Romania - vaporul - si cum trebuiesc anumite Forte sa se Raspandeasca ptr. mutarea in vapor a bagajului de orice natura Inutil in anumite zone si aruncarea apei care da navala prin toate gaurile , ptr. aceasta trebuiesc foarte bine Localizate bagajele , mutate in mod corespunzator si in siguranta pe cat posibil si astfel Echipajul adica Poporul va fi salvat din mai multe puncte de vedere Spiritual , Material si pe Termen mai lung - daca nu Puteti inca muta bagajele , macar pe gauri sa le trageti , atunci tot Echipajul LUCID si Constient cu echipamentul Strict necesar , sa paraseasca Zonele unde este Bagaj mai greu de clintit , il va clinti forta apei pana la urma , in acest timp aveti grija la apa care da navala tot timpul ... exista un anumit echilibru de forte cand actionezi cu Intelepciune si fara pierderi Mari mai ales Umane !

    RăspundețiȘtergere
  20. GUVERNUL - Important
    E. Boc trebuie sa plece in concediu de odihna de 6 luni , adica deocamdata demisia , a facut omul ce a putut dupa puterile sale si ale anturajului cam nefavorabil , dar sa nu vedem alte natii de oameni care sa vina pe acea functie , trebuie sa fie ROMAN si sa nu fi facut afaceri cu statul in viata lui , ar fi bine sa fie un om de la alt partid decat cele care au fost pe la guvernare , SUCCES deocamdata si incercati sa nu ne suparati !!!

    RăspundețiȘtergere
  21. NATIA ROMANA , AVARII si RESURSELE
    Sa fie facute liste pe fiecare judet cu cei care au facut Afaceri cu statul , in special gaze , energie si petrol si sa scoata URGENT bani ptr. salarii , pensii , spitale si agricultura , altfel ii va paste cel mai mare razboi CIVIL din care nu se stie cati EGOISTI cu averi suspecte facute cu Statul vor mai Respira prin ROMANIA si daca Romanii ii vor mai accepta in NATIA ROMANA !!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Armata si ministrul deocamdata
    Ministrul Apararii trebuie sa plece cu demisia cat mai urgent din guvern , sa vedem daca poate explica cum poate el Apara acest Popor de Nenorociri , zilnic vedem nenorociri in mai toate domeniile , mai mari sau mai mici , NU se vrea luarea unor masuri chiar ne cred pe toti spalati pe creier si drogati cu etnobotanice !

    RăspundețiȘtergere