Hello

Azi...la fel ca ieri, la fel ca maine o sa ma las dusa de val...Voi pluti pe note muzicale, voi simti vibratiile in mine, fara sa adorm chiar daca sunt o scolarita obosita, voi zbura in zorii sunetelor!
Iar sentimentele declansate de sunete, le voi simti dinadins si daca e nevoie voi plange, daca e nevoie voi zambi, daca e nevoie sa iubesc, iubesc si daca e nevoie sa urasc, voi purta ura in san.
Poate e un vis mincinos, dar azi voi avea ocazia sa cant singura. Nu e nimeni invitat! Raman doar eu...o fata virgina, simpatica si draguta, inofensiva, emotiva si uneori foarte speriata.
Multi vor sa imi asculte vocea, spun ca am o voce de aur si mi-e frica sa nu mi-o fure. 666 de lacrimi varsate, 666 de zambete furate, AJUNGE! GATA, ce nu ati inteles? Lasati-ma sa cant...Sa ma inec in afundul muzicii, fara adevar sau minciuna, fara vraji, fara torturi si sange, doar eu si urmatoarele versuri ce le voi rosti:
Chiar cred in tine
As da orice sa te gasesc
Tu respiri prin mine
Ca doar eu..te stapanesc

Eu zic ca e destul, chiar e destul deoarece amintirile ma ingrijoreaza, iar acum nici camera mea nu imi mai ofera siguranta, e ca o rana deschisa, observ ca sunt confuza inauntru meu.
Nu stiu daca merita sa lupt, daca am fost aleasa pentru vreo lupta e atat de jalnic si parca nu mai cant...acum strig. Nu ma voi prabusi asa usor chiar daca sunt o fiinta slaba cu caracter de om. Hello! nu mai am nici puterea sa evadez din rutina, nu imi cunosc calea iar eu desi vad Arhangheli in jurul meu sunt inconjurata doar de Demoni. Lasa, acum voi dormi adanc, ca nu mai rezist.
http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/

Un comentariu: