Exista victorii care te injosesc si infringeri care te inalta ! (Nicolae Iorga 1871-1940)

9 comentarii:

  1. Daca vrei VİCTORİE te cobori ın strada!!
    Sunt tare curios oare catzi dintre aştia care dati cu trompeta be blogguri ati ieşit ın strada? Revolutia nu se face aşa FOAİE VERDE STILP lalaiala pe bloguri!
    In 89' Americani au dat lovitura de stat nu Romanii!! Romani erau palizi la fata totzi de frica bah eroilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Primarii si Intelepciunea buna ptr. POPOR
    Primarii de orase si comune ati auzit de Triada Intelepciune Rabdare Constiinta ? Am mai spus despre cum trebuiesc facute investitiile in RO , intai in Agricultura , Pomicultura etc. dupa care urmeaza Infrastuctura in 2010 ,2011 asta ca sa nu intrati mai multi in paginile Negre ale Istoriei ca niste Mutanti Schizofrenici ce fug dupa Averi , Putere si Tarfe Neincetat !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bucuresti si Solutiile Romaniei - dati mai departe cine poate - este foarte Important
    Un PAS dintre multi altii ... Romanii care mai au puterea necesara trebuie sa paraseasca Bucurestiul cu prudenta si rabdare pana se vor rezolva alte probleme foarte importante ... ma refer sa se mute din Bucuresti cei care au posibilitatea ... nu intrebati de ce ... veti vedea niste schimbari si in politica la un moment dat ,Cei mai Intelepti isi vor da seama de ce partial macar ! Apropo , inainte de a se face alti pasi trebuiesc analizate niste informatii care tot apar , precum si cele mai noi , asta ptr. cei care asteapta niste schimbari prea repede !

    RăspundețiȘtergere
  4. @EdebiMevzulaR daca nu cunosti bine tactica dusmanului nu mai da indicatii ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca tot am baut juma de sticla de sampanie da criza, mi-a venit asha…o idee… vrem impozite pe praznice şi priveghi:))ca de acolo iese banu gros: la ınmormantare, la 40 de zile, la juma’ de an, la intrare ın rai:))

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Anti, doua ıncercari aveai sa scri corect şi le-ai rata şi p-alea:))

    RăspundețiȘtergere
  7. @EdebiMevzulaR ai grija la esenta restul ....

    RăspundețiȘtergere
  8. Bate hardul sa priceapa softul...Care esentza?:)))

    RăspundețiȘtergere
  9. - http://bisericasecreta.wordpress.com/2010/11/05/nota-speciala-masoneria-romana-e-infiltrata-de-serviciile-secrete-din-rusia-si-israel/ Rusia si Israel in Romania prin masoni ... ar fi bine sa plece din RO masonii astia pusi pe jaf si crime etc. !!!

    RăspundețiȘtergere