Iubitii mei autori si vizitatori !!!

Dan Ioanitescu says:
Mmmmmmoahahahahaha.... :))))))))
Bravo Mariana! Geniala!!!!
Asta cu copy-paste este cea mai tare!
Te imbratisez, cu drag!
:)

Servus Dănuţule!
Ce mai faci? Ai cam lipsit şi tu!
Aţi făcut cheful acela boieresc, fără mine, la vila ta de vis?
Mie mi-a fost stricat monitorul şi cu mare greu am găsit un specialist să mi-l repare!(100lei)
De acum, la lucru!
Te îmbrăţişez şi eu!Imi pare bine ca  am abordat  totusi aceasta situatie de mahala, din comentarii nemaintilnite pina acum, pe nici un alt blog. Poate era chiar timpul sa abordam si aceasta problema.  Va plac comentariile de mai sus?

De ce am zis eu ca Mariana intretine mahalagismul? Numai aici fara nici un motiv anume trage de un barbat, sa si-l faca aliat in badaranie. Ca musca in lapte se  pomeneste de vizite, eu nu am dat curs nici unei invitatii nici macar din familie de 15 ani. Cum se zice "nu ma misc, nu ma pisca".

Faptul ca  de la inceput am vazut ca,  se aliaza si se gudura  pe linga unii, arata un caracter urit.

Eu nu am facut niciodata  intelegere cu nimeni, sa-mi bat joc de cineva. Mariana, acum  intretii aceasta  nemernicie cu cineva fara motiv alintindu-se, imi scrie la comentarii ca sint proasta. Eu cunosc parerea barbatilor, daca de mine zice ca sint proasta, de tine spune  si mai rau pe linga faptul ca esti proasta.

De ce nu-ti vezi de familia ta si nu ai o conduita asa cum se cuvine la virsta ta si casatorita? Nu te mai alia cu nimeni ,ca nimeni nu are o parere buna ca tragi de barbati, ca sa rizi de mine? Daca si barbatii  la a doua tinerete se  coalizeaza cu tine, ce  crezi ca gindesc ceilalti? Dar aici pe acest blog sint publiciste femei remarcabil, nu vreau sa nedreptatesc pe nimeni, dar pentru ca publica rar, le-am uitat momentan numele. De exemplu Doina de la Braila, Anelise, Cristina, Cristiana si celelalte doamne si domnisoare sa ma ierte,  daca momentan nu  mi-am adus aminte numele dinselor. De ce aceste doamne si domnisoare nu intra in disputa  cu barbati care, au afinitati de femei birfitoare si nu jignesc si ele? Ce crezi ca nu gindesc ? Eu am tot zis ca nu ai caracter frumos, cu un barbat niciodata sa nu birfesti o femeie. Asa macar din spirit de presupusa echipa. Ai vazut barbatii cum isi iau apararea unul altuia? Ia spune despre un barbat  fata de altul ca este betiv, sau curvar? Sa vezi cum sar ca arsi si cu un potop  de vorbe, il scot  mai curat ca lacrima. Pe mine nu m-a ranit cuvintele grele pe care le-ai schimbat cu Edebi care este la o toana, dar asta nu inseamna ca nu te considera mai proasta ca pe mine Ca asa e el. Eu puteam sa ma amuz dar, cind este vorba de tine parca nu imi este asa de usor. Vitejia asta pe net  a ta este vazuta de foarte multe lume, chiar familia mea, baietii mei care au aproape 40 de ani si multi care au obligatia sa ma urmareasca si  au inteles, ca sint jignita,  copartasa fiind o femeie de virsta mea.  Cred ca Cornelius are dreptate in comentariul lui.

Nu stiu cit voi mai scrie, dar mi-as fi dorit ca acest blog la comentarii sa aiba tinuta, sa aiba noblete, sa aiba acel ceva care sa-l faca deosebit. Nu o hazna in care te poate arunca fiecare cum ii vine.

Am vrut mereu sa spun ca cei citiva barbati din Spania si America Latina care au venit aici pe blog, ar fi vrut sa scrie si ei ai. Au urmarit chiar blogul. Motivul nu stiu care a fost. Dar au inteles totul si  asazisele intepaturi de exemplu "fufa mica". Insa nu s-au descurcat cu limba si dezinteresul dvs. i-au facut sa se retraga. Dar important este ca, au inceput sa invete romaneste si imi scriu la comentarii sau pe mail. Eu le-am spus ca limba romana este grea si nu e de circulatie internationala. 

Tare as fi vrut  sa fiu inteleasa, mai ales tu Mariana care esti  ca o closca cu pui, in rele si  aduni si scoti din barbati, tocmai latura femeilor de mahala, ei care nu pot probabil in alta parte sa-si arate aceasta frustrare ca nu-si pot pune poalele in cap. Daca tu dai concursul la nemernicii fata de alta femeie, crezi ca cineva despre tine are o parere mai buna?  Parerea iti spun eu ca stiu este ca, tu esti mult mai  si cu mai multe defecte decit mine. Dar de ce sa  fiu eu minjita in acest hal? Eu nu depind de nimeni si totusi sint mai veche, in blogherit si sint mai cunoscuta. Dar am intilnit putine femei, dar niciodata nu m-a jignit nimeni, luind copartasi  barbatii. Daca nu ai fii tu sa intretii aceste mizerii, nu ar avea cu cine comenta si  toate se vor stinge de la sine. Dar la tine si numai la tine este nadejdea,  ca se intretine mizeria. Vorba guvernului "imi asum raspunderea" celor spuse. Ti-am cerut sa te repliezi elegant. Iti repet nu sint ei de vine ca, concorda la acest comportament ci numai tu, dindu-le  apa la moara. Este posibil sa categorisesti pe cineva proasta ? Ca tu esti ne-proasta? Cine a mai auzit aceste timpenii, ca intre prosti?  Mie imi e rusine, de rusinea ta. Iti interzic sa mai faci comentarii despre mine si barbatii respectivi  se vor retrage. Am scris aceste rinduri impinsa de la spate, ca sa pun punct acestei murdarii. Va plac comentariile de la inceputul articolului? Si nu sint totusi cele mai mizerabile. Insasi faptul ca periodic sa fac comentarii,pe care nici baietilor mei nu le-as permite, ma face sa cred ca poate este si o deviatie la etaj. Cine poate sa aprecieze daca cineva e prost? Dar sa  tii tira, este o nebunie. Nu am zis nimic de articole, sint tot felul si este frusoasa  aceasta variatie. Dar comentariile sint execrabile. Cu ce credeti ca am suparat eu, incit sa dialogati  pe tema prostiei mele. Dar nu exista un sfirsit?  Bunul simt trebuie sa intrerupa acest sir de mizerii, care au ca punct central de intretinere, pe tine Mariana. Iti cer eu, familia mea, prietenii meii, cunoscutii mei si toti cei care  sint oripilati de  intretinerea de catre tine, a acestor comentarii. In loc tu sa  explici ca nu este  frumos  si poate lasa  dialogul acesta nefericit,  tu tot timpul pui paie pe foc. Cred ca ai inteles bine ca vreau, sa inceteze pe cale amiabila  jignirile. Sper sa nu trebuiasca sa merg mai departe ca ar fi pacat. Fac apel si la familia ta, sa  contribuie la  revenirea ta la matca normala de comportament.

Nu opresc sa se faca comentarii, dar sa fie cu bun simt si nejignitoare. Uitati-va inca odata la cele de la inceputul articolului. Ce parere aveti despre persoanele care au comentat?

In incheiere va spun asa cum spun la toti "va imbratisez si va sarut, cu drag", noapte buna,

Odorica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu