Incendiu in Shanghai , China ( video )

Incendiu in Shanghai , China ( Video)

Cel putin 42 de oameni au murit in urma unui incendiu dintr-un bloc cu apartamente din mijlocul Shanghai uilui,reporteaza acentia Chineza de stiri Xinhua reported.

Incendiul care devasta cladirea de 28 etaje a fost transmis pe televiziunea Chinezeasca,si postat online pe ITN:"Associated Press" a mai adaugat ca autoritatile din Shanghai au spus ca cladirea era in renovare,iar focul a obligat oamenii sa se catere pe schelele montate pe exteriorul cladirii.

Mai multe videoclipuri cu incendiul din China au fost postate pe Youku, un site de video-sharing chinezesc,inclusiv acest video dramatic al salvarii unui cetatean:


Eastday,un site de stiri administrat de catre statul Chinez,a raportat ca un muncitor care a scapat de incendiu spunea ca incendiul a izbucnit in timp ce electricienii montau instalatia electrica.

Urmatoarele videoclipuri aparent filmate dintr-o cladire vecina cu cea arsa, au fost incarcate pe youtube azi (Luni) de catre Mick Ryan,un fotograf irlandez care traieste in China:


Potrivit Xinhua, incendiul a fost stins in cea mai mare parte,pe la ora 6:30 pm,ora locala, iar pompierii inca mai cautau supravietuitori. Agentia de stiri a mai adaugat ca nu se stie exact cauza incendiului, insa au pomenit despre o femeie care locuia in aceea cladire,care s-a plans ca muncitorii aruncau mucurile de tigara nestinse in jurul cladirii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu