Iubita LUI HITLER ANGELA "GELI" RAUBAL

Fotografiile uneia dintre iubitele lui Hitler, scoase la licitatie.Un album cu fotografii care a apartinut unei tinere iubite a lui Adolf Hitler, Angela "Geli" Raubal, A FOST SCOS LA LICITATIE.
Albumul este evaluat la suma de 2.000 de lire sterline (2.980 de euro) si contine 35 de fotografii. Se crede ca multe dintre acestea au fost realizate de liderul nazist.
Raubal, fiica surorii vitrege a lui Hitler, a fost gasita impuscata mortal in apartamentul pe care aceasta il impartea cu iubitul in Munchen, in urma cu 75 de ani. Geli a murit la virsta de 23 de ani. Cauza oficiala a mortii a fost suicidul, totusi, nu se stie cit de obiectiva a fost ancheta politiei pentru ca inca de pe atunci Hitler era considerat o persoana foarte influenta.
Albumul va fi scos la licitatie miercuri, in Ludlow Racecourse, Shropshire.
Un purtator de cuvint al casei de licitatii a declarat: "Datorita relatiei perverse pe care Hitler a avut-o cu tinara sa nepoata ne asteptam la un interes ridicat".

Te iubesc  abject,
 caci nu stiu altfel !!!!!


Acest mesaj primit de mine zilele trecute,  se potriveste mai bine cu personalitatea lui Hitler. Poate el  mi l-a trimis.:)))))) Parca l-am recunoscut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu