:: Defazarea a doi "luptatori" pe meterezele publicis

Titlu*:Defazarea a doi "luptatori" pe meterezele publicisticii
Autor:*:Odorica Ion
Poza:stelian-tanase-dinescu.jpg
Articol*:De curind de cind e moda Pa si Pa-uri, am vrut sa scriu si eu un articol ca un ciot si sa trimit cititorii la alte publicatii in alte limbi si pe alte tarimuri ale Pamintului. Acum voiam sa fac ceva despre emisiunea de vineri seara de la Realitatea, unde cei doi vajnici "luptatori" pe meterezele publicisticii cauta, prin ris idiot (Stelian Tanase), vorbind despre anul 2012 cind vor fii alegeri parlamentare si de anul 2014 cind vor fi alegeri prezidentiale, cind poporul in intelepciunea lui, v-a schimba acest "corp compact de politicieni profesionisti," de la conducerea tarii. Mircea Dinescu bilbiit spune intr-una, ca sa se faca inteles ca nu mai este timp pina atunci, ca totul trebuie schimbat poimiine. Asta se produce pe nervii striviti la max. ai privitorului.Am vrut numai sa pu! nctez acest dialog divergent intre 2 care nu au nimic comun in discutie. Unul ride timp, vorbind de situatia de peste 4-5 ani si celalat bilbiit vrea sa se faca inteles ca totul este urgent.Si asta se intimpla cind, fiecare vorbeste peste celalat. Eu nu am reusit a fac Pauri si P... caci, mereu am zis ca nu ma mai uit la aceasta emisiune, dar imi spuneam ca trebuie sa dau totusi dovada de rabdare, ca pina la urma am sa inteleg si eu ceva. Deci Pa si P... am sa pun in funciune ca, nu mai am rabdarea necesara cu toata vointa mea de fier.
Aceste discutii searbede se desfasoara in timp ce, la Constanta se vrea desfiintarea Teatrului Liric si acolo am vazut artistii lirici,( era si amanta lui Nicu Ceausescu, Daniela Vladescu, dar nu mai spun ca sint criticata, puschea pe limba), care se rugau sa nu se desfiinteze acest teatru, care nu se va mai putea recreea din nou. Ei spuneau ca vor veni sa cinte gratis, numai pentru ca peste un an si jumatate, se va ameliora situatia economica din tara si atunci vor fi din nou platiti. Este impresionanta acesta daruire fizica si psihica a lor. Dar din ce vor trai?"?? Se vor ruga de manelisti sa le acorde si lor pe la petrecerile tiganesti posibilitatea ca, din mila, sa fie lasati sa cinte si ei o arie de succes, incit sa fie acceptata de nobilimea tiganeasca imbuibata de pe urma "afacerilor" din Occident sau din Tara? Si asta pentru ca acesti artisti lirici, sa fie paratrasnetul tignilor in caz ca v-a exista o nemultumire.Unde s-a ajuns ? Oare numai unul care ! ride timp observa, ca nu se poate astepta 4-5 ani pentru a fi maturati de la putere acesti nemernici? Dar daca vor fi din nou alesi? Mai incing cine stie ce jocuri tiganesti, cu manelisti si gata alegerea lor este ca si facuta.
Vedeti ca nu am reusit sa fac si eu un art.Pa, dar poate ca da ca dvs. subintelegeti ce vreau sa spun. Si nu trebuie sa va trimit in miezul satrelor tiganesti.
Si nu vreau sa uit ca din timp in timp, Stelian Tanase vine cu un teanc de carti scrise de el si oferindu-le galant invitatilor sugereaza ca, mai are timp si pentru scris. Oare cine sint "negrii" care il ajuta(sau scriu special), la aceste carti (eu nu am citit niciuna, dar dupa risul lui timp si defazat fata de Mircea Dinescu nu mai ma obosesc sa citesc nici un rind ,ca ma enerveaza destul la tv . intr-o ora.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
In privinta Pa-urilor nu este ironie, am vrut dar nu am reusit.
http://singurafelina.weblog.ro/



Powered by EmailMeForm

22 de comentarii:

  1. nu-tzi fa' probleme draga mea, am vazutara noi ca te pricepi sa editezi fraze...:))Nu doar una doua, ca noi aştia...ci mai multe...şi unde mai pui ca sunt şi perfecte:))...noah,

    papa:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie adevarat ce citesc ??????
    Sau nu vad eu bine ???????

    sau risul este ironic?

    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. As fi considerat ca am reusit, daca numele Danielei Vladescu adus in atentia dvs. sa va aduca aminte de ziua revolutiei, cind il insotea pe Nicu Ceausescu de la Sibiu la Bucuresti, el spunind ca venise sa se puna la dispozitia revolutiei, altii spunind ca se indrepta spre Aer.Otopeni, sa fuga din tara. Sau spusele ei dupa moartea lui ca era obligata sa-i astepte "vizitele "rare, neavind voie sa primeasca alte "vizite". Il astepta cu lunile la Sibiu(intrerupindu-si activitatea la Teatrul din Brasov) pina isi aducea aminte de ea, fiind ocupat cu alte vizite la alte dame.
    Sau dupa revolutie Daniela nemaigasindu-si locul nici la Brasov, nici la Bucuresti a fost nevoita sa se angajeze la teatrul Fantasio din Constanta. Si acum este pe cale de desfiintare, acest teatru si Daniela este o posibila somera (in dedenire).
    Despre Nicu Ceausescu stim cu totii ca a facut puscarie si apoi a decedat. Daca din "Pa" Daniela Vladescu ati inteles tot ce am scris, in acest comentariu inseamna ca sint pe drumul cel bun.fara:))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Tanase va rog sa nu mai comentati o data cu invitatii la emisiunea 3 x 3. Puneti intrebari si nu dati voie invitatilor sa spuna ce au de spus.Credeti-ma ca nu pot sa mai urmaresc emisiunea,care este interesanta.La fel faceti si in emisiunea cu Dinescu.Chiar este inervant.Nu va uitati la reluari?nu va spun colegii,vorbiti mai mut decat invitatii. Stiu multa lume care nu se uita la emisiune din aceasta cauza.Va rog frumos,fiti mai calm.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu fiti rautaciosi !!!
    Voiam sa va spun ca am pus adresa de weblog, nu pentru un gind meschin , ci pentru a va atrage atentia sa va uitati si pe blogurile romanesti.Weblog este facut de romani(la origine studenti), este un blog gratis si eu am scris acolo, un an pina in dec.2009, pentru a fi promovat. Apoi s-au facut modificari, reorganizari ai abia acum am inceput sa pun art. de aici acolo.
    Cind nu voi mai scrie aici, sau acum puteti sa ma criticati, chiar mai rau ca aici si acolo.Im portant este sa promovam si weglogul pur romanesc si numai pentru Romania. Daca vreti sa scrieti acolo va dau adresa de g-mail.
    Eu acolo am scris de cind s-au infiintat, dar i-am pierdut pe drum si acum i-am regasit dar am fost uitata si sint socotita noua. Bineinteles scriam si pe blogspot. Sper ca nu v-am suparat cu cuvintele mele dar am vrut sa va atrag atentia ca exista si weblog.ro/ pur romanesc(stiti ca eu sint un pic mai mult nationalista).Cu bine, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu-mi place ca il critici pe Tanase:scrie carti serioase pentru care face documentari si mai serioase...si..daca te intereseaza teatrul Fantazio mecanismul prin care duci la deriziune pe Tanase este ipocrit cel putin

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici mie nu-mi place sa fiu criticata. Dar de Stelian Tanase nu am zis ca e prost in general, ci doar cu femeile.Ca dupa citeva emisiuni unde a fost invitata Marie Rose Mociornita(de atunci a refuzat definitiv invitatiile lui), a cutezat sa-i ceara mina. Din cauza unor anonimi ca dvs., a pierdut contactul cu realitatea. Deci numai cu femeile e prost, (in general nu e chiar asa),nu isi cunoaste locul :"la colt".
    Cu simpatie,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  8. Uite pe mine nu ma deranjeaza ca arunci cu rahat ın Ceauşişti atıta timp cıt ai dreptate... Numa' ca nu ai ! Romanie nu e şi nu a fost MULTİLATERAL TERMİNATA DE CLANUL ÇEAUŞİST! ci de İLESCU şi ALTİ PARAZİTİ !! asta sa fie clar...şi sa nu fiu interpretat greşit, eu nu am fost niciodata FAN ÇEAUŞİLA !
    Eu sun ANARHİST - MARXİST!
    İar acum hai sa punem chiştoacele pe masa ca la Şicago...In urma consumului exagerat de produse CAPİTALİSTE alterate de tip FAST-THİNK adicatele pui botul repede ın limba natala, ıti place sa ıti dai de una singura masura talentului de a CRİTİCA,fata de alti semeni...Şi lund ın calcul ca eşti o URECHİSTA a lui Mircea Enstein Badea, nu ma mai mira ca amesteci KARİERA cu VİATA PERSONALA care dupa parerea mea e o tımpenie...Deci ce vreeau sa subliniez...DİN NOU...este ca iar ai dat cu mucii ın fasole cu privire la fufa asta de Daniela Vladescu...

    Te'am pupat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sint uimita, nu stiu ce sa spun.Pui atita patima in comentarii !!
    Fii mai ponderat putin ca, nu este nimic grav.
    Nu vreau sa punem cele 3 nume, in discutie,M.B.,S.T.si D.V.Nu este deontologic. Eu sint ANARHISTA nu Urechista.
    Ce e rau ca S.T.i-a cerut mina lui Marie Rose?
    Si ca D.V. e fufa ,ce ne intereseaza pe noi?
    Nu mai pune totul la inima.
    Aici mai si glumim ca blogul acesta e trist si trebuie sa il facem mai vesel.
    Te'am pupat,

    RăspundețiȘtergere
  10. Lasa, treaca de la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Tigani au dreptul sa se tiganeasca Odorica,TU nu!!! Sorry ARGO ( nu fac rasizm )

    Deci: tu ori eşti blocata ori faci cu tot dinadinsul ... sa ma provoci pe mine ... şi pe urma te superi şi ma ıntrebi de ce sunt aşa ... xenofob...

    Ce zici tu, nare legatura nici cu umorul nici cu panfletul...ori sunt eu incapabil sa ınteleg.

    Eşti extrem de ıncrıncenata ımpotriva amantilor / amantelor, fostului regim...
    Propaganda capitalista redactata prost...adicatelea mascareala de birt comunal!!!

    Greu la deal cu ... boii ... mici :))

    RăspundețiȘtergere
  12. ahaaa, ANARCHİZM dupa İDEOLOGİA 'TELECTUALULUİ MİRCİ:)... mai de graba seamana la mutra şi fente cu ARNOLD maidanezul , " BA BOULE CARE EŞTİ TU BOU " cu M. BAKUNİN?... poate la nr. de la pantofi :))

    RăspundețiȘtergere
  13. te rog sa nu te superi pe mine, şti ca eu sunt CONSTRUKTİVİST...:))

    pap,

    RăspundețiȘtergere
  14. Mulţumesc Odorica,
    chiar dacă pare a fi o ironie la adresa blogului meu " PA ŞI PA-uri", eu nu renunţ la el... în acest caz mi-ai făcut reclamă.
    Puteai să pui şi un link.
    Dar să nu-i neglijăm pe cei doi S. Tănase şi M. Dinescu ...M. Dinescu are farmec, "este un nebun pe care îl iubesc!"

    RăspundețiȘtergere
  15. Cum sa nu stiu ca am facut publicitate ca am spus de Pa-uri, pe toate blogurile mele blogspot si pe weblog.ro si nu ironic chiar remarcind ca eu nu pot in citeva propozitii sa sintetizez atita. Nu vrei sa accesezii si weblog.ro nu ale mele, ca am reluat scrisul de curind si am pus aceleasi articole. Dar sint bloguri foarte interesante.
    In al doilea rind nu am vorbit de Mircea Dinescu ca il simpatizez si eu ci pentru faptul ca ma enerveaza Tanase ca vorbeste peste el, despre altceva. Si nu am putut sa nu fiu putin rautac ioasa ca fost refuzat, ce refuzat putin spus ca Marie Rose a fost uluita de cererea lui in casatorie. Uite eu rid si acum.In privinta lungitului articolelor eu vorbesc foarte mul(compensez ca sint singura), ca cele 2 puscariase iesite de la puscarie si care au mai avut de vorbit o zi la poarta puscariei dupa ce au stat 20 de ani impreuna. Pe weblog ai cunoaste o lume noua diferita de cea de aici.Ex.nu ale mele http://dorsidor.weblog.ro descoperit de mine azi. Asa ca imaginea despre mine este eronata.
    Cu drag
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  16. Odorica,
    azi am dat accept la "cafeneaua" aceea, unde m-ai chemat...dar nu era nimeni pe acolo.

    Mi s-a părut interesant...dar eram singură cu prezentatoarea aceea care dă îndrumări::))

    RăspundețiȘtergere
  17. Important ca la aceea cafenea de pe weblog.ro nici eu nu am intrat pina acum ca mi-a spus cineva(in nov.2008), ca acolo se dau intilniri si m-am gindit ca-mi creez complicatii inutile.Dar totusi aceasta cafenea pe weblog e foarte indrazneata.Nu stiu cum sa folosesc cafeneaua intr-un mod corect si decent. Ca nu prea am inteles bine ce sa intimpla acolo. Specialistul care venise de cind am facut blogul ridea si ma tot intreba, daca ma intereseaza in mod serios? Si atunci am dat inapoi si am zis ca nu ma intereseaza serios, ci doar de curiozitate. Si nu am avut curajul pina acum sa intru in cafenea. E totusi ceva nou.
    Poate un barbat mai curajos ca noi, de pe acest blog v-a intra si ne va spune si noua ce este acolo. Mie mi-e frica si de umbra mea. Cum sa facem sa intram si noi acolo? Fara sa avem complicatii.De aceea vreau sa intru cu o doamna , dar dupa ce intram ce facem? Sau sa caut sa iau legatura cu cei de pe weblog care folosesc cafeneaua.
    Mai stam putin si cu curaj ne intilnim acolo.
    Azi am gasit 2 comentatori de 77 si 89 de ani poate ne ajuta ei :)))) Vad ca sint prompti cu comentariile, dar poate scriu altii in locul lor.
    Sa asteptam sa ma informez si eu ca abia de citeva zile am reluat postarile.
    Ne vom revedea curind la cafenea.
    Te pup,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  18. Aşa adică Odorica, m-ai pus la înaintare:)) unde tu nu ai fost?:))
    Eu mi-am făcut cont, am cod deci cât de curând o să-ţi spun ce-i acolo...poate într-un "ciot de articol" ...:)) să mai ademenim şi pe alţii...nu cred că poate fi ceva mai amoral şi imoral, decât politica!

    RăspundețiȘtergere
  19. Da asa este, dar acum vreau sa anunt echipa weblog sa ma ajute ei sa ma invite, sau sa ii inv it ca vreau neaparat sa stiu ce este acolo.
    Weblog la origine a fost studentesc dar nu stiu de unde au aparut si cei 2 studenti, mai virstnici. Weblog este complex pentru mine si eu mi-am prins urechide acolo, inca din toamna trecuta.
    Dar vreau sa recuperez. Asa ca scriu chiar acum echipei weblog(sapt.tracuta i-am inebunit pina am pus 2 bloguri ale mele la puct , am avut si 27 de mailuri pe zi, asa ca le-am mai dat putin liber si ii iau acum cu cafeneaua. Am vrut sa las pe altii (adicv tu) sa te chinui in locul meu.
    Urit din partea mea dar, cind vom cunoaste mecan ismul de acolo ne vom intilnii la cafenea si vom sta linistite, cit vrem noi de vorba si despre ce vrem noi sa vorbim. Poate este ca un fel de mess? Nu stiu acum scriu echipei ca vreau sa stiu azi, ce nu am reusit sa aflu din 15.nov.2oo8 cind a fost facut blogul.Sper ca "totul sa fie bine cind se termin a cu bine". De acum incolo ma ocup numai de cafenea.
    Sper ca nu te-ai suparat ca te-m luat drept :"port drapel".Nu trebuia sa ma revasez, tu ai facut PA-uri eu am cafeneaua.
    Te sarut,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  20. OK Odorica,
    facem ce suntem in stare.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  21. Am raspuns pe celalalt blog, am ratacit CD-ul. Uite iti daruiesc vizual, catelusul de pe http://dorsidor.weblog.ro/
    Nu stiu ce se intimpla, dar nu mai pot pune aici articole. S-a restrictionat iar acest blog?

    Cu simpatie,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere