Intalnire

“Axa Roma-Berlin”: Intalnire intre nationalistii germani si italieni (FOTO)

autor: FrontPress 30.06.2013

0Aşa cum istoria inerbelică europeană a fost marcată de alianţa dintre naţional-socialiştii germani şi fasciştii italieni, urmaşii ideologici ai Axei Roma-Belin strâng acum legăturile în vederea unei cooperări bilaterale mai active. Astfel, o delegaţie a aripii de tineret a Partidului Naţional-Democrat German (NPD), cea mai mare formaţiune naţionalistă din ţară care funcţionează legal încă din 1964 şi are reprezentanţi în două parlamente regionale, s-a deplasat la Roma unde a avut o întrevedere cu conducerea organizaţiei Casa Pound (CP), una din cele mai dinamice mişcări identitare italiene, a cărei membri se autocaracterizează ca fiind “fascişti ai mileniului trei”.
Vizita a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, delegaţia germană fiind primită la sediul central din Roma al Casei Pond chiar de liderul organizaţiei, Gianluca Iannone. S-au stabilit detalii în ceea ce priveşte cooperarea dintre cele două mişcări, în vederea apărării eficiente a moştenirii culturale a naţiunilor europene.
După discuţiile oficiale, activiştii italieni au oferit un tur al oraşului tinerilor germani, vizita terminându-se într-o atmosferă camaraderească. Sursa: FrontPress.ro
612345

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu