Menirea Sacra a Orgasmului

Un mesaj special de la Inanna: Menirea Sacră a Orgasmului

În Pleiade, am ştiut întotdeauna şi i-am învăţat mereu pe copii noştrii scopul și menirea secretă a orgasmului. Această cunoaştere vouă v-a fost ascunsă în ultimii 6 000 de ani de către conştiinţa tirană care controlează acest plan, al celei de-a treia dimensiuni, în care se află şi planeta Pământ. Aceşti tirani au ajuns la concluzia că era mult mai uşor să controleze specia voastră dacă vă spălau creierul, vă induceau sentimentul de vinovăţie sexuală şi vă suprimau sexualitatea naturală. Puterea care curge prin corpul vostru este aceeaşi putere care ne permite nouă, celorlalţi (da, nu sunteţi singuri!), să accesăm multitudinea de straturi imbricate ale realităţii multidimensionale care există şi au existat mereu în jurul vostru.Valuri peste valuri de energie

Oamenii voştri de ştiinţă şi doctorii vă vor spune că orgasmul este o chestiune de vascularizaţii şi terminaţii nervoase. Această explicaţie fizică nu este nici măcar vârful aisbergului. Orgasmele voastre se produc într-un tărâm care rămâne în mare măsură invizibil pentru majoritatea dintre voi. Când trăiţi experienţa acelei plăceri dulci-efemere pe care o numiţi orgasm, ceva se întâmplă în tărâmul acela invizibil, ceva foarte puternic.
Dacă aţi putea vedea valurile de energie care ţâşnesc din trupurile voastre în momentul orgasmului, aţi fi foarte atenţi la ceea ce gândiţi în momentul în care acesta se produce. Sunt valuri peste valuri de energie generate de chakrele (centrii de energie) voastre, de sistemul endocrin şi de reacţiile voastre fizice.


Fiți foarte atenți la ceea ce gândiți

Aceste valuri de energie sunt curelate strâns cu gândurile, intenţiile şi conştiinţa voastră. Pe măsură ce începeți să vibrați pe aceste frecvenţe, un întreg șuvoi se revarsă pe tărâmul invizibil. Din această cauză este foarte important să fiți foarte atenți la ceea ce gândiți în acele momente. Aceia care sunt suficient de necugetaţi încât să alunece în lumea gândurilor sumbre, cum ar fi durerea şi dependenţa, în timpul experienţei lor sexuale, se vor trezi conectaţi (legaţi) în planul de jos al conştiinţei, energia fiindu-le „suptă” de entități malefice. Toate aceste imagini ale „frumuseților” hidoase, pictate în Evul Mediu, vă vor da o imagine foarte reușită asupra acompaniamentului pe care vă puteți aștepta să-l păstrați în urma unei vizite în planurile joase.


Read more: http://intreadevarsiiluzie.blogspot.com/2011/03/un-mesaj-special-de-la-inanna-menirea.html#ixzz1XQIKoqYl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu