Despre gunoiul politic de pe scena tarii

Foto: poporul roman milog.

Imi pare rau ca, dupa cum ati comentat dvs. eu scriu mai  rar si cu focalizare pe situatia politica din Romania.
Fac asta pentru ca acum este momentul, pentru a atrage atentia asupa  marginei prapastiei,  unde ne aflam cu totii. Nu mai inteleg nimic, sint in plina degringolada. Am vazut  la tv. cum presedintele tarii spunea, sa se lase polulismul caci, cei care cer marierea salariilor si pensiilor fac cel mai mare rau tarii.
Cum adica, daca cineva  din  politica romaneasca indiferent cine este, cere ca fiecarui locuitor al tarii sa i se dea cite o paine in plus pe zi, asta inseamna ca face cel mai mare rau tarii?  Sintem in plina epoca a absurdului. In ce tara ar putea indiferent cine, fara sa fie linsat sa  apara la tv. si sa spuna aceste neghiobii,  din  cauza alcoolismului.
De aceea eu m-am axat acum numai pe articole,  in care critic sau deschid ochii  neamului nostru asupra unor lucruri iesite din comun, dar care noua acum ni se par normale. Cum stam noi  cu capul plecat si acceptam orice  timpenie, care ar oripila pe oricare  cetatean al U.E., dar noi o luam ca " asa a vrut Dumnezeu sa ne pedepseasca", cu acest alcoolic care nu merge la dezalcoolizare.
Cu fiecare zi, cu fiecare ora, cu fiecare minut si secunda  ne cufundam si mai mult in mocirla existentei  si rusinii noastre.
Unde este  faimoasa opozitie? De ce nu participa la  discutiile cu FMI.?
UNDE SINT SA TINA PIEPT ACESTUI ALCOOLIC NERUSINAT SI FARA DUMNEZEU?????
In timp ce calaii tarii demoleaza  democratia, sanatatea noastra, cultura omaneasca, punind in pericol siguranta nationala si hotarele tarii, adica suveranitatea  noastre pentru care au luptat generatii de romani care si-au dat viata pe cim purile de lupta, ei ce fac? Sint in cele mai vestite statiuni ale lumii si sint preocupati cui satifacerea sexuala a partenerelor nesatule, de  prea binele revarsat peste ele?
Ce inseamna porcaria asta? Sa se ocupe cu f... ul in loc sa se ocupe de soarta noastra? Sa  ascultam citeva ironii spuse la telefon,  de catre ei de pe cine stie ce meleaguri, dion pozitii"sexoase", dupa  distractii nepermise prelungite in asa hal, in vreamurile acestea tulburi si in nesigutanta pentru un intreg popor??? Acesta este un comportament de canalii, care nu merita sa se numeasca opozitie. Basescu are drum liber, fara nici o piedica sa faca ce vr muschii lui si sa-si indeplineasca vorbele la aflarea vestii ca, este din nou Presedinte al Romaniei in 2009, "i-am ciuruit". 
De aceea am abandonat "amintirile din copilarie" ca sa scriu despre acesti nemernici cu totii, cei de la conducere mai ales, dar si cei din opozitie care prin prestanta pe tv. arata cit de infantili sint, in comportament si in gindire.
Sa le fie rusine si noi cind ii mai vedem ca apar in public la menifestatii pentru  noua alegere, sa ii luam la pietre, caci la oua si rosii este nesemnificativ.
ACEASTA ESTE STAREA MEA DE SPIRIT SI POZITIA MEA, fata de acesti inconstienti care se joaca cu destinele noastre si ale urmasilor nostrii. Nu merita sa  ne reprezinte, caci ne fac mai mult rau si bine deloc.
Cred ca ati inteles, de ce nu mai scriu despre alte subiecte. Pentru alte subiecte este timp destul dupa ce vom matura acest gunoi numit "clasa politica" de pe scena tarii. CURAJ !!! Contati pe mine !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu