Ce face titlul din ... ratiune !

Bine va gasesc. Aceasta este prima mea postare pe acest blog, ca si cum nu imi ajungea blogul meu.
Aveam un alt subiect in minte pentru 100.ro, insa am fost "deviata" de la acel gand de catre o stire sportiva vazuta la teve : "Andrei Pavel in WTA".
Am stat sa urmaresc tot calupul de stiri sportive de genul "prietena jucatorului x ..." si altele asemenea stiri de larga respiratie sportiv-intretaiata.
La final am ajuns si la misterul cu Andrei Pavel. Nu-mi permisesem sa ma lansez in ipoteze cu privire la prezenta lui in ierarhia tenisului feminin - cine stie ce ciudatenie as fi creat mental?
Cand colo, nimic mai simplu : Andrei Pavel, cel mai bun jucător român de tenis din ultimii 20 de ani, este noul antrenor al sârboaicei Jelena Jankovic, actualmente numarul 8 mondial al circuitului feminin.
Si cu asta m-am lecuit sa mai fiu curioasa in legatura cu titlurile stirilor! Internetul e mai onest din punctul asta de vedere, nu trebuie sa pierzi douazeci de minute pentru a astepta o anumita stire.
Inca un motiv pentru care e de preferat mediul virtual celui televizual.

2 comentarii:

  1. Bună Ziua ! Doamnei Mihaeladm !
    ~
    Da ! Internetul în general este plin de surprize ! Blogosfera, de asemenea. Trebuie să ai răbdare căutând, apoi stabileşti adresele "permanente" şi dacă nu eşti bannat cumva, de vreo doamnă, sau domn, CU MASCĂ, sau fără MASCĂ ... începi să "socializezi" CHIAR dacă nu asta ţi-a fost intenţia.
    După care, îţi aduci aminte CE DOREAI de fapt, şi ... după un coment mai mult, sau mai puţin superficial ... lăsat în ZONĂ, cauţi în continuare ... de fapt, mereu luând-o de la început !
    Uneori zâmbeşti ... când dai de vreun glumeţ, ori glumeaţă, mai tragi cu ochiul pe YouTube şi te opreşti după 4, sau 5 ore ... aducându-ţi aminte că mai trebuie să şi trăieşti !
    După ce rezolvi problema cu o cafea ... pierzi alte 4~5 ore şi mergi obosit, sau obosită LA SERVICI !
    Copilul, sau copiii ... îi cresc VECINII !
    Întradevăr, este mult mai frumos în spaţiul virtual !
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Ziua ! Doamnei Mihaeladm !
    ~
    Puse cap la cap, într-o lună TRĂIEŞTI două săptămâni ... cu nasul în calculator ! Într-un an ... cam 4~5 luni, într-un deceniu ...
    Eu ... pentru a nu o lua razna, mi-am propus nişte mini trasee.
    Ca să le STABILESC ... îmi va lua CAM 3 luni de zile. "Normale" ... din care, pe internet VA FI ... aproape O LUNĂ !
    Oare merită ?
    ~
    Cornelius, :)

    Vă doresc:
    SĂRBĂTORI FERICITE !
    La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, alături de cei dragi !
    *** acelaşi GÂND BUN ! şi cititorilor dvs. ! ***

    RăspundețiȘtergere